ANNONCE FOR RSB GOLF
Det er jo blevet utrolig populært at tage på tur til sydens sol og spille padeltennis, bo på lækkert hotel og nyde livet med lidt velvære eller en kombination med f.eks. en runde golf på en af de nærliggende baner i området man vælger.

Hvad enten man er en stor gruppe, 4 personer, eller bare 2 personer, kan man få skrædder syet sin tur efter behov, samt hvor meget man vil spille. Er i en gruppe, som gerne vil spille noget indbyrdes turnering, har vi samarbejde med en Padel klub, med diverse trænere og pro-spillere, som arrangerer det hele …

Marbella-området er oplagt til disse ture, da der jo ligger den kendte havn Puerto Banus, i kort afstand fra hotellerne, hvor man kan nyde en god middag og se lidt på nattelivet, som jo er velkendt netop i dette område. Der er også en mulighed for at bo tættere på lufthavnen i Fuengirola, på godt hotel med ”SKYBAR” og swimming pool på toppen af hotellet, hvor man kan chille out efter padel spillet og nyde solnedgangen med en drink i hånden. Er man til det lidt mere rolige, kan man tage en tur til Mojacar hvor hotellet ligger lige ud til vandet, gåafstand til padelbanerne, og hvis man ønsker kombinations pakken, ligger driving range og golfbane lige overfor paddel banerne.

Det sidste nye skud på stammen er velvære/motivations ture til Tunesien, hvor man har padeltennis baner på hotellet, og mulighed for div behandlinger, sportsmassage, Hammam (udrensende dampbade) og i det hele taget luksus afslapning, så man kan vende frisk tilbage til dagligdagens arbejde, fuldt motiveret med ”batterierne” ladet op 100%
Denne mulighed er også god til par-ferie, hvis man f.eks. er 2 par, og kun den mandlige part spiller padel, kan pigerne få velværes behandlinger og nyde livet ved poolen, mens drengene spiller paddel.
Eller hvis alle 4 spiller, er det jo helt optimalt med ”double spil” også.

Mulighederne er mange, så hvis I er klar til at rejse, skal vi nok arrangere en skræddersyet tur til jer.

Kontakt RSB Golf
Tel: +34 722 49 00 13
E-mail: info@rsb-golf.com
Website: rsb-golf.com

ANNONCE FOR RSB GOLF
Forrige artikelInternationale turneringer i Danmark er fundamentet for fremtiden
Næste artikelDe fantastiske frivillige findes endnu
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.