Begge de seedede danskere i Girls singles Olga Helmi og Hannah Viller Møller er sikkert videre til kvartfinalen. Helena Francati stoppet af russer

Onsdag afvikledes 1/8-finalerne i Girls singles ved Grade 4 turneringen SALK Open i Bromma nær Stolckholm, og set med danske øjne var der en enkelt dårlig nyhed og flere gode nyheder.

Den dårlige nyhed er, at 16-årige Helena Francati – billedet herover – tabte 4-6, 4-6 til den russiske kval-spiller Avelina Sayfetdinova i en kamp, hvor Helena ikke manglede meget for at have sikret sig 2. sæt.

16-årige Olga Helmi, der no. 243 og seedet 3, vandt flot og overbevisende 6-1, 6-2 over den svenske kvalspiller Josefin Opitz.

Olga Helmi
Foto: Sportsfotograf.com.

15-årige Hannah, som er 15 år, er seedet 8, og hun vandt 6-3, 6-4 over no. 727 Ida Ferding, som er en af Sveriges bedste i årgang 2000.

Hannah Viller Møller
Foto: Sportsfotograf.com.

Hannah møder 2. seedede (234) Varvara Kuksina (RUS), der er 16 år, og hun vandt over (499) Molly Helgesson (SWE) 6-0, 6-1.

Som den eneste af danskerne er Olga også med i double, hvor hun er seedet 1 sammen med Varvara Kuksina (RUS), og de vandt sammen over Lea Forste Dinell/Smilla Kjaergaard (SWE) 2-6, 6-2, [10-8].

Senere følger også godt nyt fra 1/8-finalerne i Boys singles.

 

Forrige artikelWTA: Auckland 2017 – Caroline – endnu en god dag på kontoret
Næste artikelITF Junior Bromma: Holger til kvartfinale uden at spille sit allerbedste
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.