Philip Hjorth fik en god start i Estland, hvor han er i kvartfinalen i både single og double

En af Tennisavisens læsere efterlyste forleden informationer om Philip Hjorth, der ikke har deltaget i ITF sammenhæng siden han i starten af marts måned i en Grade 1 turnering i Umag blev besejret 4-6, 7-6(1), 6-4 af Luca Narcisi (ITA).

Philip har været ude 6-7 uger på grund af skulderproblemer, men i denne uge deltager han i Grade 4 turneringen Estonian Junior Open i Tallinn, Estland, hvor han i kraft af sin rangering som no. 359 er seedet 2.

Indtil videre har Philip levet fint op til sin seedning, da han i 1. runde vandt over kvalspilleren Sergio Gomez Montesa (ESP) 6-2, 6-1.
I 2. runde blev det igen til sejr i to sæt, da han vandt over (676) Ilya Degoduk (UKR) 6-3, 6-3.

I kvartfinalen er modstanderen (1027) Tomasz Dudek (POL), der vandt over wildcard-spilleren Carl Bret Parko (EST) 6-3, 6-2.
I tilfælde af sejr møder Philip i semifinalen vinderen af kampen mellem (846) Daniel Soyfer (USA) og (1151) Christian Lerby (NED), der er søn af en kendt dansk fodboldspiller fra dynamit-holdet i 80’erne.

Christian Lerby vandt i 1. runde en overraskende sejr over 5. seedede (425) Siim Troost (EST) 5-7, 6-3, 6-1, hvorefter han i 2. runde havde knap så meget besvær med at vinde over (876) Emilis Rusakevicius (LTU) 6-4, 6-4.

Philip er seedet 1 i double sammen med Jack Draper (GBR), og de vandt i 1/8-finalen over Domantas Sakinis/Simonas Zukauskas (LTU) 6-3, 6-4.
I kvartfinalen møder de Ilari Vesanen/Otto Virtanen (FIN).
Også i double kan Philip møde Christian Lerby, der sammen med Gomez Montesa (ESP) møder 3. seedede Robin Erik Parts/Siim Troost (EST)

Forrige artikelTE U14 Bucharest: Holger Rune sikkert i 3. runde i Category 1
Næste artikelCollege Tennis: Torpegaard videre efter 3-sæts gyser
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.