Bella Sky: Tårnhøjt designhotel i København tæt på tennisbaner

ANNONCE FOR BELLA SKY
I Ørestad i København ligger det 4-stjernede AC Hotel Bella Sky Copenhagen – en unik arkitektonisk perle med 23 etager, der indtager førstepladsen som Danmarks skæveste byggeri. Med overdådig udsigt over Royal Golf Center, kan det varmt anbefales til Tennisavisens læsere.

Bella Sky – tæt på by, natur, golf og tennis

I Københavns grønne bydel, Ørestad, ligger det populære AC Hotel Bella Sky Copenhagen fra 2011, der er kendt for sine to skæve tårne på hver 76,5 meter. Tårnene er forbundet med en bro på 23. etage, der fungerer som en slags lysarmatur om natten, og samtidig skaber passage mellem de to tårne. Det var ikke muligt kun at bygge ét tårn af hensyn til flysikkerheden i Copenhagen Airport. Og samtidig besluttede arkitekterne, at begge tårne skulle hælde 16 grader til hver side, for at undgå tårnene skulle stjæle udsigt fra hinanden.

Tilmeld ville en så dramatisk hældning minimere vindtræk. Den store hældning gør Bella Sky til Danmarks skæveste byggeri – faktisk er hældningen dobbelt så stor som det skæve tårn i Pisa og hælder 20 meter i toppen i forhold til i bunden.

Hotellet har en helt unik beliggenhed med kun 10 min. til Københavns centrum via den nærliggende metro. Alligevel føler man god afstand til byens pulserende liv, da man har den rolige, naturskønne Amager Fælled i baghaven. Man bor i gåafstand hvis man skal til koncert i Royal Arena, og hotellet har Royal Golf Club som sin nærmeste nabo. Samtidig er der ikke langt til de nærliggende tennisklubber fx Amager Lawn Tennisklub, Sundby Tennisklub og Kløvermarken Tennis Klub.

Smukt solnedgang over hotellet. Foto: Pressebillede fra AC Hotel Bella Sky Copenhagen.
Værelser med storslået udsigt. Foto: Pressebillede fra AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

Oplev gastronomisk måltidsrejse i særklasse på 23. etage – 76 meter over København

Der findes 811 værelser på Bella Sky – alle meget moderne og stilfuldt indrettet i minimalistisk design. Fra værelserne er der udsigt udover smukke København, og det er meget betagende at se byen fra en højde på 76 meter. En del af værelserne har også udsigt over golfbanen i Royal Golf Club og City Golf Copenhagen’s store driving range.

Har man ikke fået et værelse med dén placering, kan det i stedet anbefales at tage op på 23. etage og nyde udsigten midt på broen mellem de to tårne. Eller endnu bedre, så kan det kombineres med et besøg i den lækreste restaurant, SUKAIBA, der findes på øverste etage, og er et oplagt sted at slutte dagen af med en skøn middag. Med byens mest imponerende panorama-view blev SUKAIBA relanceret i slutningen af oktober 2022 som en elegant, panasiatisk skybar-restaurant med internationalt format. Restauranten ledes af den nye restaurantchef, Jacob Brink Lauridsen, der kommer med årelang erfaring fra topsteder som Noma, Alchemist og The Silo.

SUKAIBA kan bedst beskrives som en spektakulær must-see restaurant på toppen af Bella Sky, der bør være på alles “bucket lists” over restauranter i København. Med en fantastisk udsigt over byen, kan gæsterne nyde en luksuriøs oplevelse i en moderne og elegant atmosfære med fuldstændig betagende udsigt. Restauranten tilbyder en gastronomisk kærlighedserklæring og smagsrejse gennem hele Asien – tjek selv menukortet her og smag dig gennem bl.a. Japan, Kina og Thailand. SUKAIBA er et perfekt sted at fejre særlige anledninger og forkæle dine sanser med nogle af de bedste retter og drinks i byen. Tag elevatoren til toppen af Bella Sky og oplev en uforglemmelig aften på SUKAIBA.

Udsigt fra 23. etage mens man nyder en drink. Foto: Pressebillede fra AC Hotel Bella Sky Copenhagen.
SUKAIBA er hotellets lækre cocktailbar. Foto: Pressebillede fra AC Hotel Bella Sky Copenhagen.
Restaurant BASALT serverer lækker bålmad. Foto: Pressebillede fra AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

Fantastisk mulighed for tennis, golf, og forretning

Det er oplagt at indlogere sig på Bella Sky, hvis man er på weekendtur med sin partner eller gode tennisvenner. Og især hvis man også er glad for at spille golf, findes der ikke mange andre hoteller i København, der tilbyder så nærliggende en golfbane – bogstaveligt talt kun et stenkast fra hotellet.

Royal Golf Center er nemlig en førsteklasses international mesterskabsbane med 18 huller i topkvalitet. Her finder du også dejlig restaurant, fitnesscenter, luksuriøse omklædningsrum med sauna og bagrum til opbevaring af golfudstyret. Banens kvalitet blev allerede anerkendt i 2012, da golfklubben var vært for en European Challenge Tour-event. The European Challenge Tour talte højt om kvaliteten af banen såvel som udførelsen og de omgivende faciliteter.

Er man i København med forretningsforbindelser er det et oplagt sted at kombinere golf med business. Royal Golf Center tilbyder nemlig forskellige typer af koncepter, hvor virksomheder kan forkæle ansatte, kunder eller andre erhvervspartnere med både golf og forretning. Og bor man på Bella Sky, som tilbyder Danmarks største konferencecenter med over 48 mødelokaler med plads fra 6-630 personer og direkte adgang til Bella Center og Bella Arena, må man sige at mulighederne for møder og konferencer er i særklasse. Det kan varmt anbefales!

Velkommen til AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

Royal Golf Center med 18 hullers golfbane – i baggrunden Bella Sky. Foto: Pressebillede fra AC Hotel Bella Sky Copenhagen.

Tennisavisen.dk var inviteret af AC Hotel Bella Sky Copenhagen.
AC Hotel Bella Sky Copenhagen har ikke har haft indflydelse på artiklens indhold.
Artiklen har også været bragt på vores søstersite: Golfbladet.com.

ANNONCE FOR BELLA SKY
Forrige artikelGalleri: 197 billeder fra UM Inde 2023
Næste artikelBJKC: Danmark reddet på målstregen fra nedrykning trods ambition om oprykning
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Tennisavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om tennis i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@tennisavisen.dk. Anders er også freelance digital konsulent.