I de blæsende omgivelser i Auckland havde vi tidligere set Serena Williams blive slået ud og en Venus Williams der måtte trække sig efter hendes første runde sejr. Caroline var nu den højest placerede tilbage i rurneringen – ville hun ryge samme vej? For at gøre en lang historie kort så er det nej til det spørgsmål, selvom Caroline var oppe mod en tricky venstrehåndsspiller Vavaro Lepchenko fra USA.
Så er vi klar til kamp

Publikum tog godt imod spillerne, selvom man hurtigt fornemmede hvem de holdt med, og det var Caroline. Efter en lidt blæsende og usikker start, hvor Lepchenko brød, så var det hurtigt vundet tilbage og Caro var på vinderkurs igen, selvom det ikke var så let som i går. Caro brød igen til stillingen 42 og kom yderligere foran efter årets netruller, der ville være gået ud, hvis ikke nettet havde ændret retningen. Så skulle Caro serve sættet hjem, men det blev ikke lige på den måde sættet endte. Lepchemko brød til 53 og Caroline skulle nu atter engang forsøge at serve sættet hjem, og denne gang vandt Caro sikkert 63 – her er sættets sidste point:
Første sæt er i hus

Lepchenke holdt sit startparti i andet sæt og brød efterfølgende Caroline og tabte så sit eget serveparti. De tre første partier i andet sæt blev vundet eller tabt 40-0 og to af dem breaks 21. Caro vandt sit parti og brød efterfølgende til 32 – sættet vendt på hovedet uden problemer, og der var fra det tidspunkt ikke nogen tvivl om, hvem der ville vinde den kamp. Ved stillingen 52 og serven til Caroline var det, som i første sæt, derfor kun en formssag eller? Lepchenko fik kæmpet sig tilbage i kampen og brød til 53, men tabte efterfølgende sit eget parti. Caroline vandt dermed andet sæt 63. Ikke så dominerende som i går, men en fin kamp. Næste modstander er Julia Goerges fra Tyskland. De spiller 4. kamp på CC. Her kampens sidste point:
Matchpoint

Kamp statistik