Både Clara Tauson og Holger Rune har alle forudsætninger for succes ved French Open, men store udsving i præstationerne lægger dog en naturlig dæmper på de største forventninger

I forbindelse med Billie Jean King Cup Europe/Africa i Portugal viste 21-årige Clara Tauson i alle Danmarks kampe spil på højt internationalt niveau, og derfor blev der aldrig tvivl om udfaldet mod de nationer, hvis 1. single var lavere rangeret end Clara.
Især mod Bulgarien og ikke mindst mod Grækenland viste Clara et niveau, som er top 10 værdig, da hun efter sejren 6-4, 6-2 over bulgariens no. 84 Viktoriya Tomova fandt et endnu højere gear mod Grækenland, hvor Clara vandt 6-4, 6-4 over no. 7 Maria Sakkari.

De flotte præstationer i Portugal er efterfølgende blevet påskønnet med en prestigefyldt landsholdspris Billie Jean King Cup Heart Award, som Clara har doneret til kræftramte børn.

Ugen efter nåede Clara desuden finalen ved en WTA 125 turnering på samme anlæg i Oeiras, hvor hun fortsatte de overbevisende takter og spillede sig finalen, hvor der dog manglede den fornødne energi efter det tætpakkede program med masser af kampe.
Da Clara allerede dagen efter finalen spillede 1. kval ved WTA 1000 Madrid, var energidepoterne tilsyneladende udtømte, og efter 6-8 i tiebreak i 1. sæt, trak Clara sig fra kampen mod no. 117 Rebecca Sramkova (SVK).

Derved blev der tid til både at restituere og lade op til WTA 1000 i Rom, hvor Clara efter 2 sejre i kvalifikationen, vandt overbevisende 6-2, 6-3 i 1. runde af hovedturneringen mod Daria Saville (AUS), og der blev derved skabt yderligere grobund for dansk optimisme, inden Clara i 1. runde (R64) mødte 3. seedede no. 25 Anna Kalinskaya.
Imidlertid fandt Clara langt fra samme niveau, som i de førnævnte kampe, hvorved Kalinskaya uden for alvor at blive udfordret vandt sikkert 6-1, 6-2.

I 1. runde (R128) ved French Open møder Clara 36-årige no. 64 Tatjana Maria (GER), der sidste år vandt 6-4, 6-0, da de mødtes på hardcourt ved WTA 250 Warszawa sidste år, men Clara forventes dog at kunne revanchere dette nederlag, og i så fald møder hun i 2. runde 9. seedede Jelena Ostapenko, der ligesom Clara ofte har store udsving i præstationerne, og opgøret betragtes trods den markante forskel i rangering næsten som fifty-fifty, selvom Ostapenko dog må påtage sig favoritværdigheden.

Det samme gælder 21. seedede Caroline Garcia, som Clara kan møde i 3. runde, og hvis hun når dertil og i øvrigt finder sit absolutte topniveau, kan 8. seedede Ons Jabeur vente i 1/8-finalen.
Vinderen af 1/8-finalen møder ifølge seedningen 3. seedede CoCo Gauff i kvartfinalen, og vinderen forventes i semifinalen at møde 1. seedede Iga Swiatek, der er favorit til endnu en finale på grus mod 2. seedede Aryna Sabalenka, der i nederste halvdel er seedet til en semifinale mod 4. seedede Elena Rybakina.

Da Swiatek ved både WTA 1000 Madrid og Rom vandt over Sabalenka i finalen, peger pilen automatisk på endnu en finale mellem de 2 topnavne, som er nutidens store rivaler.

Men’s singles er væsentlig mindre forudsigelig, selvom det er nærliggende at pege på ranglistens top 3 Novak Djokovic, Jannik Sinner og Carlos Alcaraz.
Djokovic var i 2023 i samtlige 4 Grand Slam finaler, og kun i Wimbledon gik han glip af titlen, som blev vundet af Alcaraz, og Djokovic sluttede desuden året med sikre 2-sæts sejre over Alcaraz i semifinalen og over Sinner i finalen ved slutspillet i Torino.

I grussæsonen hidtil i 2024 har Djokovic imidlertid lidt flere uventede nederlag, idet han ved ATP 1000 Monte-Carlo for første gang i karrieren blev besejret af Casper Ruud, som i de 5 første indbyrdes opgør aldrig havde vundet et sæt over Djokovic, der efter en enkelt sejr ved ATP 1000 i Rom sensationelt blev sendt ud i i 3. runde (R32) af no. 38 Alejandro Tabilo (CHI).
For at skærpe kampformen inden French Open benyttede Djokovic sig af muligheden for at få et wildcard den ATP 250 Geneve i Schweiz i ugen op til French Open, og efter sejre i de 2 første kampe mødte han no. 44 Tomas Machac (CZE), der indkasserede et “æg” i 2. sæt, men alligevel vandt tjekken 6-4, 0-6, 6-1.

Nederlaget er dog næppe den helt store katastrofe for Djokovic, som derved undgik at spille finale lørdag, men i stedet får serberen en dag mere til at lade op til French Open.
De svingende præstationer rejser dog tvivl om, hvorvidt Djokovic slipper helskindet igennem til semifinalen.

Da både Alcaraz og Sinner har været skadet forud for French Open, er det ligeledes tvivlsomt, om de møder hinanden i semifinalen i nederste halvdel, som lodtrækningen og seedning ellers lægger op til.

Baseret på de hidtidige resultater i grussæsonen, har især 4. seedede Alexander Zverev markeret sig, da han vandt titlen i Rom, og i starten af grussæsonen mødte Stefanos Tsitsipas og Casper Ruud hinanden i finalen ved både ATP 1000 Monte-Carlo og ATP 500 Barcelona med en titel til hver som resultat, og alle 3 er derfor seriøse kandidater til at være med i de afgørende runder af turneringen.

Ruud har netop vundet titlen ved ATP 250 Geneve, og han kan møde Djokovic i kvartfinalen i øverste halvdel, hvor Zverev i den anden kvartfinale kan møde 5. seedede Daniil Medvedev.
Zverev møder allerede i 1. runde den 14-dobbelte French Open vinder Rafael Nadal, der med en sejr uden tvivl vil blive betragtet som en seriøs kandidat til en sidste titel, men vurderet efter de seneste kampe, vil der være størst sandsynlighed for tysk sejr.

Holger Rune befinder sig ligeledes i øverste halvdel, hvor han tirsdag indleder mod no. 60 Daniel Evans (GBR), og vinderen møder i 2. runde enten no. 134 Hamad Medjedovic (SRB), som er fra Holgers årgang 2003, eller no. 56 Flavio Cobolli (ITA), der var meget tæt på at vinde over Casper Ruud i semifinalen i Rom, hvor han forinden havde vundet over Ben Shelton (USA) og Alexander Shevchenko (KAZ).

