Mandag var han ude i en sej tre-sætter mod en akavet tysker, en uortodoks fyr á la Justin Browne. Christoffer Rosengren fightede og løste opgaven. Tirsdag stod han over for turneringens 1. seed, tjekkiske Jan Jermar.

Og det var en modstander, der passede Lyngby-spilleren langt bedre. Tjekken havde intet i tennis-godteposen, som Rosengren ikke kunne give tilbage på, og sejren blev sikret med 6/4 6/3. Onsdagens modstander er Skovbakkens Philip Quist Hyldedal, der tirsdag vandt over HIK´s Walther Vitus Bech-Sørensen 6/2 2/1 ret.

Holmgrens klubkammerat, Marcus Løvstad-Gebauer var i strålende spillehumør, da han bombarderede finske August Ehrnrooth ud af turneringen med 6/2 6/3. Onsdag møder han André Biciusca Meinertz, der ikke havde besvær med at slå Tom Tillger (Tyskland) 6/1 6/2. ‘

Frederik Skriver (Århus 1900) var suveræn i opgøret mod 10. seed Andreas Dyrskov Toftgaard (Lyngby). 6/1 6/0 til Skriver, der nu skal møde 5. seed Roni Rikkonen, som besejrede Køges englænder, Jonas Salem 6/2 6/0 i tirsdagens 2. runde.

2. seed Eric Vanshelboim (KB), der var skadet og missede sin egen klubs TE i sidste uge, var tilbage på banen og fik kvalificeret modstand af Christoffer Sander Nørby (Århus 1900). Men det var Eric som vandt de afgørende bolde og som kunne trække sig fra kampen med en sejr på 6/4 6/4. Eric møder onsdag Mads Møller Haase (Farum), som vandt en solid sejr på 6/2 6/4 over tyske Tobias Dreher.

I et rent dansker-opgør mødte og besejrede Emil Okkels Jensen (Fruens Bøge) Alexander Chalmer (B93) 6/3 6/2. Emil møder i tredje runde den 6. seedede Jasper Felix Schiefer, en 2 meter høj tysk klippe med en kanonserv, Tirsdag blev tyskeren presset ud i en tre-sætter af Daniel Holtegaard (HIK). Danskeren kostede tyskeren rundt på banen i et næsten fejlfrit 2. sæt. Men det var tyskerens serv og evne til at udnytte den mindste blottelse, der afgjorde kampen. Tysk sejr 6/3 2/6 6/1.

Udvalgte resultater:

Lars Johann (Tyskland) vs Oliver Basse (DK) 6/4 7/5

Steve Mundt (Tyskland) vs Lucas Oliversen 6/0 6/3

 

 

Forrige artikelITF Junior Mauritius: Holmgren cruiser videre. August færdig mandag
Næste artikelTE Liepaja: Sille Larsen fortsætter med at imponere
Avatar photo
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.