Danmark kan med sejr over Indien i Davis Cup komme et skridt nærmere deltagelse i Qualifiers 2024 og potentiel deltagelse i Davis Cup Finals

Efter afslutningen af sæsonstarten down under, hvor Aryna Sabalenka og Novak Djokovic løb med Grand Slam titlerne ved Australian Open, fortsætter WTA-touren med WTA 250 i henholdsvis Lyon i Frankrig og Hua Hin i Thailand.

Desværre bliver Lyon uden Clara Tauson, der vandt turneringen for 2 år siden, idet hun i sin første kamp efter en fodskade ikke slap igennem kvalifikationen.

WTA 250 Lyon: Serbisk power og stabilitet stoppede Clara Tauson i kvalifikationen

Topnavnet i Lyon er hjemmebane-favoritten no. 4 Caroline Garcia, der er eneste deltager fra top 20.
Seedet 2-4 er no. 22 Shuai Zhang (CHN), no. 34 Alizé Cornet (FRA) og no. 37 Petra Martic (CRO).

Turneringen kan følges på TV 2 Sport og Play fra torsdag, men alle kampe kan ses på WTATV, der ligeledes viser alle kampe fra Hua Hin, hvor  no. 43 Bianca Andreescu (CAN) har fået wildcard og er seedet 1 foran no. 47 Yulia Putintseva (KAZ).
TV 2 Play viser kampe Hua Hin fra torsdag.

Fuldt program i Davis Cup Qualifiers og Play-offs

ATP-touren holder pause i denne uge, hvor der til gengæld sidst på ugen er fuldt program i Davis Cup med 12 opgør i Qualifiers, hvor vinderne kvalificerer sig til Davis Cup Finals til september.
Både Norge, Sverige og Finland repræsenterer Norden, og alle 3 nationer har hjemmebane.

Opgøret mellem Sverige og Bosnien/Herzegovina kan følges på SVT2 både fredag og lørdag.
Sverige har begge Ymer-brødrene – no. 69 Mikael og no. 124 Elias som topnavne. Desuden to mulige debutanter – no. 439 Karl Friberg og no. 506 Leo Borg – og double-specialisten Andre Goransson.

Norge møder Serbien, som ikke har Novak Djokovic med i truppen, hvorimod Norge stiller op med Casper Ruud, der er eneste top 10 spiller i Qualifiers.
Norsk sejr afhænger uden tvivl af, om Ruud kan vinde 2 singler mod Serbien, der selv uden Djokovic har 3 stærke kort til singlerne med no. 27 Miomir Kecmanovic, no. 54 Filip Krajinovic og no. 68 Laslo Djere, der alle kan true Ruud, som ikke har været overbevisende down under, hvor Laslo Djere vandt over Ruud ved ATP 250 i Auckland, og ved Australian Open blev Ruud elimineret af Jenson Brooksby (USA) i 2. runde.

Finland med no. 46 Emil Ruusuvuori har hjemmebane mod Argentina, der ligesom Serbien har 3 top 100 spillere på holdet – no. 29 Francisco Cerundolo, no. 58 Pedro Cachin og no. 91 Facundo Bagnis, og derfor afhænger Finlands muligheder i høj grad af, om Ruusuvuori kan vinde 2 singler.

Tennisavisen har i skrivende stund ikke informationer om eventuelle mulighed for at følge nogle af kampene i Qualifiers på TV eller livestream, når der ses bort fra Sveriges kampe på SVT2.

Opdatering:
En god norsk kontakt har umiddelbart efter svaret, at Norge vs. Serbien vises i Norge på Eurosport og Discovery+, og han tilføjer, at Casper Ruud har meddelt, at han ikke spiller, men han havde sagt ja til at være nomineret.
Kampen er nu også tilføjet under “Kommende liveudsendelser” på Discovery+ i Danmark.

Alle kampene fra Danmarks opgør i World Group I Play-offs mod Indien bliver vist på DR, som indleder transmitteren på DR 1 fra fredag 1545-1830, hvor DR 2 tager over, og DR 2 viser også de afgørende kampe lørdag fra 1200.

Danmark kan tage det første skridt mod deltagelse i Qualifiers næste år, når det Danske Davis Cup hold fredag og lørdag møder Indien i Royal Stage i Hillerød, hvor der meldes udsolgt begge dage, hvilket uden tvivl skyldes, at 19-årige Holger Vitus Nødskov Rune, der netop er avanceret til 9. pladsen på ATP-ranglisten, er til rådighed for holdet.