Ikke mindst en 2. runde kamp mod Cobolli betragtes som risikabel, hvis Holger ikke finder et stabilt højt niveau, hvorimod der er grund til optimisme, hvis Holger genfinder samme niveau, som han viste mod Grigor Dimitrov og Jannik Sinner i Monte-Carlo samt i 1. sæt mod Sebastian Baez i Rom, inden han gik helt ned med flaget i resten af kampen.

På grund af de svingende præstationer hidtil i 2024 kan der være grund til at dæmpe forventningerne til Holger, men finder Holger igen sit topniveau, vil der også være gode chancer for dansk sejr i en eventuel 3. runde mod 10. seedede Karen Khachanov.

Derefter kræves under alle omstændigheder, at Holger finder sit absolutte topniveau i en eventuel 1/8-finale mod Zverev eller Nadal, hvor Holger med en sejr kan gentage de sidste 2 års kvartfinale.
For at forbedre dette resultat kræves desuden sejr i kvartfinalen, hvor Holger kan møde 5. seedede Daniil Medvedev, der forinden i sin 1/8-finale kan møde 11. seedede Alex de Minaur eller vinderen af et eventuelt 2. runde opgør mellem 19. seedede Alexander Bublik eller Jan-Lennard Struff.

For at nå helt til finalen, kan semifinalen blive et opgør mod Djokovic eller Ruud, men meget skal falde i hak forinden, hvilket også gælder for Djokovic og Ruud, der undervejs blandt andet kan møde amerikanerne Taylor Fritz og Tommy Paul, der er seedet henholdsvis 12 og 14.

I nederste halvdel kan Tsitsipas i 1/8-finalen møde 6. seedede Andrey Rublev, der efter en resultatfattig periode vandt titlen ved ATP 1000 Madrid, og vinderen kan derefter møde Alcaraz i kvartfinalen.

Sinner kan i den nederste kvartfinale møde vinderen af en eventuel 1/8-finale mellem 8. seedede Hubert Hurkacz og 10. seedede Grigor Dimitrov.

French Open kan følges fra søndag d. 26. maj på Eurosport, hvis sendeplan for kampe på Eurosport 1 og 2 dagligt bliver slået op på Tennisavisens Facebook, og desuden deles i flere tennisgrupper på Facebook.

Clara Tauson spiller sin første kamp mod Tatjana Maria (GER) søndag som 3. kamp efter kl. 11:00 søndag, og Holger Rune indleder tirsdag mod Daniel Evans (GBR)

Alle kampe kan ses på den nye platform Max, hvis man for 40 kr./md tilkøber Sport, men eksisterende abonnenter kan fortsat følge kampene på Discovery+.
Kampene kan dog ikke ses på Eurosport Player, som bliver lukket helt ned.

Kampe med Clara og Holger bliver desuden vist på Kanal 5, men på grund af muligt sammenfald med både afslutningen på Giro d’Italia på Kanal 5 og afslutningen af Superligaen på 6’eren, vises Claras kamp søndag i stedet på Eurosport 2.

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive. opdateret.
Nordiske flag: 🇩🇰 – 🇸🇪 – 🇳🇴 – 🇫🇮

Udvalgte kampe søndag 2. juni

Billeder (Jimmie48): Clara Tauson 🇩🇰 & Ons Jabeur – Kanal 5 & Eurosport 2 ca. 16:00
Nicolai Budkov Kjaer 🇳🇴 (Foto: Espen Hildrup) & Oliver Bønding 🇬🇧(🇩🇰) (Foto: Privat) – Boy singles Max/D+ ca. 17-18.

====

French Open (R128) – Max, Discovery+, Eurosport Premium, Eurosport 1 & 2

Court Philippe-Chatrier – start 11:00 (Eurosport 1)
1 Iga Swiatek POL vs. Anastasia Potapova – W
3 CoCo Gauff USA vs. Elisabetta Cocciaretto ITA – W
NB 1400: 3 Carlos Alcaraz ESP vs. 21 Felix Auger-Aliassime CAN – M
NB 2015: 2 Jannik Sinner ITA vs. Corentin Moutet FRA – M

Court Suzanne-Lenglen – start 11.00 (Eurosport 2)
5 Marketa Vondrousova CZE vs. Q Olga Danilovic SRB – W
9 Stefanos Tsitsipas GRE vs. Matteo Arnaldi ITA – M
Clara Tauson 🇩🇰 vs. 8 Ons Jabeur TUN – W (+Kanal 5)
NB 1800: 8 Hubert Hurkacz POL vs. 10 Grigor Dimitrov BUL – M

Udvalgte junior-kampe andre baner – start 11:00
GS: Q 52 Lea Nilsson 🇸🇪 vs. 34 Lucie Urbanova CZE
BS: (3) 4 Nicolai Budkov Kjaer 🇳🇴 vs. Q 52 Henry Bernet SUI – 5. match C12
BS: 21 Oliver Bønding 🇬🇧(🇩🇰) vs. Q 58 Gustavo Ribeiro De Almeida BRA – 6. match C13

Komplet schedule findes på https://www.rolandgarros.com/en-us/order-of-play

====

WTA/ATP Challenger – WTA: Bet365/Unibet/Oddset, ATP: www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

====

ITF World Tennis Tour
Livestream: live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: live.itftennis.com/en/live-scores/

W100 Surbiton (GBR) – Livestream?

Court 3 – NB 17:00cet (Q32)
(9) 272 Mirjam Bjorklund 🇸🇪 vs. WC Gabia Paskauskas GBR

—-

M15 Daegu (KOR) – ingen livescore

Court 8 – ca. 05:00cet (Q32)
Adam Tvede 🇩🇰 vs. Lee Jae Myeong KOR

====

Rang- og Entrylister opdateres jævnligt på dette link. : WTAATPITF GirlsITF Boys


ATP Tour & WTA Tour  

Ingen ATP/WTA turneringer i uge 22-23 under French Open


Grand Slam, French Open, Paris (FRA) – Grus

📺Discovery+, Max, Eurosport Premium, Eurosport (E1 Court Philippe-Chatrier, E2 Court Suzanne-Lenglen)

Kvartfinale
9 Stefanos Tsitsipas GRE vs. 3 Carlos Alcaraz ESP
2 Jannik Sinner ITA vs. 10 Grigor Dimitrov BUL

1/8-finale
1 Novak Djokovic SRB vs. 23 Francisco Cerundolo ARG
7 Casper Ruud 🇳🇴 vs. 12 Taylor Fritz USA
13 Holger Rune 🇩🇰  vs. 4 Alexander Zverev GER
5 Daniil Medvedev vs. 11 Alex de Minaur AUS

