Hverken Sofia Nami Samavati eller Patrick Kristensen kunne følge sidste uges semifinale op, da begge skuffende måtte forlade turneringen allerede i 2. runde

På Tennisavisen tilstræbes som regel at fremhæve de positive aspekter, når danske spillere deltager i internationale turneringer.
I denne sidste omtale fra Irland benyttes dog udtrykket “skuffende”, da både Sofia Nami Samvati og Patrick Kristensen, som begge er seedede, tabte allerede i 2. runde i single ved Grade 5 turneringen Belfast City ITF Junior Tournamen i Belfast.

Betegnelsen findes berettiget, fordi Anders Grinderslev, som på DTFs vegne er coach for de 2 landsholds-udtagne spillere, indleder den sidste rapport fra Irland således

“Så er det slut herfra Belfast. Patrick og Sofia tabte noget skuffende begge deres singler i dag.”

7. seedede Patrick tabte 6-4, 3-6, 4-6 til Cian Maguire (IRL), der var med på wildcard, og Anders beskriver kampen således

“Paddy spillede under det vanlige niveau – og wild card spilleren greb sin chance, da han breakede Patrick tidligt i 3 sæt. Derefter servede Ireren stabilt og holdt en høj førsteserv-procent, som gjorde at Patrick aldrig fik fat igen.”

4. seedede Sofia, der er no. 758 på ranglisten, tabte så overbevisende som 1-6, 3-6 til no. 1246 Lucy Octave (IRL).

Heller ikke i doublerne kan berettes om danske sejre, idet Patrick sammen med Tobias Lentz tabte i 1. runde mod Bradley Buckland/Robert Leck (GBR), som vandt efter en meget tæt match-tiebreak 4-6, 6-4, [10-8].
Anders beskriver kampen således

“Det var en svingende omgang tennis, hvor ingen af parrene for alvor satte sig på kampen. Det var en kamp med masser af no-ads, og de små marginaler gjorde forskellen.”

Olivia Gram, der i sidste uge var i kvartfinalen sammen med Marija Povilionyte (LTU), spillede denne gang sammen med Aubane Ville (FRA), og de tabte i 1. runde 1-6, 2-6 til Olivias tidligere makker, som var seedet 3 sammen med Aoife Tonna-Barthet (IRL).
Anders har denne beskrivelse af kampen

“Ved 2-0 i andet sæt til den dansk-franske konstellation lignede det, at kampen blev spændende. Det blev den dog aldrig for alvor. De andre var for skarpe!”

Anders afslutter dog med at betegne turen til Irland som en positiv oplevelse

“Det har været nogle gode uger i Irland, trods dårligt vejr 🙂
Nu gør vi os klar til DM og ser frem mod de næste udfordringer.”

Anders får selv en udfordring ved DM, hvor han deltager i kvalifikationen og lørdag møder Thomas Schwencke Lindqvist (HIK), der er seedet 13 i kvalen.
Patrick deltager også i kvalen, hvor han er seedet 2, og han møder Martin Krag Honoré (HVT)

 

Forrige artikelITF Castelo Branco: Nils Skajaa nåede kvalfinalen. Hess-Olesen videre
Næste artikelAsger Emil vinder anden runde i Belgien
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.