Selve holdopstillingen offentliggøres på torsdag, men der kan næppe være tvivl om, at Holger er selvskreven som 1. single for Danmark, og han kan ikke undgå at være tårnhøj favorit til at sikre 2 sejre i single.
Et kvalificeret bud vil desuden være, at Holger også spiller doublen, med mindre Danmark allerede fører 2-0 efter fredagens singler, og holdkaptajn Frederik Løchte Nielsen vælger at lade Holger gemme krudtet til singlen.

Hvis Danmark allerede fører 3-0 efter doublen og dermed sikrer den samlede sejr, behøver Holger i princippet ikke spille om lørdagen, men da langt de fleste tilskuere netop har købt billet for at se Holger i aktion på hjemmebanen, formodes Holger højst sandsynlig at spille både fredag og lørdag.

Dagsformen kommer formentlig til at afgøre, hvem der spiller 2. singlen, men pilen peger i første omgang formentlig på 24-årige August Holmgren, der den højst rangerede af danskerne som no. 484 på den seneste rangliste, hvor 19-årige Elmer Møller er no. 718, og begge de 25-årige Johannes Ingildsen og Christian Sigsgaard er henholdsvis no. 802 og 835.

Ingildsen er no. 358 i double, hvor Holger er no. 196, selvom han kun har spillet double i 3 turneringer, og derfor er en double med Holger og Ingildsen en oplagt mulighed, men holdkaptajn Løchte kan også vælge at sætte sig selv på doublen, som det har været tilfældet i det seneste opgør mod Indien i New Delhi for et år siden samt mod El Salvador i september, hvor Løchte sammen med Ingildsen bragte Danmark foran 2-1, inden Elmer Møller ved stillingen 2-2 vandt den afgørende single og sikrede Danmark mulighed for at spille Group I Play-offs.

Indien har udtaget 4 spillere, som er omkring top 400-500 – no. 339 Prajnesh Gunneswaran, no. 397 Sasikumar Mukund, no. 414 Ramkumar Ramanatgehan og no. 532 Yuki Bhambrid.
De 2 sidstenævnte er no. 89 og 90 i double, hvor hvor holdets alderspræsident 42-årige Rohan Bopanna er no. 19.
Ramanathan og Yuki Bhambri vandt begge singlerne mod Christian Sigsgaard og Mikael Torpegaard ved det seneste møde, som var på græs, og Bopanna vandt doublensammen med Divij Sharan efter tiebreak over Løchte og Ingildsen, hvorved de sikrede den afgørende 3-0 føring.

I tilfælde af sejr over Indien spiller Danmark igen til september i World Group I, hvor endnu en dansk sejr vil betyde, at Danmark om et år deltager i Qualifiers 2024 med mulighed for at deltager i Davis Cup Finals september samme år.

Foto: Thomas Svendsen – Johanne Christine Svendsen

18-årige Johanne Christine Svendsen har de seneste 2 uger deltaget i W25 turneringer i henholdsvis Petit-Bourg (Guadeloupe) og Orlando i Florida, og iF begge uger var Morten Christensen fra Leschly Tennis Foundation med som coach.

Efter 2 førsterunde exits ved W25 i Loughborough i Storbritannien og i Petit-Bourg, vandt Johanne derefter 2 kampe i kvalifikationen i Orlando, og hun vandt desuden i 1. runde af hovedturneringen 7-5, 6-3 over no. 523 Tiphanie Fiquet (FRA), der er rangeret nogenlunde på linje med Johanne, der på den nye rangliste er no. 534.
I 2. runde kunne Johanne ikke hamle op med 2. seedede Ann Li (USA), der for blot 1 år siden var no. 44. Amerikaneren vandt 6-3, 6-0.

I denne uge er Johanne på egen hånd, men hun følges dog med nogle canadiske veninder og Petra Macinko (CRO), som hun spiller sammen med i double.
Mandag eftermiddag mødte Johanne i 1. kvalrunde Alessandra Crump (USA), der brød Johannes serv rent i kampens første parti, men det blev til gengæld hendes eneste parti, idet Johanne vandt 6-1, 6-0.