9 Stefanos Tsitsipas GRE vs. Matteo Arnaldi ITA 3-6, 7-6(4), 6-2, 6-2
3 Carlos Alcaraz ESP vs. 21 Felix Auger-Aliassime CAN 6-3, 6-3, 6-1
10 Grigor Dimitrov BUL vs. 8 Hubert Hurkacz POL 7-6(5), 6-4, 7-6(3)
2 Jannik Sinner ITA vs. Corentin Moutet FRA

R32
1 Novak Djokovic SRB vs. 30 Lorenzo Musetti ITA 7-5, 6-7(6), 2-6, 6-3, 6-0
23 Francisco Cerundolo ARG vs. 14 Tommy Paul USA 3-6, 6-3, 6-3, 6-2
12 Taylor Fritz USA vs. Thanasi Kokkinakis AUS 6-3, 6-2, 6-7(4), 5-7, 6-3
7 Casper Ruud 🇳🇴 vs. 28 Tomas Martin Etcheverry ARG 6-4, 1-6, 6-2, 6-2

4 Alexander Zverev GER vs. 26 Tallon Griekspoor NED 3-6, 6-4, 6-2, 4-6, 7-6(3)
13 Holger Rune 🇩🇰 vs. LL Jozef Kovalik SVK 7-5, 6-1, 7-6(2)
11 Alex de Minaur AUS vs. Jan-Lennard Struff GER 4-6, 6-4, 6-3, 6-3
5 Daniil Medvedev vs. Tomas Machac CZE 7-6(4) 7-5, 1-6, 6-4
==
Matteo Arnaldi ITA vs. 6 Andrey Rublev 7-6(6), 6-2, 6-4
9 Stefanos Tsitsipas GRE vs. Zhizhen Zhang CHN 6-3, 6-3, 6-1
21 Felix Auger-Aliassime CAN vs. 15 Ben Shelton USA 6-4, 6-2, 6-1
3 Carlos Alcaraz ESP vs. 27 Sebastian Korda USA 6-4, 7-6(5), 6-3

8 Hubert Hurkacz POL vs. Denis Shapovalov CAN 6-3, 7-6(0), 4-6, 6-1
10 Grigor Dimitrov BUL vs. Q Zizou Bergs BEL 6-3, 7-6(4), 4-6, 6-4
Corentin Moutet FRA vs. Sebastian Ofner AUT 3-6, 6-4, 6-4, 6-1
2 Jannik Sinner ITA vs. Pavel Kotov 6-44, 6-4, 6-4

Men’s singles 

R64
1 Novak Djokovic SRB vs. Roberto Carballes Baena ESP 6-4, 6-1, 6-2
30 Lorenzo Musetti ITA vs. Gael Monfils FRA 7-5, 6-1, 6-4
23 Francisco Cerundolo ARG vs. Q Filip Misolic AUT 6-2, 7-6(2), 6-0
14 Tommy Paul USA vs. Fabio Fognini ITA 6-1, 6-0, 6-2

12 Taylor Fritz USA vs. Dusan Lajovic SRB 6-3, 3-6, 6-3, 6-4
Thanasi Kokkinakis AUS vs. Q Giulio Zeppieri ITA 1-6, 4-6, 7-3, 7-6(5), 6-2
28 Tomas Martin Etcheverry ARG vs. Arthur Rinderknech FRA 3-6, 6-7(8), 6-1, 5-0 Ret’d
7 Casper Ruud 🇳🇴 vs. Alejandro Davidovich Fokina ESP 7-6(5), 1-6, 6-3, 4-6, 6-3
==
4 Alexander Zverev GER vs. Davis Goffin BEL 7-6(4), 6-2, 6-2
26 Tallon Griekspoor NED vs. Luciano Darderi ITA 7-6(2), 6-3, 6-3
LL Jozef Kovalik SVK vs. 16 Karen Khachanov 4-6, 4-6, 6-4, 6-3, 6-4
13 Holger Rune 🇩🇰 vs. Flavio Cobolli ITA 6-4, 6-3, 3-6, 3-6, 7-6(7)

11 Alex de Minaur AUS vs. Jaume Munar ESP 7-5, 6-1, 6-4
Jan-Lennard Struff GER vs. 19 Alexander Bublik KAZ 6-2, 6-2, 6-3
Tomas Machac CZE vs. 31 Mariano Navone ARG 6-2, 6-1, 3-6, 1-6, 6-1
5 Daniil Medvedev vs. Miomir Kecmanovic SRB 6-1, 5-0 Ret’d
====
6 Andrey Rublev vs. Pedro Martinez Portero ESP 6-3, 6-4, 6-3
Matteo Arnaldi ITA vs. WC Alexandre Muller FRA 6-4, 6-1, 6-3
Zhizhen Zhang CHN vs. Lorenzo Sonego ITA 7-5, 3-6, 6-1, 6-4
9 Stefanos Tsitsipas GRE vs. Daniel Altmaier GER 6-3, 6-2, 6-7(2), 6-4

15 Ben Shelton USA vs. Kei Nishikori JPN 7-6(7), 6-4, Ret’d
21 Felix Auger-Aliassime CAN vs. Q Henri Squire GER 6-4, 4-6, 6-3, 6-2
27 Sebastian Korda USA vs. Soonwoo Kwon KOR 6-4, 6-4, 1-6, 6-3
3 Carlos Alcaraz ESP vs. Q Jesper De Jong NED 6-3, 6-4, 2-6, 6-2
==
8 Hubert Hurkacz POL vs. Brandon Nakashima USA 6-7(2), 6-1, 6-3, 7-6(5).
Denis Shapovalov CAN vs. 25 Frances Tiafoe USA 6-7(4), 6-4, 6-2, 6-4
Q Zizou Bergs BEL vs. Maximilian Marterer GER 3-6, 6-3, 6-1, 6-3
10 Grigor Dimitrov BUL vs. Fabian Marozsan HUN 6-0, 6-3, 6-4

Corentin Moutet FRA vs. Alexander Shevchenko KAZ 6-4, 6-2, 0-6, 6-3
Sebastian Ofner AUT vs. 20 Sebastian Baez ARG 3-6, 3-6, 6-4, 7-5, 7-6(5)
Pavel Kotov vs. Stan Wawrinka SUI 7-6(5), 6-4, 1-6, 7-6(5)
2 Jannik Sinner ITA vs. WC Richard Gasquet FRA 6-4, 6-2, 6-4

R128
1 Novak Djokovic SRB vs. WC Pierre-Hugues Herbert FRA 6-4, 7-6(3), 6-4
Roberto Carballes Baena ESP vs. Constant Lestienne FRA 6-3, 7-5, 4-6, 6-2
Gael Monfils FRA vs. Thiago Seyboth Wild BRA 6-2, 3-6, 6-3, 6-4
30 Lorenzo Musetti ITA vs. Daniel Elahi Galan COL 6-3, 6-3, 7-5

