I den anden uge i Afrika nåede Oskar Brostrøm Poulsen 2. runde, hvor han tabte til 3. seedet Sydafrikaner

På Afrika-turen med Euroelite Tennis gælder det denne uge Grade 4 turneringen ITF South Central Circuit 1 i Windhoek, Namibia, hvor alle deltagerne var direkte i hovedturneringen.

Derfor kunne der være stor forskel på niveauet i 1. runde (R64), hvor 15-årige Oskar Brostrøm Poulsen mandag mødte 17-årige Christopher Jansen (NAM), som aldrig tidligere har optrådt i ITF-sammenhæng, og han kunne ikke stille meget op mod Oskar, der holdt fokus gennem hele kampen og vandt 6-0, 6-0.

I tirsdagens 2. runde kamp var modstanderen i en helt anden kategori, idet Oskar mødte 18-årige 2. seedede James Roelofse (RSA), der er no. 401 på ranglisten, og derfor var det ikke nogen overraskelse, at Oskar tabte 1-6, 1-6.
Ifølge rapporten fra EuroElite havde Oskar ikke sin bedste dag mod en “svårspelad bollsnål spelare”, hvilket formentlig bedst oversættes til vanskelig bold-effektiv spiller, og Oskar blev for ivrig undervejs, hvor han hellere skulle vente på den rette chance.

Vurderet “udefra” – uden at have set kampen – lyder det som store krav til en 15-årig mod en 18-årig seedet modstander.
Der skulle også indfries store krav, hvis det skulle lykkes for Oskar og hans Svenske makker Oliver Valentinsson at vinde 1/8-finalen i double mod det 3. seedede Svenske par Johan Garpered/Jesper Klov Nilsson.
Selvom det var tæt på i 1. sæt, lykkedes det ikke besejre Garpered og Nilsson, som vandt 7-6(6), 6-2.

Jesper Klov Nilsson og Nordmanden Herman Hoeyeraal er de eneste fra EuroElite teamet, der er videre til 1/8-finalen i single.

Forrige artikelWTA Prag Open 2017: Caroline vandt første kamp på rødt grus
Næste artikelWTA Prag Open 2017: Wozniacki taber knebent en spændende kamp
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.