ANNONCE FOR YAK SPORT
Fra man møder i lufthavnen, til man er tilbage igen efter sin tennisrejse til et luksusresort, er alle problemer løst for en

– Det er detaljerne, der tæller, fastslår Ibrahim Öniz fra Yak Sport, når man spørger til firmaets tennisrejser.
– Når du møder vores repræsentant i lufthavnen, er det slut med at løse problemer selv. Han tager over og er ansvarlig, lige til du er tilbage igen.

All inclusive
All inclusive er normalt en betegnelse for, at man har alt i mad og drikke gratis på det sted, man bor på, men her gælder det hele rejsen:
Fly, transport til og fra resort, tennisbaner, mad og drikke.
De grupper, som Yak Sport tager sig af, er fra 10-80 personer, og man kan opfylde alle individuelle ønsker.
Bureauet tager sig ikke kun af tennisgrupper, men også af fodboldspillere, golfspillere og svømmere.
I mange tilfælde er der tale om unge mennesker, og i så fald er all inclusive-begrebet relativt, dvs. det kan fås uden alkoholiske drikke til de unge, men nok til deres trænere, massører, ledere etc.
Pladsbehovet er ligeledes forskelligt. Unge mennesker kan bo tre på et dobbeltværelse med opredning, mens nogle ældre personer vil have enkeltværelse, og det store flertal bor på dobbeltværelse.

Tennisbaner
Alfa og omega på en tennisrejse er, at man kan få de baner, man har brug for, på de tidspunkter, man har fået lovet.
– Vi har en tommelfingerregel, der siger, at man skal have rådighed over en bane pr. fire spillere pr. dag, og det betyder i praksis, at vi afsætter to timer såvel formiddag som eftermiddag til fire personer, fortæller Öniz.
– Vi prøver desuden at lægge tiderne således, at man ikke skal umanerlig tidligt op, men heller ikke kommer til at spille i den værste middagshede. Typisk får man en formiddagstid fra kl. 8 eller 9 og en eftermiddagstid med start mellem 16 og 18.
– Banerne er alle grusbaner i topstand uanset hvilke af vore hoteller, man vælger, men de er alle femstjernede, og på alle har man gratis adgang til swimmingpool og fitness faciliteter. På det seneste har vi fået mange roser for et nyt hotel, Mega Saray, fordi maden her måske er stregen bedre end mange andre steder, men der er nu intet i vejen med kvaliteten på noget som helst sted, konstaterer Öniz.

Individuel service i grupperne
– Vi tager os i princippet ikke af få rejsende, men koncentrerer os om grupper. Vi ved alt om, hvordan de skal passes og plejes, men vi kan så sandelig også tage os af deres individuelle deltagere.
– Tænk bare på det besvær, det normalt er, hvis en person må melde fra, og man skal have sat et nyt navn på vedkommendes billet. Mange har oplevet, at det kostede store anstrengelser – og penge – men hos os er det en formalitet – og sådan er det hele vejen.
Så uanset, om man er en gruppe, der skal af sted for at hygge sig, eller en tennisklub, der skal på en væsentlig træningslejr, er Yak Sport en oplagt mulighed, ikke mindst når vejret er surt i det danske vinterhalvår.

Læs mere på https://www.yaksport.dk

ANNONCE FOR YAK SPORT
Forrige artikelITF Junior Berlin: Hannah Viller Møller finalist i Grade 1
Næste artikel4 gode råd: Sådan forbedrer du dit tennisspil
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.