23 Francisco Cerundolo ARG vs. Yannick Hanfmann GER 6-3, 6-3, 6-4
Q Filip Misolic AUT vs. LL Otto Virtanen 🇫🇮 4-6, 4-6, 6-3, 6-4, 6-2
Fabio Fognini ITA vs. Botic van de Zandshulp NED 6-1, 6-1, 7-5
14 Tommy Paul USA vs. Pedro Cachin ARG 6-2, 6-3, 6-1

12 Taylor Fritz USA vs. Federico Coria ARG 2-6, 6-1, 6-2, 6-1
Dusan Lajovic SRB vs. Roman Safiullin 4-6, 7-5, 6-4, 6-7(6), 6-4
Thanasi Kokkinakis AUS vs. Alexei Popyrin AUS 4-6, 7-6(8), 6-3, 5-7, 6-3
Q Giulio Zeppieri ITA vs. 22 Adrian Mannarino FRA 4-6, 6-2, 6-1, 6-2

28 Tomas Martin Etcheverry ARG vs. Arthur Cazaux FRA 3-6, 6-2, 6-1, 6-4
Arthur Rinderknech FRA vs. WC Adam Walton AUS 6-2, 6-4, 7-5
Alejandro Davidovich Fokina ESP vs. Q Felipe Meligeni Alves BRA 4-6, 6-2, 6-2, 7-6(2)
7 Casper Ruud 🇳🇴 vs. Q Felipe Meligeni Rodrigues Alves BRA 6-3, 6-4, 6-3
==
4 Alexander Zverev GER vs. Rafael Nadal ESP 6-3, 7-6(5), 6-3
Davis Goffin BEL vs. WC Giovanni Mpetshi Perricard FRA 4-6, 6-4, 6-3, 6-7(4), 6-3
Luciano Darderi ITA vs. Rinky Hijikata JPN 6-3, 7-6(6), 6-1
26 Tallon Griekspoor NED vs. Mackenzie McDonald USA 6-3, 6-4, 1-6, 6-2

16 Karen Khachanov vs. Sumit Nagal IND 6-2, 6-0, 7-6(5)
LL Jozef Kovalik SVK vs. Marcos Giron USA 7-6(3), 6-4, 3-6, 7-6(5)
Flavio Cobolli ITA vs. Q Hamad Medjedovic SRB 6-2, 6-3, 6-7(2), 6-3
13 Holger Rune 🇩🇰 vs. Daniel Evans GBR 6-4, 6-4, 6-4

11 Alex de Minaur AUS vs. Alex Michelsen USA 6-1, 6-0, 6-2
Jaume Munar ESP vs. Roberto Bautista Agut ESP 6-1, 4-6, 6-4, 6-1
Jan-Lennard Struff GER vs. Q Roman Andres Burruchaga ARG 6-3, 6-2, 6-1
19 Alexander Bublik KAZ vs. Q Gregoire Barrere FRA 6-4, 7-5, 6-3

31 Mariano Navone ARG vs. Pablo Carreno Busta ESP 5-7, 6-1, 6-3, 6-0
Tomas Machac CZE vs. Nuno Borges POR 7-6(2), 6-3, 6-2
Miomir Kecmanovic SRB vs. Q Thiago Monteiro BRA 6-2, 6-1, 4-6, 7-5
5 Daniil Medvedev vs. Dominik Koepfer GER 6-3, 6-4, 5-7, 6-3
====
6 Andrey Rublev vs. Taro Daniel JPN 6-26-7(3), 6-3, 7-5
Pedro Martinez Portero ESP vs. Thiago Agustin Tirante ARG 5-7, 6-4, 3-6, 6-4, 6-3
WC Alexandre Muller FRA vs. Luca Nardi ITA 6-4, 6-1, 6-3
Matteo Arnaldi ITA vs. 29 Arthur Fils FRA 6-3, 4-6, 6-4, 6-2

Lorenzo Sonego ITA vs. 17 Ugo Humbert FRA 6-4, 2-6, 6-4, 6-3
Zhizhen Zhang CHN vs. Aleksandar Vukic AUS 6-4, 4-6, 6-3, 7-5
Daniel Altmaier GER vs. Laslo Djere SRB 7-5, 6-4, 6-7(6), 5-7, 7-6(6)
9 Stefanos Tsitsipas GRE vs. Marton Fucsovics HUN 7-6(7), 6-4, 6-1

15 Ben Shelton USA vs. Hugo Gaston FRA 3-6, 6-3, 6-4, 6-4
Kei Nishikori JPN vs. Q Gabriel Diallo CAN 7-5, 7-6(3), 3-6, 1-6, 7-5
Q Henri Squire GER vs. Max Purcell AUS 6-2, 6-2, 3-6, 4-6, 7-6(10)
21 Felix Auger-Aliassime CAN vs. Yoshihito Nishioka JPN 6-2, 6-4, 6-4

27 Sebastian Korda USA vs. WC Harold Mayot FRA 6-2, 7-6(4), 6-4
Soonwoo Kwon KOR vs. Emil Ruusuvuori 🇫🇮 6-3, 6-4, 6-3
Q Jesper De Jong NED vs. Jack Draper GBR 7-5, 6-4, 6-7(3), 3-6, 6-3
3 Carlos Alcaraz ESP vs. LL Jeffrey John Wolf USA 6-1, 6-2, 6-1

8 Hubert Hurkacz POL vs. Q Shintaro Mochizuki JPN 4-6, 6-3, 3-6, 6-0, 6-3
Brandon Nakashima USA vs. WC Nicolas Moreno De Alboran ESP 6-1, 6-7(6), 6-3, 6-2
Denis Shapovalov CAN vs. Luca Van Assche FRA 6-3, 6-4, 6-4
25 Frances Tiafoe USA vs. Q Mattia Bellucci ITA 6-3, 3-6, 6-7(6), 6-4, 6-4

Q Zizou Bergs BEL vs. 24 Alejandro Tabilo CHI 3-6, 7-6(5), 6-2, 6-2
Maximilian Marterer GER vs. Jordan Thompson AUS 6-3, 6-2, 6-0
Fabian Marozsan HUN vs. Q Mikhail Kukushkin KAZ 6-2, 6-2, 6-3
10 Grigor Dimitrov BUL vs. Aleksandar Kovacevic USA 6-4, 6-3, 6-4

Corentin Moutet FRA vs. 16 Nicolas Jarry CHI 6-2, 6-1, 3-6, 6-0
Alexander Shevchenko KAZ vs. Aslan Karatsev 6-4, 4-6, 1-6, 6-1, 6-4
Sebastian Ofner AUT vs. WC Terence Atmane FRA 3-6, 4-6, 7-6(2), 6-2, 7-5
20 Sebastian Baez ARG vs. Q Gustavo Heide BRA 4-6, 6-3, 6-1, 4-6, 6-3