I kvalfinalen tirsdag møder Johanne no. 581 Olivia Lincer (POL), der satte en 6-0, 5-2 føring overstyr, inden hun dog vandt 6-0, 5-7, 7-5 over 19-årige no. 763 Gabriella Price (USA), der allerede som 9-årige var udråbt som en af fremtidens helt store stjerner.
Denne beretning om det unge talent kan muligvis give anledning til refleksion hos både forældre, trænere – og tennisskribenter.

TV-kampe/streaming og resultater

Spilleplan for aktuelle udvalgte kampe, som kan følges på TV og livestream, vil dagligt fremgå af opslag på Tennisavisens Facebook samt i nogle af de øvrige tennis-relaterede facebook-grupper.

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive opdateret.

Udvalgte kampe søndag 5. februar

Billeder: Clara Tauson – Bet365, Unibet, Oddset ca. 1130 WTA 250 kval Linz
Caroline Garcia  og Alycia Parks – TV 2 Sport 1530 WTA 250 finale Lyon

====

Qualifiers – Livestream: https://video.daviscup.com/en-int/schedule

====

WTA 250 Kval, Linz – Bet365/Unibet/Oddset

Match Court 1 – start 1000
[6] (100) Rebeka Masarova (ESP) vs. (565) Georgina Garcia Perez (ESP)
[12] (138) Clara Tauson (DEN) vs. (WC) Alina Michalitsch (AUT)

====

WTA 250 Hua Hin – WTATV.com, TV 2 Play

Center Court – start 1130 (finaler)
Lin Zhu CHN vs. Lesia Tsurenko UKR
H. Chan/F. Wu vs. X. Wang/L. ZHU

====

WTA 250 Lyon – WTATV.com- TV 2 Sport (1530->), TV 2 Play

Court Central – start 1300 (finaler)
(SR) C. Bscsa/B. Schoofs vs. O. Danilovic/A. Danilovic
NB 1530 1 Caroline Garcia FRA vs. Alycia Parks USA

====

ATP Challenger – www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

====

ITF World Tennis Tour
Livestream: live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: live.itftennis.com/en/live-scores/

 

====

Resultater opdateres her: https://www.tennisavisen.dk/turneringer-uge-5-davis-cup-revanche-mod-indien-i-hilleroed-paa-dr-fredag-loerdag/


GenvejeATP Challenger, WTA Challenger, ITF Men, ITF Women, ITF Junior, TE Junior, UTRDanske, Svenske DavisCup, BJKCup

Rang- og Entrylister opdateres jævnligt på dette link. : WTAATPITF GirlsITF Boys


WTA Tour – ATP Tour (Uge 5)

WTA 250 OPEN 6e SEBS NÉTRIOILE DE Lyon (FRA) – Hardcourt

TV-dækning: WTATV.com, TV 2 Sport/X (fra torsdag)

Finale
Alycia Parks USA vs. 1 Caroline Garcia FRA 7-6(7), 7-5

Semifinale
1 Caroline Garcia FRA vs. Maria Camila Osorio Serrano COL 6-2, 6-2
Alycia Parks USA vs. Maryna Zanevska BEL 6-3, 7-6(4)

Kvartfinale
1 Caroline Garcia FRA vs. Jasmine Paolini ITA 7-5, 7-5
Maria Camila Osorio Serrano COL vs. Q Linda Noskova 6-4, 7-6(3)
Alycia Parks USA vs. 7 Danka Kovinic MNE 7-5, 6-2
Maryna Zanevska BEL vs. 5 Anastasia Potapova 3-6, 6-1, 6-2

1/8-finale
1 Caroline Garcia FRA vs. Alison Van Uytvanck BEL 2-6, 6-0, 6-1
Jasmine Paolini ITA vs. Q Erika Andreeva
Maria Camila Osorio Serrano COL vs. Jule Niemeier GER 7-6(5), 7-5
Q Linda Noskova vs. 6 Mayer Sherif EGY 6-3, 6-2

7 Danka Kovinic MNE vs. Anna Bondar HUN 4-6, 6-2, 6-3
Alycia Parks USA vs. 4 Petra Martic CRO 2-6, 7-6(3), 6-2
5 Anastasia Potapova vs. WC Clara Burel FRA 6-4, 4-6, 6-3
Maryna Zanevska BEL vs. 2 Shuai Zhang CHN 6-2, 6-0

