Den første turnerings-uge i Mexico blev overstået for August Holmgrens vedkommende onsdag, hvor 2. runde blev endestation i både single og double

August Holmgren er som omtalt et par uger i Mexico for at deltage i to ITF junior-turneringer på højeste niveau.
Den første turnering er Grade A, Abierto Juvenil Mexicano i Mexico City, hvor August som omtalt vandt 1. runde mod no. 271 Eduardo Paz (BOL) 6-3, 3-6, 6-1.

Onsdag mødte August i 2. runde 15-årige Yshai Oliel (ISR), der er no. 95 på ranglisten og af August betegnes som “kæmpe-stor” som en 18-årig, og han havde i sin første kamp vist imponerende styrke.

Det samme gjorde han i kampen mod August, som tabte 3-6, 4-6.
I double sluttede turneringen ligeledes onsdag, da August og hans makker Ryan James Storrie (GBR) tabte 2-6, 4-6 til 5. seedede Geoffrey Blancaneaux/Ugo Humbert (FRA).
Forinden havde de i 1. runde vundet over Gabriel Decamps (BRA)/Tomas Martin Etcheverry (ARG) 2-6, 6-2, [10-6].

Fredag er August og han mexicanske coach Jorge Olaya fløjet videre til Merida på nordsiden af Yucatan halvøen, hvor August er direkte i hovedturneringen ved Grade1, XXIX Yucatan Cup.

Forrige artikelITF Junior: Olga Helmi er finaleklar i Stavanger
Næste artikelDavis Cup : De små fra Belgien tæt på den totale triumf
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.