ASICS har netop lanceret den nye SOLUTION SPEED™ FF 3 tennissko, der bliver kaldt en game-changer for den hurtige all-court tennisspiller.

Hos ASICS arbejder man konstant på at videreudvikle sine tennissko. Men hvordan gør man nogle af verdens bedste tennissko endnu bedre? I Japan, hvor ASICS innovative sko-troldmænd sidder, introducerer man nu begrebet PRECISION-SOLE™-teknologi, der er en avanceret 3D-modellering kombineret med det gode japanske håndværk ASICS er kendt for. Kombinationen af greb og fleksibilitet på tennisbanen har høj betydning for den hurtige all-court-spiller, og er derfor en banebrydende nyhed.

PRECISION-SOLE™-teknologien er implementeret i den nylancerede SOLUTION SPEED™ FF 3 tennissko og giver mere fart og fleksibilitet i dit spil – uden at gå på kompromis med fodgrebet. PRECISION-SOLE™-teknologi kan koges ind til:

  • Forbedret åndbarhed: Konstrueret vævet mesh erstatter TPU for en lettere og mere behagelig oplevelse.
  • Hurtigere start: Opdateret SPEEDTRUSS™-teknologi forbedrer fleksibiliteten og hastigheden til et forspring på et splitsekund
  • Et lettere fodaftryk for en lysere fremtid: Branchens første gennemsigtighed om CO2-emissioner pr. par

SOLUTION SPEED™ FF 3 udviklet sammen med verdenseliten i tennis

De professionelle tennisspillere Alex de Minaur, og regerende olympisk guldmedaljevinder i single og sølvmedaljevinder i double, og #17 i verden, Belinda Bencic har testet SOLUTION SPEED™ FF 3 gennem hele design- og udviklingsprocessen.

Jeg sluttede mig til ASICS-teamet i april 2023, men faktisk har Solution Speed FF™-serien været min foretrukne sko i lang tid,” siger Belinda Bencic. “Jeg føler mig meget heldig at kunne repræsentere et så stærkt tennismærke. Nu, hvor jeg kommer tættere på holdet, er jeg imponeret over, hvor seriøst de tager alle detaljer. Når jeg træder ind på banen, føler jeg mig virkelig ustoppelig, når jeg har ASICS på.

Det var en fantastisk proces, allerede at kunne give min feedback på, hvordan man kan forbedre en meget god sko,” sagde Alex de Minaur. “Til SOLUTION SPEED FF™ 3 leverede de det, jeg havde brug for, mere fleksibilitet og en lettere følelse, men også en seriøs udvikling med PRECISON-SOLE™-ydersålen. Det viser bare den opmærksomhed på detaljer ASICS altid har, når de skaber nye tennissko, og det er derfor, de er de bedste for mig. Jeg ved, at når jeg træder ind på banen iført ASICS, kan jeg være sikker på, at jeg bærer det bedste udstyr.

ASICS udvikler tennissko baseret på spillestil, den måde en tennisspiller bevæger sig på banen. SOLUTION SPEED FF™ 3 er flagskibsmodellen for all-court spillestilen. Denne tennisspiller leder efter mere fart, fleksibilitet og en letvægtsfølelse uden at ofre komfort.

Med hvert nyt produkt, vi lancerer, tager vi udgangspunkt i ASICS designfilosofiens kerne: ASICS bruger atlets slidtest, biomekanisk videnskab, genbrugsmaterialer og årtiers kontinuerlig innovation for at skabe produkter, der føles bedst for både krop og sind,” siger Tatsuya Ishikawa, global produktchef inden for tennisfodtøj hos ASICS. “Solution Speed FF™ 3 er et godt bevis på denne proces, og vi er overbeviste om, at den vil være en game-changer for den hurtige all-court-spiller.

“Solution Speed FF™ 3 er et godt bevis på denne proces, og vi er overbeviste om, at den vil være en game-changer for den hurtige all-court-spiller.”

Den professionelle tennisspillere Alex de Minaur spiller med SOLUTION SPEED™ FF 3

Et lettere fodaftryk for en lysere dag i morgen

SOLUTION SPEED FF™ 3 er den første tennissko i branchen, der inkluderer gennemsigtighedslogoet, der rapporterer om de samlede CO2-emissioner for hvert par sko, der er skabt, et skridt i at sænke de samlede emissioner i værdikæden for en lysere fremtid.

Besøg ASICS.com for mere information om SOLUTION SPEED FF™ 3.

Tennisavisen.dk var inviteret af ASICS til en produktanmeldelse.
ASICS har ikke har haft indflydelse på artiklens indhold.

Forrige artikelÈgalité: Ny bog med 160 fotos fra især det danske tennismiljø
Næste artikelUTS London: Holger Rune og Casper Ruud m.fl. kan følges på Discovery+ fra UTS London
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Tennisavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver hovedsageligt om tennis i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på e-mail anders@tennisavisen.dk eller LinkedIn.