Pavel Kotov vs. 32 Cameron Norrie GBR 4-6, 6-3, 3-6, 7-6(5), 6-2
Stan Wawrinka SUI vs. Andy Murray GBR 6-4, 6-4, 6-2
WC Richard Gasquet FRA vs. Borna Coric CRO 7-6(5), 7-6(2), 6-4
2 Jannik Sinner ITA vs. Christopher Eubanks USA 6-3, 6-3, 6-4


Women’s singles

Kvartfinale
1 Iga Swiatek POL vs. 5 Marketa Vondrousova CZE
3 CoCo Gauff USA vs. 8 Ons Jabeur TUN

1/8-finale
1 Iga Swiatek POL vs. Anastasia Potapova 6-0, 6-0
5 Marketa Vondrousova CZE vs. Q Olga Danilovic SRB 6-4, 6-2
3 CoCo Gauff USA vs. Elisabetta Cocciaretto ITA 6-1, 6-2
Clara Tauson 🇩🇰 vs. 8 Ons Jabeur TUN 4-6, 4-6

12 Jasmine Paolini ITA vs. Elina Avanesyan
4 Elena Rybakina vs. 15 Elina Svitolina UKR
Varvara Gracheva FRA vs. Mirra Andreeva
2 Aryna Sabalenka vs. 22 Emma Navarro USA

R32
1 Iga Swiatek POL vs. Marie Bouzkova CZE 6-4, 6-2
Anastasia Potapova vs. Xinyu Wang CHN 7-5, 6-7(6), 6-4
Q Olga Danilovic SRB vs. Donna Vekic CRO 0-6, 7-5, 7-6(8)
5 Marketa Vondrousova CZE vs. WC Chloe Paquet FRA 6-1, 6-3

3 CoCo Gauff USA vs. 20 Dayana Yastremska UKR 6-2, 6-4
Elisabetta Cocciaretto ITA vs. 17 Ludmilla Samsonova 7-6(4), 6-2
Clara Tauson 🇩🇰 vs. Sofia Kenin USA 6-2, 7-5
8 Ons Jabeur TUN  vs. 31 Leylah Annie Fernandez CAN 6-4, 7-6(5)
====
Elina Avanesyan vs. 7 Qinwen Zheng CHN 3-6, 6-3, 7-6(6)
12 Jasmine Paolini ITA vs. Bianca Andreescu CAN 6-1, 3-6, 6-0
15 Elina Svitolina UKR vs. Ana Bogdan ROU 7-5, 6-2
4 Elena Rybakina vs. 25 Elise Mertens BEL 6-4, 6-2

Varvara Gracheva FRA vs. Irina-Camelia Begu ROU 7-5, 6-3
Mirra Andreeva vs. Peyton Stearns USA 6-2, 6-1
22 Emma Navarro USA vs. 14 Madison Keys USA 7-6(5), 7-6(3)
2 Aryna Sabalenka vs. Paula Badosa ESP 7-5, 6-1

R64
1 Iga Swiatek POL vs. Naomi Osaka JPN 7-6(1), 1-6, 7-5
Marie Bouzkova CZE vs. LL Jana Fett CRO 6-2, 6-2
Anastasia Potapova vs. Viktorija Golubic SUI 6-2, 6-2
Xinyu Wang CHN vs. Viktoriya Tomova BUL 7-5, 5-7, 6-1

Q Olga Danilovic SRB  vs. 11 Danielle Collins USA 6-7(3), 7-5, 6-4
Donna Vekic CRO vs. 18 Marta Kostyuk UKR 7-5, 6-4
WC Chloe Paquet FRA vs. 32 Katerina Siniakova CZE 3-6, 7-6(2), 7-6(6)
5 Marketa Vondrousova CZE vs. Q Katie Volynets USA 0-6, 6-1, 6-4
==
3 CoCo Gauff USA vs. Q Tamara Zidansek SLO 6-3, 6-3
20 Dayana Yastremska UKR vs. Yafan Wang CHN 6-2, 6-0
17 Ludmilla Samsonova vs. Amanda Anisimova USA 6-2, 6-1
Elisabetta Cocciaretto ITA vs. Cristina Bucsa ESP 6-1, 6-4

Clara Tauson 🇩🇰 vs. 9 Jelena Ostapenko LAT 7-6(4), 4-6, 6-3
Sofia Kenin USA vs. 21 Caroline Garcia FRA 6-3, 6-3
31 Leylah Annie Fernandez CAN vs. Xiyu Wang CHN 6-3, 6-4
8 Ons Jabeur TUN  vs. Maria Camila Osorio Serrano COL 6-3, 1-6, 6-3
====
7 Qinwen Zheng CHN vs. Tamara Korpatsch UKR 6-2, 6-2
Elina Avanesyan vs. Anna Blinkova 6-3, 6-0
Bianca Andreescu CAN vs. 23 Anna Kalinskaya 1-6, 7-5, 6-3
12 Jasmine Paolini ITA vs. LL Hailey Baptiste 6-4, 7-6(6)

15 Elina Svitolina UKR vs. Diane Parry FRA 6-4, 7-6(3)
Ana Bogdan ROU vs. 20 Anastasia Pavlyuchenkova 6-3, 6-4
25 Elise Mertens BEL vs. Petra Martic CRO 6-4, 6-3
4 Elena Rybakina vs. Arantxa Rus NED 6-3, 6-4

Varvara Gracheva FRA vs. Bernarda Pera USA 6-1, 6-3
Irina-Camelia Begu ROU vs. 27 Linda Noskova CZE 6-4, 6-2
Mirra Andreeva vs. 19 Victoria Azarenka 6-3, 3-6, 7-5
Peyton Stearns USA vs. 10 Daria Kasatkina 7-5, 6-2

14 Madison Keys USA vs. Mayar Sherif EGY 6-0, 7-6(7)
22 Emma Navarro USA vs. Q Sara Errani ITA 6-2, 7-5
Paula Badosa ESP vs. Yulia Putintseva KAZ 4-6, 6-1, 7-5
2 Aryna Sabalenka vs. Q Moyua Uchijima JPN 6-2, 6-2

R128
1 Iga Swiatek POL vs. Q Leolia Jeanjean 6-1, 6-2
Naomi Osaka JPN vs. Lucia Bronzetti ITA 6-1, 4-6, 7-5
LL Jana Fett CRO vs. Jessica Bouzas Maneiro ESP 6-2, 3-6, 7-5
Marie Bouzkova CZE vs. 29 Veronika Kudermetova 6-2, 6-4