R32
1 Caroline Garcia FRA vs. Tereza Martincova CZE 6-4, 7-6(4)
Alison Van Uytvanck BEL vs. Tamara Korpatsch GER 6-2, 6-4
Jasmine Paolini ITA vs. Q Rebeka Masarova ESP 6-3, 6-2
Q Erika Andreeva vs. 8 Anna Blinkova 6-7(3), 6-4, 4-0 Ret’d

Maria Camila Osorio Serrano COL vs. 3 Alize Cornet FRA 6-4, 4-6, 6-1
Jule Niemeier GER vs. Q Olga Danilovic SRB 7-5, 2-6, 6-3
Q Linda Noskova vs. WC Garbine Muguruza ESP 6-1, 6-4
6 Mayer Sherif EGY vs. Q Ana Konjuh CRO 6-2, 3-2 Ret’d
==
7 Danka Kovinic MNE vs. Viktorija Golubic SUI 6-1, 6-4
Anna Bondar HUN vs. Nuria Parrizas Diaz ESP 6-4, 6-4
Alycia Parks USA vs. Julia Grabher AUT 6-3, 5-7, 6-4
4 Petra Martic CRO vs. WC Kristina Mladenovic FRA 3-6, 6-3, 7-5

5 Anastasia Potapova vs. Q Marina Bassols Ribera ESP 4-6, 6-1, 6-2
WC Clara Bural FRA vs. Ana Bogdan ROU 7-5, 6-4
Maryna Zanevska BEL vs. Dalma Galfi HUN 6-1, 7-6(3)
2 Shuai Zhang CHN vs. Madison Brengle USA 6-3, 6-2

Q16: [12] (108) Clara Tauson (DEN) vs. (152) Olga Danilovic (SRB) 4-6, 4-6


WTA 250 Thailand Open, Hua Hin (THA) – Hardcourt
Tidsforskel: cet +6 timer

TV-dækning: WTATV.com, TV 2 Sport/X (fra torsdag)

Finale
Lin Zhu CHN vs. Lesia Tsurenko UKR 6-4, 6-4

Semifinale
Lesia Tsurenko UKR vs. 1 Bianca Andreescu CAN 7-5, 4-0 Ret’d
Lin Zhu CHN vs. 7 Xin Yu wang CHN 6-2, 6-4

Kvartfinale
1 Bianca Andreescu CAN vs. 5 Marta Kostyuk UKR 6-0, 7-6(3)
Lesia Tsurenko UKR vs. 6 Tatjana Maria GER 6-1, 6-1
Lin Zhu CHN vs. Tamara Zidansek SLO 6-2, 6-2
7 Xin Yu wang CHN vs. Heather Watson GBR 6-3, 6-7(6), 6-4

1/8-finale
1 Bianca Andreescu CAN vs. Anastasia Zakharova 6-2, 7-5
5 Marta Kostyuk UKR vs. Nao Hibino JPN 6-3, 7-6(7)
Lesia Tsurenko UKR vs. 4 Anna Kalinskaya 6-0, 6-7(3), 6-4
6 Tatjana Maria GER vs. Dayana Yastremska UKR 6-0, 6-4

Tamara Zidansek SLO vs. 8. Linda Fruhvirtova CZE 6-3, 4-6, 6-4
Lin Zhu CHN vs. Su Jeong Jang KOR 6-4, 7-6(6)
7 Xin Yu wang CHN vs. Mirjam Bjorklund SWE 6-3, 6-3
Heather Watson GBR vs. Na-Lae Han KOR 6-3, 5-7, 6-4

R32
1 Bianca Andreescu CAN vs. Harriet Dart GBR 6-3, 6-4
Anastasia Zakharova vs. Anna Karolina Schmiedlova SVK 3-6, 7-5, 6-3
Nao Hibino JPN vs. Q Valeria Savinykh 6-0, 6-2
5 Marta Kostyuk UKR vs. Q En Shuo Liang TPE 6-7(7), 6-3, 6-0

4 Anna Kalinskaya vs. Q Ekaterina Makarova 6-1, 6-1
Lesia Tsurenko UKR vs. Ysaline Bonaventure BEL 6-2, 6-3
Dayana Yastremska UKR vs. Moyuka Uchijima JPN 6-3, 6-7(3), 6-2
6 Tatjana Maria GER vs. Q Alexandra Eala PHI 6-2, 6-2
==
8. Linda Fruhvirtova CZE vs. WC Bethanie Mattek-Sands USA 6-3, 6-1
Q Astra Sharma AUS vs. Tamara Zidansek SLO 6-2, 6-3
Su Jeong Jang KOR vs. Katie Boulter GBR 6-3, 4-6, 6-3
Lin Zhu CHN vs. 3 Xiyu Wang CHN 4-6, 6-3, 6-0

