Det danske tennishåb Holger Rune deltog for nyligt i sin første grand slam turnering og trods sin unge alder på kun 18 år gjorde han det rigtigt godt, men formåede dog ikke at slå sin erfarne og meget stærke modstander, nemlig den serbiske verdensetter Novak Djokovic som tog sejren i denne prestigefylde turnering.

Som altid kedelig pause

Som i alle tenniskampe var der også her pauser mellem de enkelte sæt, og alle der har været til tenniskamp ved, hvor kedelige disse pauser kan være. Pausetiden kan man bruge til at gå på toilettet eller måske købe noget at spise eller drikke. Det er også en mulighed at søge underholdning i form af et spil på sin favorittautomat Jackpot 6000 på CasinoHex, hvis man keder sig i tennispausen eller for den sags skyld i hvilken som helst form for pause. Endelig kan man naturligvis også vælge at tage en rundtur på Facebook for at se, hvad der er sket, eller måske tjekke op på sportsresultaterne.

Måtte have fysioterapeut på banen på grund af kramper

Holger Rune gjorde sit bedste i denne kamp, hvor der i sagens natur var meget på spil, men formåede ikke at slå sin modstander, da Rune gentagne gange blev ramt af voldsomme kramper i benene og endda flere gange måtte have sin fysioterapeut ind på banen for assistance.

Selvom den unge tenniskomet gjorde hvad han kunne for at tage nederlaget som en mand var det svært for ham at skjule, hvor ked af det han var over at kampen ikke gik, som han havde ønsket sig og så længe havde arbejdet hen imod. Sejrherren Novak Djokovic var dog trøstende og roste Rune for hans formidable spil.

Djokovic kaldte også Rune for en kommende stjerne, og forhåbentligt kunne dette tjene som et lille plaster på såret for den unge dansker. Havde Rune ikke kæmpet med de voldsomme kramper, var resultatet nok blevet et helt andet, men som tenniskometen selv udtalte, er det svært at spille godt, når man ikke kan bruge sine ben hundrede procent, og det kan man jo ikke være uenig i.

Stor opbakning fra publikum

En ting det dog ikke kneb med til kampen mellem Holger Rune og Novak Djokovic var publikums opbakning til det danske tennishåb, og der blev på alle måder sendt kærlighed og gode vibrationer mod Rune.

Djokovic troede på et tidspunkt at tilskuerne buede af ham, men i stedet var der tale om at publikum råbte ‘Ruuuuune’, men det forstod serberen først efter kampen. Der er ingen tvivl om, at publikums store støtte har betydet meget for Holger Rune i den særdeles vanskelige kamp, hvor kramperne desværre igen og igen gjorde det svært for ham at hente ind på sin modstander.

Det bliver særdeles spændende at følge Holger Rune i de kommende år, for det må være klart for enhver, hvor dygtig denne unge stjerne er, og at han har endog rigtigt gode chancer for at nå helt til tops i den internationale tennisverden og vinde de store turneringer.

Forrige artikelUS Open 2021: 18-årige supertalenter viste formatet på Arthur Ashe Stadium
Næste artikelTurneringer uge 36: US Open 2. uge med Johanne Svendsen i junior-rækken. Holgers sidste Challenger
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.