Viktorija Golubic SUI vs. 24 Barbora Krejcikova CZE 7-6(3), 6-4
Anastasia Potapova vs. Kamilla Rakhimova 6-2, 6-3
Xinyu Wang CHN vs. Q Jule Niemeier GER 0-6, 6-2, 6-4
Viktoriya Tomova BUL vs. 16 Ekaterina Alexandrova 6-3, 7-6(5)

11 Danielle Collins USA vs. Caroline Dolehide USA 6-3, 6-3
Q Olga Danilovic SRB vs. Martina Trevisan ITA 6-1, 6-2
Donna Vekic CRO vs. Lesia Tsurenko UKR 6-5 Ret’d
18 Marta Kostyuk UKR vs. Q Laura Pigossi BRA 7-5, 6-7(4), 6-4

32 Katerina Siniakova CZE vs. LL Dalma Galfi HUN 7-5, 7-6(3)
WC Chloe Paquet FRA vs. Diana Shnaider 6-3, 6-1
Q Katie Volynets USA vs. Aleksandra Krunic SRB 7-6(4), 6-2
5 Marketa Vondrousova CZE vs. Rebeka Masarova ESP 6-1, 6-3
==
3 CoCo Gauff USA vs. Q Julia Avdeeva 6-1, 6-1
Q Tamara Zidansek SLO vs. Alison Van Uytvanck BEL 6-2, 2-6, 6-1
Yafan Wang CHN vs. Maria Timofeeva 6-3, 6-3
20 Dayana Yastremska UKR vs. Ajla Tomljanovic AUS 3-6, 6-3, 6-3

17 Ludmilla Samsonova vs. Magda Linette POL 6-1, 6-2
Amanda Anisimova USA vs. Q Rebecca Sramkova SVK 7-6(6), 6-3
Cristina Bucsa ESP vs. Q Yulia Starodubtseva UKR 6-4, 6-1
Elisabetta Cocciaretto ITA vs. 13 Beatriz Haddad Maia BRA 6-3, 6-3

9 Jelena Ostapenko LAT vs. Jaqueline Cristian ROU 6-4, 7-5
Clara Tauson 🇩🇰 vs. Tatjana Maria GER 6-2, 6-3
Sofia Kenin USA vs. Laura Siegmund GER 4-6, 6-2, 6-2
21 Caroline Garcia FRA vs. Q Eva Lys GER 4-6, 7-5, 6-2

31 Leylah Annie Fernandez CAN vs. Jessika Ponchet FRA 6-2, 6-0
Xiyu Wang CHN vs. Zhuoxuan Bai CHN 7-5, 6-7(4), 6-4
Maria Camila Osorio Serrano COL vs. Anhelina Kalinina UKR 3-6, 7-6(2), 4-1 Ret’d
8 Ons Jabeur TUN vs. Sachia Vickery USA 6-3, 6-2
====
7 Qinwen Zheng CHN vs. WC Alize Cornet FRA 6-2, 6-1
Tamara Korpatsch UKR vs. Ashlyn Krueger USA 4-6, 6-4, 7-6(9)
Elina Avanesyan vs. Lin Zhu CHN 6-2, 6-4
Anna Blinkova vs. 28 Sorana Cirstea ROU 6-3, 3-6, 7-6(5)

23 Anna Kalinskaya vs. Clara Burel FRA 7-6(3), 7-5
Bianca Andreescu CAN vs. Sara Sorribes Tormo ESP 7-5, 6-1
LL Hailey Baptiste vs. Kayla Day GBR 4-6, 6-2, 6-2
12 Jasmine Paolini ITA vs. Daria Saville AUS 6-3, 6-4

15 Elina Svitolina UKR vs. Karolina Pliskova CZE 3-6, 6-4, 6-2
Diane Parry FRA vs. WC Fiona Ferro FRA 3-6, 6-3, 6-3
Ana Bogdan ROU vs. WC Elsa Jacquemot FRA 6-1, 6-3
20 Anastasia Pavlyuchenkova vs. LL Panna Udvardy HUN 6-3, 6-4

25 Elise Mertens BEL vs. Maria Lourdes Carle ARG 6-3, 7-6(8)
Petra Martic CRO vs. WC Kristina Mladenovic FRA 6-3, 7-6(8)
Arantxa Rus NED vs. Angelique Kerber GER 6-4, 6-3
4 Elena Rybakina vs. Greet Minnen BEL 6-2, 6-3

Varvara Gracheva FRA vs. 6 Maria Sakkari GRE 3-6, 6-4, 6-3
Bernarda Pera USA vs. Nao Hibino JPN 6-2, 6-0
Irina-Camelia Begu ROU vs. Q Julia Riera ARG 6-2, 6-2
27 Linda Noskova CZE vs. Harriet Dart GBR 7-6(3), 6-4

19 Victoria Azarenka vs. Nadia Podoroska ARG 6-1, 6-0
Mirra Andreeva vs. Emina Bektas USA 6-2, 6-3
Peyton Stearns USA vs. Q Lucija Ciric Bagaric CRO 6-3, 6-7(8), 7-6(6)
10 Daria Kasatkina vs. Magdalena Frech POL 7-5, 6-1

14 Madison Keys USA vs. Renata Zarazua MEX 6-3, 6-2
Mayar Sherif EGY vs. Yue Yuan CHN 6-1, 6-3
Q Sara Errani ITA vs. Anna Karolina Schmiedlova SVK 6-3, 6-2
22 Emma Navarro USA vs. Q Zeynep Sonmez TUR 6-2, 6-0

Paula Badosa ESP vs. 26 Katie Boulter GBR 4-6, 7-5, 6-4
Yulia Putintseva KAZ vs. Sloane Stephes USA 6-1, 6-2
Q Moyua Uchijima JPN vs. Q Irene Burillo Escorihuela ESP 6-1, 6-1
2 Aryna Sabalenka vs. Erika Andreeva 6-1, 6-2

<< tilbage


WTA & ATP Challenger (Uge 22)

Place Country Category Surface
Little Rock USA CH 75 Hardcourt
Vicenza Italien CH 75 Clay

 

CH 75 Vicenza (ITA)

1/8-finale: Johannes Ingildsen 🇩🇰/George Goldhoff USA vs. WC Luca Giacomini/Giovanni Oradini ITA 7-5, 3-6, [13-15]

<< tilbage


ITF World Tennis Tour (Uge 22)