7 Xin Yu wang CHN vs. Q Joanne Zuger 6-2, 6-2
Mirjam Bjorklund SWE vs. WC Lanlana Tararudee THA 6-2, 6-4
Na-Lae Han KOR vs. Elena-Gabriela Ruse ROU 6-4, 1-6, 6-4
Heather Watson GBR vs. 2 Yulia Putintseva KAZ 5-7, 6-4, 7-6(5)


Kval, WTA 250 Upper Austria Ladies Linz (AUT) – Hardcourt

Qfi: [12] (138) Clara Tauson (DEN) vs. [6] (100) Rebeka Masarova (ESP)

Q16
[6] (100) Rebeka Masarova (ESP) vs. (565) Georgina Garcia Perez (ESP) 6-0, 6-3
[12] (138) Clara Tauson (DEN) vs. (WC) Alina Michalitsch (AUT) 6-0, 6-2


Davis Cup

Qualifiers 2023 – fredag-søndag

Livestream: https://video.daviscup.com/en-int/schedule

Uzbekistan vs. (3) USA  0-4
M1: (366) Sergey Fomin vs. (63) Mackenzie McDonald 4-6, 1-6
M2: (480) Khumoyun Sultanov vs. (19) Tommy Paul 1-6, 6-7(2)
M3: Sanjar Fayziev/Sergey Fomin vs. Austin Krajicek/Rajeev Ram 2-6, 4-6
M4: Amir Milushev vs. Denis Kudla 4-6, 4-6

Ungarn (vs. (2) Frankrig 2-3
M1: (182) Zsombor Piros vs. (45) Benjamin Bonzi 7-6(4), 6-3
M2: (71) Marton Fucsovics vs. (86) Ugo Humbert 3-6, 2-6
M3: Fabian Marozsan(/Mate Valkusz vs. Nicolas Mahut/Arthur Rinderknech 6-2, 7-6(2)
M4: (71) Marton Fucsovics vs. (58) Adrian Mannarino 6-7(6), 2-6
M5: (161) Fabian Marozsan vs. (86) Ugo Humbert 3-6, 3-6

(4) Tyskland vs. Schweiz 2-3
M1: (80) Oscar Otte vs. (53) Marc-Andrea Huesler 6-2, 2-6, 4-6
M2: (14) Alexander Zverev vs. (135) Stan Wawrinka 6-4, 6-1
M3: Andreas Mies/Tim Puetz vs. Dominic Stricker/Stan Wawrinka 6-7(3), 6-3, 6-4
M4: (14) Alexander Zverev vs. (53) Marc-Andrea Huesler 2-6, 6-7(4)
M5: (91) Daniel Altmaier vs. (135) Stan Wawrinka 3-6, 7-5, 4-6

(9) Sverige vs. Bosnien/Herzegovina 3-1
M1: (60) Mikael Ymer vs. (394) Mirza Basic 6-4, 7-5
M2: (120) Elias Ymer vs. (197) Damir Dzumhur 6-1, 6-4
M3: Andre Goransson/Elias Ymer vs. Mirza Basic/Tomislav Brkic 4-6, 2-6
M4: (60) Mikael Ymer vs. (197) Damir Dzumhur 6-1, 1-6, 6-3

Norge vs. (6) Serbien 0-4
M1: (1265) Andreja Petrovic vs. (34) Miomir Kecmanovic 1-6, 3-6
M2: (362) Viktor Durasovic vs. (65) Laslo Djere 3-6, 6-4, 6-7(8)
M3: Viktor Durasovic/Herman Hoeyeraal vs. Nikola Cacic/Filip Krajinovic 4-6, 6-3, 3-6
M4: (362) Viktor Durasovic vs. (258) Hamad Medjedovic 4-6, 7-6(4]), [4-10]

Columbien vs. (5) Storbritannien  1-3
M1: (253) Nicolas Mejia vs. (30) Daniel Evans 6-2, 2-6, 6-4
M2: (510) Nicolas Barrientos vs. (11) Cameron Norrie 2-6, 5-7
M3: Juan Sebastian Cabal/Robert Farah vs. Daniel Evans/Neal Skupski 4-6, 4-6
M4: (253) Nicolas Mejia vs. (11) Cameron Norrie 4-6, 4-6

