Tenniskampe afgøres ofte på de små marginaler, hvilket også var tilfældet, da August Holmgren i 2. runde ved $15.000 turneringen Egypt Men’s Futures i Sharm El Sheikh i Egypten tabte i to tiebreaks til 6. seedede no. 624 Youssef Hossam (EGY).

I 1. sæt havde begge spillere en enkelt break-mulighed, som ikke blev udnyttet, og derfor blev sættet afgjort i en tiebreak, hvor August havde sætbold ved 6-5, men Egypteren afværgede muligheden, og ved 6-7 var det Danskerens tur til at afværge sætbold, hvorefter det blev til endnu en Egyptisk sætbold, som afgjorde sættet 9-7.

I 2. sæt måtte August kæmpe for at holde serv til 2-1, idet han 3 gange måtte afværge break-mulighed, og han måtte afværge endnu en Egyptisk break-chance ved 2-2.

Efter at have holdt serv til 4-3 fik August en gylden chance for at bryde til 5-3, da Egypteren var nede 0-40, men det lykkedes ikke, og sættet måtte ligesom 1. sæt afgøres i tiebreak, hvor August kom bagud 0-2 fra start.
Han fik dog reduceret til 2-3, men med 3 vundne bolde på stribe skaffede Egypteren 4 matchbolde, og på den 2. matchbold sikrede han sig sejren 7-6(7), 7-6(3).

Turneringen sluttede også for August i double, hvor han senere torsdag sammen med Huxin Wang (CHN) tabte 6-4, 1-6, [3-10] i kvartfinalen til 3. seedede Vladyslav Orlov (UKR)/Filip Peliwo (CAN)

Forrige artikelITF Junior Piestany: Suveræn sejr til Olga. Clara tabte 1/8-finale
Næste artikelITF Junior Botswana: Oskar Brostrøm med EuroElite i Afrika
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.