Er dit tennisspil ikke helt der, hvor du gerne vil have det? Du spiller måske nogle kampe og vinder de lette, men så er der lige vedkommende, som du har tabt til 6-4 6-4 for måske hundrede gang. Vi har samlet 4 gode råd, som du kan bruge til at forbedre dit tennisspil.

1. Altid hav en plan

En af de grunde til, at du måske ikke oplever den fremgang i dit tennisspil, som du ønsker, er at du ikke kommer til træningen med en decideret plan. Tænk over det: hvis dine slag med baghånden er svag, så hjælper det ikke, at træne dine slag med forhånden.

En god måde at forbedre dit tennisspil er ved at lave en plan for dagens træning. Dette kan gøres ved: 1. Identificere svagheder i dit spil; 2. Planlæg hvordan du bearbejder svagheden; 3. Implementer løsningen i din træning.

2. Få styr på din kost

Du føler måske ikke, at du får fat i bolden så hurtigt, som du burde. Det kan måske have noget at gøre med den burger og de pomfritter, som du fik til frokost.

Det kan virke som et selvfølge, at en god diæt gør dig til en bedre atlet. Resultaterne der kommer, når du afskaffer sukkerholdige desserter og øger indtaget af grøntsager og protein, vil alligevel overraske mange. Generelt vil du opleve et højere energiniveau, mindre oppustet mave og mere fart på banen.

Helsebixen har gennem mange år i branchen indenfor ernæring opnået en dybdegående viden om kosttilskud og sunde fødevarer. På deres side kan du få en masse viden om kosttilskud og finde en masse sunde alternativer til din næste frokost.

3. Go hard or go home

Sporten er i sig selv ikke forfærdelig dyr, eftersom du kan få en tennisketcher og nogle bolde for relativ billige penge – og så er du i princippet i gang. Men så er der også alt det andet. Hvis du er seriøs omkring, at forbedre dit tennisspil, så kræver det nogle investeringer, der godt kan samle sig til at blive en dyr oplevelse.

Først og fremmest har du brug for at besøge din nærmeste tennisbane, og dette skal gøres ofte. Det at leje og reservere en bane kan godt blive dyrt på længere sigt, og medmindre du har fri adgang til en bane, så skal du forvente, at dette skal gøres ofte. Hvis du spiller seriøst, har du brug for mere end én tennisketcher og et nyt sæt bolde efter få timers spil. Lektioner kan være dyre og hvis du planlægger, at deltage i turneringer, så er dette typisk en udgift, du selv står for.

Det handler meget om dine behov og dit mål. Hvis du gerne vil gå hele vejen til den store liga, så skal du nok forvente, at du er ude i en større investering. Lendme er en dansk låneformidler, der kan hjælpe dig med at indhente personlige og konkrete lånetilbud fra flere anerkendte banker. Her behøver du kun udfylde en ansøgning, hvilket kan hjælpe dig hurtigt i gang.

4. Der skal være tid til at fejre

Det sidste punkt er lidt en bonus. Der er meget at lære om sporten og mange folk sidder måske med noget indsigt, som du måske ikke gør. Derfor er det super essentielt at netværk til din tennistræning. Earlybird gør det nemt og hurtigt at booke bord på populære restauranter i København og Aarhus. Her kan du finde et passende sted, fejre dagens resultater og tale teknik med andre. Derudover hjælper det også, at du sparer en 1/3 af prisen. Bare du husker, at gå efter de sunde alternativer.

Forrige artikelTennisrejser på luksusklasse
Næste artikelWTA Eastbourne 2019: Igen flot kamp af Wozniacki
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.