Korea vs. (8) Belgien 3-2
M1: (61) Soonwoo Kwon vs. (115) Zizou Bergs 6-1, 4-6, 6-7(4)
M2: (237)  Seong Chan Hong vs. (41) David Goffin 4-6, 2-6
M3: Ji Sung Nam/Min-kyu Song vs. Sander Gille/Joran Vliegen 7-6(3), 7-6(5)
M4: (61) Soonwoo Kwon vs. 41) David Goffin 3-6, 6-1, 6-3
M5: (237)  Seong Chan Hong vs. (115) Zizou Bergs 6-3, 7-6(4)

(1) Kroatien vs. Østrig 3-1
M1: (23) Borna Coric vs. (99) Dennis Novak 6-3, 7-5
M2: (121) Borna Gojo vs. (99) Dominic Thiem 6-3, 7-6(2)
M3: Ivan Dodig/Nikola Mektic vs. Alexander Erler/Lucas Miedler 3-6, 6-7(11)
M4: (23) Borna Coric vs. (99) Dominic Thiem 7-6(3), 6-2

(10) Holland vs. Slovakiet 4-0
M1: (59) Tallon Griekspoor vs. (143) Lukas Klein 7-6(6), 2-6, 6-4
M2: (107) Tim Van Rijthoven vs. (55) Alex Molcan 7-6(6), 5-7, 6-3
M3: Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop vs. Lukas Klein/Alex Molcan 6-3, 6-3
M4: (59) Tallon Griekspoor vs. (134) Jozef Kovalik 6-4, 6-4

Finland vs. (11) Argentina 3-1
M1: (43) Emil Ruusuvuori vs. (68) Pedro Cachin 7-5, 6-3
M2: (181) Otto Virtanen vs. (31) Francesco Cerundolo 3-6, 6-3, 6-7(2)
M3: Harri Heliovaara/Emil Ruusuvuori vs. Maximo Gonzalez/Andres Molteni 7-6(5), 4-6, 6-4
M4: (43) Emil Ruusuvuori vs. (31) Facundo Bagnis 7-5, 6-1

Chile vs. (7) Kazakhstan 3-1
M1: (102) Cristian Garin vs. (129) Timofei Skatov  1-6, 3-6
M2: (126) Nicolas Jarry vs. (36)Alexander Bublik 6-2, 6-2
M3: Tomas Barrios Vera/Alejandro Tabilo vs. Andrey Golubev/Aleksandr Nedovyesov 6-4, 7-5
M4:(102) Cristian Garin vs. (36)Alexander Bublik 6-4, 3-6, 6-3

Portugal vs. (12) Tjekkiet 1-3
M1: (105) Nuno Borges vs. (39) Jiri Lehecka 4-6, 4-6
M2: (64) Joao Sousa vs. (122) Tomas Machac 6-7(6) 6-3, 2-6
M3: Nuno Borges/Francisco Cabral vs. Tomas Mahac/Adam Pavlasek 7-5, 7-6(4)
M4: (64) Joao Sousa vs. (39) Jiri Lehecka 4-6, 1-6

Vindere spiller Finals 2023, Tabere spiller World Group I september 2023


World Group I Play-offs

Danmark vs. (4) Indien 3-2
M1: (9) Holger Vitus Nødskov Rune vs. (571) Yuki Bhambri 6-2, 6-2
M2: (484) August Holmgren vs. (506) Sumit Nagal 6-4, 3-6, 4-6
Lørdag – start 1200 – DR2
M3: Holger Rune/Johannes Ingildsen vs. Yuki Bhambri/Rohan Bopanna 6-2, 6-4
M4: (19) Holger Rune vs. (506) Sumit Nagal 7-5, 6-3
M5: (720) Elmer Møller vs. (414) Ramkumar Ramanathan


Øvrige kampe World Group I Play-offs

Livestream: https://video.daviscup.com/en-int/schedule

Thailand vs. (5) Rumænien 2-3
(10) Tyrkiet vs. Slovenien 4-0
(9) Ukraine vs. Libanon 3-1
Lithauen vs. (11) Pakistan 4-0

