Sarah Meibom nåede 1/8-finalen i Luzern for en uge siden, og i denne uge gjorde Mathilde Tranberg det samme i Biel

Tennisavisen har kun få gange berettet om turneringer, hvor 17-årige Sarah Mebom deltager, hvilket primært skyldes, at hun bor i i Schweiz og derfor sjældent optræder i danske turneringer.

Sarah blev dog omtalt, da hun i juni måned deltog i en Grade 5 turnering i Aarhus, hvor hun klarede sig igennem kvalifikationen med to sejre, inden hun i 1. runde af hovedturneringen tabte knebent 5-7, 6-4, 2-6 til 3. seedede Lillian Gabrielsen (NOR).

I sidste uge deltog Sarah i Grade 5 turneringen ITF Luzern Junior Competition i Schweiz, hvor hun opnåede sit hidtil bedste resultat ved at nå 1/8-finalen, hvor hun tabte 1-6, 1-6 til 3. seedede Chantal Sauvant (GER).
Forinden havde hun i 1. runde vundet 6-1, 6-2 over landsmanden Bruehwiler, der havde wildcard, og i 2. runde vandt hun 6-3, 6-2 over en anden landsmand Lisa Kung, som var seedet 16 i turneringen.

Sarah Meibom tog sæt fra no. 115

I denne uge deltog Sarah i endnu en Grade 5 turnering i Schweiz, Swiss Tennis Junior Trophy 2016 i Biel, hvor hun var direkte i hovedturneringen, men hun fik en meget uheldig lodtrækning, idet hun i 1. runde mødte 1. seedede Simona Waltert (SUI), der er rangeret helt oppe som no. 115 på ITFs junior-rangliste.

Alligevel lykkedes det for Sarah at vinde et enkelt sæt, men det endte dog med favoritsejr til den 1. seedede, som vandt 6-4, 4-6, 6-3, og hun er fortsat med i turneringen, hvor hun i semifinalen møder 4. seedede Sydney Berlin (SWE).

Mathilde Tranberg i semfinale i double

I samme turnering deltog desuden 16-årige Mathilde Tranberg, som er seedet 8.
Mathilde vandt i 1. runde 4-6, 6-1, 6-2 over Laura Vetter (SUI), men i 1/8-finalen tabte hun i 3 sæt 6-4, 3-6, 2-6 til Nina Geissler (AUT), der havde wildcard.

Mathilde var også med i double, hvor hun var seedet 4 sammen med Marie Mattel (FRA), og de kom godt fra start med sejr over Lea Magun/Julie Sappl (SUI) 6-4, 6-1.
I kvartfinalen blev det til endnu en sejr, da de vandt over Doroteja Joksovic (SRB)/Lisa King (SUI) 6-3, 6-1.

I semifinalen måtte de dog bøje sig for det 1. seedede schweiziske par Svenia Ochsner/Simona Waltert, der vandt 6-4, 6-3, og senere vandt de også finalen over de 2. seedede landsmænd Fiona Ganz/Dominique Meyer 6-0, 6-2.

Billedet herover viser Mathilde i aktion. Tennisavisen ville gerne have vist et billede med Sarah Meibom, men desværre findes der ingen billeder i vort arkiv, men vi vil meget gerne modtage billeder, som kan vises næste gang, der er en anledning til at omtale hendes bedrifter i tennisbanen.

 

Forrige artikelKlubportræt: Ambitiøse Skovbakken vil mere
Næste artikelDavis Cup: Løchte og Bjerrehus spiller singler mod Hviderusland
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.