De blev udelukkende favorit-sejre, både 3. seedede August Holmgren og de øvrige topseedede vandt i kvartfinalerne

Fredag afvikledes kvartfinalerne ved Grade 2 turneringen Swiss Junior Trophy i Oberentfelden i Schweiz, og som den eneste af de topseedede måtte August Holmgren benytte 3 sæt for at sikre sig deltagelse i lørdagens kvartfinaler.

Det startede ellers godt, da August i kvartfinalen mod 8. seedede (191) Francesco Forti (ITA) efter en nervøs start afværgede 2 break-bolde i første parti og derefter med et blankt break bragte sig foran 2-0, og han udbyggede føringen til 4-1 efter klogt spil.

Herefter blev der slækket for meget på tempoet, og der sneg sig flere fejl ind hos danskeren, der blev indhentet og senere brudt til 4-5, hvorefter 1. sæt gik til italieneren.

I 2. sæt kom August igen foran 2-0, og han bevarede kontrollen gennem resten af sættet, som han vandt 6-0.

I 3. sæt brød August serv til 3-1, og efter et meget langt parti holdt han derefter serv til 4-1. Vinderkursen blev fastholdt med break til 5-2, hvorefter August i i sin egen serv sluttede kampen med en forhånds-vinder til samlet sejr 4-6, 6-0, 6-2.

August Holmgren, Francesco Forti
Foto: Holmgren

Dermed er August klar til semifinale mod 1. seedede (50) Dan Added (FRA), der vandt over (Q) (420) Anton Matusevich (GBR) 6-2, 6-3.
I den anden semifinale mødes 2. seedede (87) Constantin Bittoun Kouzmine (FRA) og 4. seedede (142) Mirko Martinez (SUI).

Forrige artikelWTA Montreal: Kucova stoppede hjemmebane håbet
Næste artikelITF Castelo Branco: Lucky Loser Hannestad sender 1. seedede ud
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.