(3) Brasilien vs. Kina 4-0 
(7) Peru vs. Irland 4-0
(12) New Zealand vs. Bulgarien 1-3

(1) Japan vs. Polen 4-0
Grækenland vs. (2) Ecuador 3-1
Letland vs. (6) Israel  2-3
(8) Mexico vs. Taipei 1-3

Vindere: World Group I – september
Tabere: World Group II – september


World Group II Play-offs

Livestream: https://video.daviscup.com/en-int/schedule

Georgien vs. (2) Bolivia 4-0
(10) Egypten vs. Paraguay 3-2
(3) Tunesien vs. Cypern 3-2
Jordan vs. (8) El Salvador 1-3
(5) Barbados vs. Pacific Ocean 3-2
Georgien vs. (2) Bolivia 4-0
Venzuela vs. (7) Hong Kong 1-3
Vietnam vs. (12) Indonesien 2-3
Zimbabwe vs. (1) Uruguay 2-2 opdateres..
Monaco vs. (6) Dominikanske Republik 4-0
Elfenbenskysten vs. (11) Marokko 1-3

Luxembourg vs. (4) Sydafrika 4-1
Jamaica vs. (9) Estland 3-1

Vindere World Group II – september
Tabere: World Group III


ATP Challenger (uge 5)

Livestream: www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

Place Country Category Surface
Koblez Germany Challenger 100 Hard
Burnie Australia Challenger 75 Hard
Cleveland OH, USA Challenger 75 Hard
Tenerife 2 Spain Challenger 75 Hard

 


WTA Challenger (Uge 5) 

WTA 125 Copa Oster, Cali (COL) – Grus


ITF World Tennis Tour

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/


ITF Men (uge 5)

Place Country Category Surface
Antalya Türkiye M25 – Livestream  Clay
Monastir Tunisia M25  Hard
Monastir Tunisia M15  Hard
Sharm El Sheikh Egypt M15  Hard

 


ITF Women (uge 5)

Place Country Category Surface
Burnie Australia W60 – Livestream  Hard
Rome, GA USA W60 – Livestream Hard
Mexico City Mexico W40 – Livestream  Hard
Porto Portugal W40 – Livestream Hard
Antalya Türkiye W25 – Livestream  Clay
Monastir Tunisia W15  Hard
Sharm ElSheikh Egypt W15  Hard

 

W60 Rome
Tidsforskel: cet -6 timer

Kvartfinale
(Q) (526) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. (209) Peyton Stearns (USA) 3-6, 2-6

1/8-finale
(Q) (526) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. (WC)(463) Liv Hovde (USA) 7-6(4), 6-4
(209) Peyton Stearns (USA) vs. [6] (188) Robin Anderson (USA) 5-7, 7-5, 7-5

R32
(WC)(463) Liv Hovde (USA) vs. [1] (89) Panna Udvardy (HUN) 3-6, 6-3, 6-2
(Q) (526) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. (Q) (575) Vivian Wolff (GER) 6-3, 6-1

Qfi: (526) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. [13] (581) Olivia Lincer (POL) 6-2, 6-4

Q16
(526) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. Alessandra Crump (USA) 6-1, 6-0
[13] (581) Olivia Lincer (POL) vs. (760) Gabriella Price (USA) 6-0, 5-7, 7-5

Doubles

Kvartfinale: Svendsen/Marcinko vs. Mana Ayukawa (JPN)/Gabriela Andrea Knutson (CZE)
1/8-finale: Johanne Christine Svendsen (DEN)/Petra Marcinko (CRO) vs. (4) Andrea Lazaro Garcia/Irene Burillo Escorihuela


W40 Porto
Tidsforskel: cet -1 time

Qfi: [8] (397) Olga Helmi (DEN) vs. [12] (443) Sofya Lansere 5-7, 3-6

Q16
[8] (397) Olga Helmi (DEN) – bye
[12] (443) Sofya Lansere vs. (1133) Sara Lanca (POR) 6-1, 6-2

<< tilbage


ITF Junior (uge 5)

Bemærk: Nye betegnelser for kategorier (JGS, J300, J200, J60, J30)

J300 Salinas (ECU) – Hardcourt

Boys singles

Q16: [1] (118) Oliver Bonding (GBR) vs. (292) Matthias Uwe Kask (CAN) 6-2, 6-7(11), [9-11]
Q32: [1] (118) Oliver Bonding (GBR) – bye

