Fruens Bøge Tennisklub har i samarbejde med Evert Tennis Academy netop afholdt en sommercamp over 4 dage med nogle af 50 af de bedste spillere fra hele Syddanmark suppleret af spillere fra bl. andet Århus og Hellerup.

Gennem mange år har akademiet haft besøg af mange europæiske spillere, men det var første gang at akademiet besøgte Europa og Academy Director Jacopo Tezza kunne oven på fire dages intensiv træning i Odense konkludere, at talentet ikke fejler noget i Danmark:

“I har masser af talent og spillerne er meget seriøse”, sagde Jacopo Tezza. – Alle har ”en god grund” til at være med på campen, sagde Tezza, og det kan man mærke. Men mange er ikke afklaret med, hvad der skal være ”next step”. Alle er meget villige til at lære, men hvor langt vil man og hvad der skal til for at tage et afgørende ”step” frem mod det niveau, hvor man bare kan give sig selv chancen for at overveje om man skal være professionel!

“I skal opfordre jeres spillere til at tænke på ”next step” i deres tennisudvikling.” – Jacopo Tezza

Evert Tennis Academy er gået ind i samarbejdet omkring tenniscampen med Fruens Bøge Tennisklub med det håb at kunne tiltrække flere spillere fra Danmark. – Schweziske, hollandske og også en del svenske spillere møder vi mange af i USA, sagde Tezza, mens der er langt færre danske spillere. Og så stor er Schweiz jo heller ikke. – I skal opfordre jeres spillere til at tænke på ”next step” i deres tennisudvikling, sagde Jacopo Tezza.

Herunder ses stort galleri fra arrangementet i Fruens Bøge Tennisklub. Fotograf: Jens Wognsen.

Forrige artikelFrederik Løchtes blog: Videre til uge 2 i Wimbledon
Næste artikelVend udviklingen – Giv plads til børnene
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Tennisavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om tennis i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@tennisavisen.dk. Anders er også freelance digital konsulent.