Smuk afslutning på en fantastisk uge med international junior tennis af højeste karat

Tennisavisen har modtaget denne beretning fra Morten Henriksen efter afslutningen af Grade 4 turneringen FBT Int. Junior Challenge 2016 i Odense, hvor finale-resultaterne blev

Boys singles
[9] (511) Duje Ajdukovic (CRO) vs. [8] (497) William Grant (USA) 6-2, 6-0

Girls singles
[5] (432) Nika Zupancic (SLO) vs. (1106) Daria Frayman (RUS) 6-4, 2-6, 6-4

Nika Zupancic, Daria Frayman
Foto: FBT

Boys doubles
[1] Ien Schouten/Stijn Slump (NED) vs. [2] Emile Hudd/Ewen Lumsden (GBR) 1-6, 6-2, [11-9]

Ien Schouten, Stijn Slump samt Anastasia Abramyan, Csenge Furak
Foto: FBT

Girls doubles
[1] Anastasia Abramyan (RUS)/Csenge Furak (HUN) vs. [2] Sophia Derivan (IRL)/Sabhyata Nihalani (IND) 6-4, 6-4

Ien Schouten, Stijn Slump samt Anastasia Abramyan, Csenge Furak
Foto: FBT

Smuk afslutning på en fantastisk uge med international junior tennis af højeste karat

Så nåede vi frem til finaledagen her i Fruens Bøge, og hvilken fantastisk uge det har været her i Odense.
Unge talentfulde spillere fra hele verden har sat hinanden stævne og nye venskaber er blevet knyttet på kryds og tværs af både sprogbarrier og landegrænser og tennisfaglig ekspertise.

Det har været en fantastisk oplevelse at få lov til at stå på sidelinjen og betragte den seriøsitet og disciplin spillere og coaches har lagt for dagen, og som helt ny og grøn international turnerings afvikler har vi suget til os af inspiration og input fra alle deltagere, og tænker at vi står godt rustet til i fremtiden at løfte et tilsvarende arrangement.

Hele ugen – fra tidlig morgen til sen aften – har frivillige Fruens Bøge medlemmer lagt masser af energi og masser af timer i arrangementet og uden alle disse fantastiske mennersker arbejdsindsats var turneringen aldrig blevet til.
Tusind tak til alle – det har været en fornøjelse og en stor ære at få lov til at lede og fordele – nu skal vi lige puste ud – så overtager Århus 1900 depechen – hvilket de uden al tvivl vil gøre med vanlig eksepertise.

Og så det sportslige – rigtig flot tennis i både pige og drengedouble og superspændende og intens pigefinale, som endte med slovensk sejr og russisk figherhjerte.
Drengefinalen blev desværre en lidt for ensidig forestilling, idet den kroatiske U14 europamester fra 2015 ganske enkelt ikke levnede sin jævnaldrende ameriknaske modstander de store chancer og kørte en stensikker 6-2, 6-0 sejr i hus.
Hold øje med navnet Duje Ajdukovic – han kan meget vel gå hen og blive et stort navn i løbet af de næste par år.

Som et lille minde til klubben har vi lavet en gæstebog som spillere og coaches i stor stil har skrevet i, og som en tak til alle de frivillige hjælpere har jeg lige fundet 3 indlæg frem som jeg gerne vil dele med tennisavisens læsere:

Maria Tanasescu, Canada:
This was my first time coming to Denmark and I believe it´s safe to say, that this is one of the most welcoming and most beautiful countries I have ever been to.
To top it all off, here in Odense, Denmark is located one of the most organized and well respected tournaments on the ITF Tour.
I would like to take the time to thank everybody who made this tournament possible as well as the many people I met for making my time here more enjoyable.
I hope to come back in the future.

Thomas Adam Guy, New Zealand:
I had a great time at this tournament. The courts were very well done and I met great new people.
Coming from the US it was very nice to play in the European weather again.
This tournament was very well organized and I really enjoyed played here. I´m looking forward to visit Denmark in the future.

Sabhyata Nihalani, Indien:
This tournament is very good. I hope to come back next year – a pleasure playing here..

Patrick Kristensen, Danmark:
Perfekt, flexibel, tilpas og dejlig. De stikord er værdige til både turneringen, de frivillige og til de altid gode banemænd.

Vi takker af fra Odense i denne omgang og ønsker alle en dejlig tennissommer

Morten Henriksen, Turneringsleder

Forrige artikelTE U14 Riga: Elmer Møller igen titelvinder i suveræn stil
Næste artikelWTA Eastbourne 2016 – Miss Sunshine kom til byen og strålede
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.