Boys doubles

1/8-finale: (WC) Oliver Bonding (GBR)/Maxwell Exsted (USA) vs. (Alt) Max Stenzer/Lasse Poertner (GER) 2-6, 3-6


J100 Morelos (MEX) – Grus

Boys singles

R32: [5] (212) Cornelius Alexander Shalmi (DEN) vs. (562) Matisse Farzam (USA) 6-7(3), 6-4, 6-7(4)

R64
[5] (212) Cornelius Alexander Shalmi (DEN) – bye
(562) Matisse Farzam (USA) vs. (WC) Samuel Borrego (MEX) 6-1, 6-1

Boys doubles

1/8-finale: Shalmi/Noltorp vs. Juan Pablo Valdez Guzón/Jose Maria Garcia Uribe (MEX)
R32: Cornelius Alexander Shalmi (DEN)/Tom Noltorp (SWE) – bye


J60 Manacor (ESP) – Hardcourt

Girls singles

1/8-finale
(582) Mille Mørk (DEN) vs. (869) Lavinia Luciano (ITA) 7-6(5), 6-7(4), 2-6

R32
(869) Lavinia Luciano (ITA) vs. [3] (386) Camilia Samel Druz (FRA) 6-4, 6-2
(582) Mille Mørk (DEN) vs. (WC) Paula Prieto Feldmann (ESP) 6-0, 6-1

Girls doubles

1/8-finale: (4) Mille Mørk (DEN)/Marina Markina (LAT) vs. Claudia Ferrer Perez/Maria de la Paz Alberto (ESP) 6-3, 4-6, [8-10]


Tennis Europe (Uge 5)

 

<< tilbage


UTR turneringer 


Svenske turneringer (udvalgte) 

Livestream: https://www.sporteye.se/

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324

<< tilbage


TV og livestreaming fra internationale tennisturneringer: https://www.tennisavisen.dk/ny-kanal-tv2-sport-x-viser-atp-og-wimbledon-eurosport-udvider-med-davis-cup/

<< tilbage


Informationerne stilles desuden til rådighed for Tennisavisens samarbejdspartnere på Facebook, “Tennissnak” og “Wozniacki, Tauson & WTA Update“, m.fl.

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Elitedivisionen (udvalgte)

TV-dækning: Sport Live

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Opvisningskampe 


Davis Cup 

Livestream: https://video.daviscup.com/

Finals 2023 

Finalister 2022: Canada, Australien, Wildcards: Italien, Spanien, Vindere Qualifiers 2023


World Group I september

Tabere Qualifiers og Vindere World Group I Play-offs 4-6. februar

World Group II september

Tabere World Group I og Vindere World Group II Play-offs 4-6. februar

<< tilbage


Billie Jean King Cup

TV-dækning: https://video.billiejeankingcup.com/
Livescore: https://live.billiejeankingcup.com/en/tie-overview.php/ALL-LIVE


Qualifiers 2023 – 14-15. april

(1) Spanien vs. Mexico
Ukraine vs. (2) Tjekkiet (spillested besluttes)
Storbritannien vs. (3) Frankrig
(4) Canada vs. Belgien
(5) USA vs. Østrig
(6) Slovakiet vs. Italien
(7) Tyskland vs. Brasilien
(8) Kazakhstan vs. Polen
(9) Rumænien vs. Slovenien

Vinderne spiller 2023 Finals sammen med Schweiz og Australien
Taberne spiller Play-offs november 2023


Group I Europe/Africa – 10-15. April 2023 

Oprykker fra Group II Europe/Africa: Norge, Egypten
Fortsætter: Tyrkiet, Bulgarien, Danmark, Sverige
Nedrykkere fra Playoff 11-12. november: Holland, Kroatien, Ungarn, Letland, Serbien
Værtsland: Ikke fastsat.
2 puljer a 5-6 nationer. Puljevindere rykker op og spiller om 1-2. pladsen. 2’erne spiller om oprykning. 3-5 spiller om placeringer 


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet,  Danske Spil.)
Livescore, Completed matches, Live Draws, Schedule for aktuelle WTA og ATP (incl. Challengers) findes på http://www.protennislive.com/LSHD/main.htm

<< tilbage

Forrige artikelWTA 250 Lyon: Serbisk power og stabilitet stoppede Clara Tauson i kvalifikationen
Næste artikelSådan falder du ned efter en hårrejsende tenniskamp
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.