Holger Vitus Nødskov Rune var ikke i gavehumør, da han i en velspillet kamp besejrede bulgarsk landsholds-spiller

Efter en overbevisende indsats i de to første runder af Category 1 turneringen Dr Oetker Junior Trophy i Bucharest, Rumænien fortsatte Holger Vitus Nødskov Rune af samme spor i 1/8-finalen, hvor den 5. seedede 13-årige dansker, der er no. 22 på TE U14 ranglisten, mødte no. 225 Alex Ganchev, der er bulgarsk landsholds-spiller.
Holger gav intet væk, og han vandt en velspillet kamp med de sikre cifre 6-3, 6-0.

Med de samme cifre vandt Holger og hans serbiske double-makker Viktor Jovic over Andrei Andrei og Bogdan Andrei Manole (ROU), som ses på billedet herover sammen med det 1. seedede serbisk-danske par. Den ene af rumænerne har et – efter alderen – fascinerende overskæg 🙂

Holger er således for første gang i en Category 1 U14 single kvartfinale, hvor han møder 4. seedede no. 12 Radu Mihai Papoe (ROU), der i 1/8-finalen vandt over (502) Jacobi Bain (BAH) 6-2, 6-2.

I doublen bliver kvartfinale-modstanderne 8. seedede Ammar Elamin (IRL)/Daniel Triantafyllou (GRE), der havde vundet over Stefan Andrei/Calin Postea (ROU) 6-2, 6-3

Forrige artikelCollege Tennis: Torpegaard videre efter 3-sæts gyser
Næste artikelITF Junior Ljusseveka: Alle danske piger på semifinale-kurs
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.