Tennis er fortsat en populær sport i Danmark. Ifølge tal fra Dansk Idrætsforbund var der i 2021 lidt over 85.000 aktive medlem-spillere i landet og endnu flere med tennis som hobby. Vi har taget en snak med Tennisshoppen, som har et af landets største udvalg af tennisudstyr.

Hos Tennisshoppen er hverdagen travl. Lagerarbejderne pakker ordre på højtryk, og på førstesalen sidder et e-commerce team og sikrer, at den nye hjemmeside spiller som den skal.

Ejerne af Tennisshoppen er makkerparret Torben van den Brekel Kulmbak og Mikkel Normann. Sammen driver de en række ketchersport-webshops og den fysiske ketchersport-butik Ketshop. Henover sommeren har de forskellige webshops, herunder Tennisshoppen, været under en omfattende modernisering med brugervenlighed i højsædet.

“Vi har længe markedsført os på, at have Danmarks største udvalg af udstyr til tennis, og når man har det, skal hjemmesiden også være 100% up-to-date. Derfor har vi lanceret den nye webshop” udtaler Mikkel Normann.

En webshop udover det sædvanlige

I Tennisshoppen bemærker man hurtigt, at det ikke bare handler om at sælge en masse varer til kunderne, og så er det det. Tager man et kig på tennisshoppen.dk fanges øjnene hurtigt at en masse fede features. Ketcherrådgiveren er den første, man falder over. Når man handler online, kan det være svært at få sin ønskede rådgivning om, hvilken ketcher passer bedst.

Den udfordring har Tennisshoppen taget op med ketcherrådgiveren. Her svarer man på en lille række af spørgsmål, hvorefter rådgiveren indsnævrer udvalget til tre passende ketchere. På den måde er man ikke overladt til sig selv, når man skal navigere i det store udbud af fede, gode tennisketchere.

Men det er dog ikke kun rådgiveren, der kan hjælpe på vej til det næste køb. På hjemmesiden findes nemlig også en håndfuld guides, som kan hjælpe en med at blive klogere på området. Kunne man tænke sig at vide, hvorfor det er vigtigt med den rigtige tennissko – eller måske noget om opstrengningen af tennisketchere, så er det bare at læse løs.

Hvis man allerede har styr på sit grej, men bare ønsker noget andet spændende læsning vedrørende tennis, har man også rig mulighed for det. Tennisshoppen har nemlig en sektion, der hedder “om tennis”. Her har holdet bag samlet en masse tips og tricks om tennis. Man kan f.eks. blive helt skarp på reglerne i skrivet “Tennisregler – den ultimative oversigt” eller blive inspireret til at blive en bedre tennisspiller i indlægget med navnet “5 egenskaber der gør dig til en bedre tennisspiller”.

“Det er vildt, hvor hurtigt det går for tiden. Vi har rigtigt meget at se til, men vi klager ikke.”

Hvorfor bør man handle ved Tennisshoppen?

Som tennisentusiaster kan man hurtigt blive enige i, at der er mange forhandlere om buddet, som alle ønsker at man er kunde hos dem. Herunder er der syv bud, som taler for at vælge Tennisshoppen.

  • Altid hurtig levering
  • 101 dages returret
  • Prismatch på alle varer i sortimentet
  • Eksperter bag med +20 års erfaring
  • Det største udvalg af tennisudstyr i Danmark
  • 100% danskejet virksomhed
  • Fysisk butik i Odense med testcenter

“Vi er meget bevidste om, at det handler om at have glade kunder. Derfor gør vi os også meget umage, når det kommer til vores kundeservice. Vi sidder altid klar til at tage telefonen eller besvare over e-mail, hvis en kunde har brug for god rådgivning. Vores store fokus på kundeservice er også derfor vi har udvidet vores returret, så man har 101 dage. Sådan føler vi, det giver mening” siger Mikkel Normann.

Der er fart på hos Mikkel og Torben

At ketchersport fortsat vokser er tydeligt at mærke på Cikorievej i Odense, hvor virksomheden holder til. Dog er det ikke kun Tennisshoppen, som Mikkel og Torben driver. Den overordnede virksomhed hedder nemlig ZERV. Fælles for de forskellige webshops under ZERV er, at de alle tilbyder udstyr til ketchersport. Foruden Tennisshoppen findes Padelshoppen.com, Ketshop.dk, Zerv.dk og Badmintonshoppen.dk. Nogle af disse domæner har sågar også et ben plantet på udenlandske markeder som Sverige, Finland, Tyskland og Holland – og der er mere på vej.

Det er dog ikke kun online, at det hele rykker for virksomheden. Det kan også ses på de mange nyansættelser, der sker hos ZERV og dermed Tennisshoppen. Alene i 2022 er der kommet over 10 nye til. Og ZERV er endda også ved at vokse ud af matriklen, som de ellers flyttede ind i 2020.

“Det er vildt, hvor hurtigt det går for tiden. Vi har rigtigt meget at se til, men vi klager ikke. Det er bare fedt at se, at alt det hårde arbejde som hele teamet laver, bærer frugt” afslutter Mikkel Normann.

Forrige artikelTurneringer uge 35: Massiv dækning af US Open fra Discovery med fokus på Clara og Holger
Næste artikelUS Open Women: Nærved og næsten for Clara Tauson både single og double
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Tennisavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver hovedsageligt om tennis i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på e-mail anders@tennisavisen.dk eller LinkedIn.