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/

Place Country Category Surface
BRESCIA Italy W75 Livestream  Clay
Montemor-o-Novo Portugal W50  Hard
Otocec Slovenia W50 Livestream Court 1,2,3,4  Clay
Troisdorf Germany W50 Livestream  Clay
Changwon Korea, Rep. W35 Livestream  Hard
Klagenfurt Austria W35 Livestream  Clay
La Marsa Tunisia W35  Hard
Santo Domingo Dominican Republic W35 Livestream  Hard
Baotou China, P.R. M25 Livestream Clay
Carnac France M25  Clay
Kiseljak Bosnia and Herzegovina M25 Livestream  Clay
La Nucia Spain M25 Livestream  Clay
Bol Croatia W15 Livestream  Clay
Bol Croatia M15 Livestream  Clay
Constanta Romania M15  Clay
Galati Romania W15  Clay
Gyula Hungary M15  Clay
Karuizawa Japan M15  Clay
Kingston Jamaica M15  Hard
Kursumlijska Banja Serbia W15  Clay
KURSUMLIJSKA BANJA Serbia M15  Clay
Monastir Tunisia W15  Hard
Monastir Tunisia M15  Hard
Rio Claro Brazil W15  Clay
San Diego, CA USA W15 Livestream  Hard
San Diego, CA USA M15 Livestream  Hard
Tokyo Japan W15  Hard
Vrhnika Slovenia M15  Clay

 

W50 Otocec (SLO) 

Qfi: 531 Johanne Christine Svendsen 🇩🇰 vs. (16) 1013 Angelica Raggi ITA 2-6, 3-6

Q16
531 Johanne Christine Svendsen 🇩🇰 vs. 1145 Natalia Krockova SVK 7-5, 6-3
(16) 1013 Angelica Raggi ITA vs. 1202 Katherine Barnes GBR 6-4, 6-4


W50 Montemor-o-Novo (POR) – Hardcourt

Q16: WC Sara Børkop 🇩🇰 vs. (7) 875 Anastasia Iamachkine PER 2-6, 2-6


W50 Troisdorf (GER) – Grus

Q16: 1065 Sarafina Olivia Hansen 🇩🇰 vs. (4) 515 Gina Feistel GER 0-6, 0-6


M25 Kiseljak (BIH)

1/8-finale: (2) 293 Elmer Møller 🇩🇰 vs. 444 Marat Sharipov 2-6, 6-7(5)

R32
444 Marat Sharipov vs. Q Thomas Patton AUS 6-4, 6-2
(2) 293 Elmer Møller 🇩🇰 vs. 524 Marlon Vankan GER 6-4, 6-0

Doubles

Kvartfinale: Sergey Fomin UZB/Marat Sharipov vs. Elmer Møller 🇩🇰/Maks Kasnikowski POL – walkover
1/8-finale: Elmer Møller 🇩🇰/Maks Kasnikowski POL vs. 3 Lukas Pokorny SVK/Jay Clarke GBR 3-6, 6-3, [10-8]


M25 La Nucia (ESP) – Grus

1/8-finale: (7) 445 Eric Vanshelboim 🇺🇦 vs. 569 Gianmarco Ferrari ITA 2-6, 4-6

R32
(7) 445 Eric Vanshelboim 🇺🇦 vs. 759 Alejandro Manzanera Pertusa ESP 6-3, 6-1
569 Gianmarco Ferrari ITA vs. Q Nikola Djukic Valera ESP 6-3, 6-2

Doubles

Fnale: Eric Vanshelboim 🇺🇦/Siddhant Banthia IND vs. 2 Inigo Cervantes/Sergi Perez Contri ESP 7-5, 7-6(6)
Semifinale: Eric Vanshelboim 🇺🇦/Siddhant Banthia IND vs. 4 Johan Nikles/Damien Wenger SUI 6-3, 6-4
Kvartfinale: Eric Vanshelboim 🇺🇦/Siddhant Banthia IND vs. Alejandro Garcia/Mario Mansilla Diez ESP 6-1, 7-5
1/8-finale: Eric Vanshelboim 🇺🇦/Siddhant Banthia IND vs. Darius Florin Pop ROU/Martins Rocens LAT 6-3, 6-4


M15 Bol (CRO)

Q16: (1) 1024 Philip Hjorth 🇩🇰 vs. Daniel Verbeek NED 1-6, 3-6

Q32
(1) 1024 Philip Hjorth 🇩🇰  – bye
Daniel Verbeek NED vs Christoph Gayk GER 6-3, 6-4


W15 San Diego (CA, USA) – Hardcourt
Tidsforskel: cet -9 timer

Q16: Emma Kamper Malmkjær 🇩🇰 vs. 5 Aalexis Nguyen USA 2-6, 1-6

Doubles

1/8-finale: Emma Kamper Malmkjær 🇩🇰/Leyla Fiorella Britez Risso PARvs. Elyse TSE NZL/Katie Codd USA 3-6, 2-6

<< tilbage


ITF Junior (uge 22)

J100 Varnamo 🇸🇪 – Grus

Boys singles

1/8-finale: (Q) 706 Rasmus Hembo Mathiasen 🇩🇰 vs. (1) 97 Nikola Djosic SUI 3-6, 2-6

R32
(1) 97 Nikola Djosic SUI vs. WC 557 Victor Ryden 🇸🇪 6-2, 4-6, 7-5
(Q) 706 Rasmus Hembo Mathiasen 🇩🇰 vs. Q 1143 Bernardo Tedesco BRA 6-0, 6-2

Qfi
706 Rasmus Hembo Mathiasen 🇩🇰  vs. Max August Lidman 🇸🇪 6-3, 6-2
(5) 2162 Mads Bruhn Aaby 🇩🇰  vs. 2743 Orvar Andersch 🇸🇪

Q16
706 Rasmus Hembo Mathiasen 🇩🇰  – bye
Max August Lidman 🇸🇪 vs. 1905 Egor Rybaov 🇫🇮 6-2, 6-2

2743 Orvar Andersch 🇸🇪 vs. 2524 Amandus Karlsson 🇸🇪 6-0, 6-2
(5) 2162 Mads Bruhn Aaby 🇩🇰  vs. Ludwig Aberg 🇸🇪 6-2, 6-1

1654 Marcus Sehested 🇩🇰 vs. 2405 Filip Hesser 🇸🇪 0-6, 6-4, [7-10]

Boys doubles

Kvartfinale: Mathiasen/Aaby vs. Tim Malmqvist/Filip Soderqvist 🇸🇪 0-6, 0-6
1/8-finale: Rasmus Hembo Mathiasen/Mads Bruhn Aaby 🇩🇰 vs. Patrik Munkhammar/Victor Ryden 🇸🇪 0-6, 6-4, [10-8]

Girls singles

Q32: (5) 2406 Ella Miler Wilstrup 🇩🇰  vs. 2962 Alexia Kotur 🇸🇪


J60 Gdansk (POL) – Grus

Boys singles

Qfi: Asger Sørensen 🇩🇰  vs. (1) 2124 Szymon Malecki POL 2-6, 1-6

Q16
(1) 2124 Szymon Malecki POL – bye
Asger Sørensen 🇩🇰  vs. Jakub Majewski POL 6-3, 6-2


