Dagens modstander var den jævnaldrende Misaki Doi fra Japan, der pt. er #52 på ranglisten, og som ikke har haft en alt for god start på 2017. Vi skal dog lige huske hinanden på, at det var hende, der havde chancen for at slå Kerber ud i Australian Open i 2016 i første runde, da hun havde matchbold i andet sæt efter at have vundet første sæt. Kerber overlevede og vandt turneringen. Kunne noget sådant ske i dag? Nej, men andet sæt gik hen og blev spændende.
Spillerne på vej

Første sæt blev en kort affære, der var overstået på 22 minutter. Caroline kom så og sejrede. Det var ligesom et spil til et mål. Der var gode takter at se i Carolines spil. Serven er blevet bedre, men også lidt mere risikofyldt. Forhånden præsterede gode ting, og det var Doi ikke helt forberedt på. Der var agressivitet og linjespil, så det var velfortjent, at der blev uddelt æg og dermed 60. Herunder et par situationer fra første sæt.

Vælger sit skud

Sådan

Så er der morgenbrød

Andet sæt blev en lidt anden affære, der dog startede med en 30 føring inden der var gået ret mange minutter. Så fik Doi sit første point i kampen, og det var som om det satte noget i gang i japaneren, og Caroline var begyndt at lave fejl. Det blev dog 41 på trods af et par dobbeltfejl. Et es hjalp partiet i land 41. Doi havde dog lugtet lunten og vandt sit serveparti 42. Caroline var lidt ved siden af sig selv, og måtte se sig brudt efter nogle gode dueller 43. Doi holdt med besvær sit parti og havde udlignet 44. Caroline holdt og det samme gjorde Doi 55. Caroline havde fundet sig selv igen og holdt 65. Wozniacki havde fået det gode kontraspil til at virke igen og brød Dois serv til 75 og dermed sejren, men pyh – der var lidt bange anelser i midten af andet sæt. Så må vi se hvem Caroline skal møde i morgen. Herunder et par situationer fra andet sæt.

Så kom sejren i hus

Forrige artikelU12 TE Junior: Young guns i aktion på Mallorca
Næste artikelITF Junior Windhoek: Oskar for ivrig i 2. runde mod “bollsnål spelare”
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.