Holger Vitus Nødskov Rune er kommet forrygende fra start og er videre til 3. runde

I de seneste to Grade 1 turneringer blev det til tidlige exit for sejrsvante Holger Vitus Nødskov Rune, som derved fik illustreret, at han må påregne yderst kvalificeret modstand, når han møder de gode spillere fra den ældre årgang 2002.

Holger fik dog efterfølgende igen mulighed for at opleve resultatmæssig succes, da han for nogle uger siden deltog i kategorien lige under og vandt titlen i både single og double ved Category 2 turneringen Memorial Viktor Grill i Zagreb.

I denne uge deltager Holger atter i en Category 1 turnering, Dr Oetker Junior Trophy i Bucharest, Rumænien, hvor Holger er seedet 5, og han er kommet godt fra start.
Han var ganske vist en smule anspændt i starten af hans første kamp mandag, da han i R64 mødte Ioan Alexandru Chirita (ROU), men da han havde vundet 1. sæt 7-5 i tiebreak, kunne han spille mere frit, og vandt 2. sæt mere overbevisende, så kampen blev vundet 7-6(5), 6-1.

Tirsdag var der ingen kampe for Holger, der benyttede fridagen til at træne med sin doublemakker Viktor Jovic (SRB).
Da de er seedet 1, var de oversiddere i 1. runde, og de møder i 2. runde Andrei Andrei/Bogdan Andrei Manole (ROU), der havde uddelt “briller” (6-0, 6-0) til Alan Bojarski (POL)/David Perju (ROU), der er med på wildcard.

I 2. runde (R32) i single blev det igen til en sikker sejr, da Holger onsdag vandt 6-2, 6-1 over Tudor Vlad Vasilache (ROU) 6-2, 6-1.
Billedet herover er fra denne kamp.
I 1/8-finalen er modstanderen no. 225 Alex Ganchev (BUL), der vandt over 11. seedede (87) Eduardo Morais (POR) 3-6, 6-4, 6-2.

Forrige artikelFrench Open: Tidligt farvel til Løchte
Næste artikelITF Junior Tallinn: Philip Hjorth i kvartfinale efter sikre sejre
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.