Spanien udlignede til 1-1, da Holger Vitus Nødskov Rune tabte 1. singlen i "herrekamp" over 3 sæt. EM-titlen afgøres i doublen

Finalen ved EM U12 hold 2015 Tennis Europe Nations Challenge B12 i Antalya, Tyrkiet mellem Danmark og Spanien får alligevel den gyser-afslutning, som man på forhånd kunne frygte mod et stærkt homogent spansk mandskab.

Efter Elmers fornemme sejr på 6-2, 6-2 i 2. singlen over Alejandro Turriziana Alvarez fik Spanien udlignet til 1-1, da Carlos Alcarz Garfia vandt over Holger Vitus Nødskov Rune i en “herre-fight” over 3-sæt, hvor Tennisavisen endnu ikke har fået oplyst cifrene.
Spanieren har ligesom Holger en ambitiøs spillestil præget af flugtninger og vindere, så dansk sejr var bestemt ikke givet på forhånd, selvom Holger var favorit før kampen.

Holger var naturligt nok meget skuffet efter kampen, men mon ikke han herefter er ekstra opsat på at kæmpe for, at de skal blive dansk sejr i doublen, hvor Holger og Elmer ifølge den oplyste holdopstilling møder Carlos Alcarz Garfia og Daniel Rincon.

Vi venter i spænding på udfaldet af denne afgørende gyser.

Forrige artikelTE U12 EM: Elmer forpurrer Spaniens “snedige” plan
Næste artikelWTA Washington: Stephens mod Pavlyuchenkova i Finalen
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.