Oskar Brostrøm Poulsen samt 3 Svenskere og 2 Nordmænd er for tiden i Afrika for at få nogle oplevelser for livet samt deltage i turneringer i Botswana og Namibia

15-årige Oskar Brostrøm Poulsen er en blandt flere Danske talenter, som nogle gange tager ud til internationale turneringer sammen med Euroelite Tennis.

I den første uge på turen gælder det Grade 5 turneringen 3rd Euphemia Tlhapane Memorial i Gaborone i Botswana, hvor alle deltagerne var direkte ind i hovedturneringen.

Hovedparten af deltagerne var uden rangering på ITFs junior-rangliste, hvilket betød at Oskar blev seedet som no. 15 i kraft af de 2½ point, som han i marts måned opnåede, da han var i kvartfinalen i double i Kramfors.

Oskar var oversidder i 1. runde (R64), og i 2. runde mødte han 16-årige Benedict Kohler (RSA), som vandt 7-5, 7-5.
Herunder fortæller Oskar selv, at han spillede meget godt og fulgte game-planen, men skarpheden manglede på hans angrebs-slag.

Blandt EuroElite deltagerne nåede Svenskerne Lukas Ridemar og Oliver Valentinsson længst i turneringen, hvor de begge tabte i 3 sæt i kvartfinalen.

Oskar var desuden med i double sammen med Oliver Valentinsson, og de vandt 6-0, 6-0 i 1. runde over Henry Munengwa/Lvie Zaloumis (ZIM).
I 1/8-finalen tabte de 5-7, 3-6 til 2. seedede Khololwan Montsi (RSA)/Pierce Rollins (USA), som efterfølgende har spillet sig frem til finalen.

I næste uge er Oskar igen direkte i hovedturneringen, når EuroElite teamet, der har Claes Göransson som coach, deltager i Grade 4 turneringen ITF South Central Circuit 1 i Windhoek i Namibia.