J60 Edinburgh (GBR) – Grus

Girls singles

R32: 2906 Emma Thulin Gregersen 🇩🇰 vs. 2314 Teodora Prisadnikova GBR 2-6, 6-1, 2-6

<< tilbage


Tennis Europe (Uge 22)

Cat 1 Arada (ROU) – Grus

U12 Boys singles

Semifinale: Philip Hartvigsen Dianati 🇩🇰  vs. Victor-Alexander Dobrescu ROU 6-3, 5-7, 4-6

Kvartfinale
Victor-Alexander Dobrescu ROU vs. Rastko Kekovic SRB 6-1, 6-0
Philip Hartvigsen Dianati 🇩🇰  vs. Darius Alexandru Ratiu ROU

1/8-finale
Philip Hartvigsen Dianati 🇩🇰  vs. Yannis Dominic Szekely 6-3, 6-2
Darius Alexandru Ratiu ROU vs. Domonkos Gemes HUN 6-1, 6-0

R32
Yannis Dominic Szekely vs. Cristian Bogdan Sidea ROU 6-0, 6-1
Philip Hartvigsen Dianati 🇩🇰  vs. Robert Valentin Ciuca Stoianov ROU 6-0, 2-6, 6-0

U12  Boys doubles

Fnale: Dianati/Dobrn vs. Enzo Brito 🇸🇪/Darius Alexandru Ratiu ROU 2-6, 6-1, [7-10]
Semifinale: Dianati/Dobrn vs. Borisz Hajnal/Barnabas Hidvegi HUN 6-1, 6-2
Kvartfinale: Dianati/Dobrin vs. Stefan-Andrei Ienciu-Dragos/Vlad Stefan Vasilache ROU 6-0, 6-2
1/8-finale: Philip Hartvigsen Dianati 🇩🇰/Patrick Stefan Dobrin Rou vs. Nicolae Iordan ROU/Yannis Dominic Szekely 6-2, 6-3


Cat 2 Pescara (ITA) – Grus

U14 Girls singles

R32: 575 Filippa Foxby Munch 🇩🇰 vs. WC 328 Francesca Fuzio ITA 3-6, 1-6


Cat 3 Oulu 🇫🇮 – Grus

U16 Girls singles

Finale: (2) 428 Sofie Carolina Fraes Espersen 🇩🇰 vs. (1) 213 Marie Charlotte Monnier POL 6-1, 6-1

Semifinale
(1) 213 Marie Charlotte Monnier POL vs. (3) 444 Annina Kanerva 1-6, 6-1, 6-1
(2) 428 Sofie Carolina Fraes Espersen 🇩🇰 vs. 1379 Elin Kalmus EST 6-0, 6-0

Kvartfinale
1379 Elin Kalmus EST vs. (4) 895 Linda Olivia Rimpi 🇫🇮 7-6(3), 6-3
(2) 428 Sofie Carolina Fraes Espersen 🇩🇰 vs. 1812 Kaetlin Tonts EST 6-0, 6-1

1/8-finale
1812 Kaetlin Tonts EST vs. Maaren Ellen Korhonen 🇫🇮 7-6(1), 6-2
(2) 428 Sofie Carolina Fraes Espersen 🇩🇰 – bye

U16 Girls doubles

Finale: Espersen/Monnier vs. 2 Annina Kanerva/Linda Olivia Rimpi 🇫🇮 5-7, 2-6
Semifinale: Espersen/Monnier vs. Elin Kalmus/Anna Skorodumova EST
Kvartfinale: Sofie Carolina Fraes Espersen 🇩🇰/Marie Charlotte Monnier POL – bye

<< tilbage


UTR turneringer 

<< tilbage


Svenske turneringer (udvalgte) 

Livestream: https://tennis.se/play

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Elitedivisionen (udvalgte)

TV-dækning: Sport Live

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Opvisningskampe 


Davis Cup 

Livestream: https://video.daviscup.com/

Davis Cup Finals Group Stage – 10-15 september 2024
Group A Bologna (ITA): Holland, Belgien, Italien Brasilien
Group B Valencia (ESP): Australien Frankrig, Tjekkiet, Spanien
Group C Zhuhai (CHN): Tyskland, Slovakiet, USA, Chile
Group D Manchester (GBR): Canada, Argentina, Finland 🇫🇮, Storbritannien


World Group I september 2024

(1) Serbien vs. Grækenland
(2) Kroatien vs. Lithauen
(3) Sverige 🇸🇪 vs. Indien
(4) Kazakhstan vs. Danmark 🇩🇰
Polen vs. (5) Korea
(6) Schweiz vs. Peru
Egypten vs. (7) Ungarn
Norge 🇳🇴 vs. (8) Portugal
(9) Østrig vs. Tyrkiet
Taipei vs. (10) Bosnien/Herzegovina
(11) Israel vs. Ukraine
Japan vs. Colombia


<< tilbage


Billie Jean King Cup

Livescore: https://live.billiejeankingcup.com/en/tie-overview.php/ALL-LIVE

Finals – 12-17. november 2024

Vindere Qualifiers: Australien, Polen, Storbrittanien, USA, Japan, Tyskland, Slovakiet, Rumænien
Vinder og no. 2 2023: Canada, Italien, Vært: Spanien, WC Tjekkiet

Canada – bye
Tyskland vs. Storbritannien
Australien – bye
Slovakiet vs. USA
Spanien vs. Polen
Tjekkiet – bye
Japan vs. Rumænien
Italien – bye

 


Play-Offs 15-16 eller 16-17. november 2024

Tabere Qualifiers: 1. Schweiz, 2. Kazakhstan, 3. Frankrig,  4. Slovenien, 5. Belgien, 6. Ukraine, 7. Brasilien, 8. Mexico
No. 1-4 Group I Europe Africa: Holland, Østrig, Serbien, Danmark
No. 1-2 Gorup I Americas og Asia/Oceania: Columbia, Argentina, Kina, Kore

1. Schweiz vs. Serbien
2. Kazakstan vs. Korea
Columbia vs. 3. Frankrig
4. Slovenien vs. Holland
Kina vs. 5. Belgien
6. Ukraine vs. Østrig
7. Brasilien vs. Argentina
Danmark vs. 8. Mexico

 

<< tilbage


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet, Danske Spil.)

<< tilbage

Forrige artikelUge 21: Davis Cup spillerne August, Elmer og Joe dyster i Augsburg Challenger
Næste artikelFrench Open: Clara (næsten) sikker på OL efter sejre over 2 GS-vindere. Holger vender både 0-40 og 0-5 i matchtiebreak
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.