Ved ITF grade 5 turneringen i Aarhus 1900 er Patrick Kristensen eneste dansker tilbage i singlerækken.

Selvom der i denne uge blive spillet på dansk jord og dermed “hjemmebane” for de danske spillere, har det ikke været til nogen fordel for de unge danske talenter. De danske spillere har mødt hård modstand i det århusianske, og Patrick Kristensen (seedet 6 i turneringen) er eneste dansker videre i turneringen. Patrick vandt i dag sin kamp med cifrene 6-2, 7-6(5), hvor Patrick var nede 5-2 i andet sæt men formåede at kæmpe sig tilbage og hive sejren hjem i en tiebreak. Patrick har dermed spillet sig i tredje runde i turneringen og møder i morgen Niklas Guttau fra Tyskland, som er lucky loser fra kvalifikationen. Niklas slog i første runde den 9. seedede ud af turneringen med cifrene 6-0, 6-1, så der er lagt op til et spændende opgør i morgen på Aarhus 1900’s anlæg på Grønnevej.

I dag skulle Sarah Meibom, som havde spillet sig igennem kvalifikationen som den eneste dansker, også i aktion. Hun mødte i første runde 3. seedede fra Norge, Lillian Gabrielsen, og Sarah gav hende kamp til stregen. Kampen endte i tre sæt, hvor Sarah desværre trak det korteste strå. Kampen endte 7-5, 4-6, 6-2 i Normandens favør.

 

Forrige artikelITF Kaltenkirchen: Anna Rasmussen sikrer første WTA-point
Næste artikelITF Ystad: Emilie Francati vandt let i doubles i dag
Alexander Sunke
Alexander Sunke, 23 år, studerer medievidenskab på Aarhus Universitet og drømmer om at komme til at arbejde som reporter. Han spiller selv tennis i Skovbakken, hvor han også tager ud og spiller turneringer. Alexander er bosat i Aarhus, og vil derfor også hjælpe Tennisavisen.dk med at dække fra det vestlige Tennisdanmark.