En italiensk behandler har tilsyneladende fået styr på rygproblemerne hos Holger Rune, der med stensikre servepartier og et break i ny og næ er klar til både finale og kval til Monte Carlo lørdag

Den største bekymring forud for 18-årige Holger Vitus Nødskov Runes deltagelse i denne uges ATP Challenger 80 turnering i Sanremo har været, om den rygskade, som han pådrog sig forleden i Miami, ville få indflydelse på fortsættelsen, efter at Holger med 2 sejre havde spillet sig videre til kvartfinalen.

Challenger Sanremo: Holger videre til kvartfinale efter 2 sejre

Efter ankomsten til Sanremo har Holger fået behandling af en lokal behandler ved navn Matteo Tinello, der har vist sig at være lige præcis den mirakelmager, som Holger havde brug for.
Tilsyneladende har mirakelmandens behandlinger bevirket, at Holger simpelt er blev kurreret, så han er sluppet af med de rygproblemer, som mere eller mindre har generet det meste af sæsonen.

Både i kvartfinalen torsdag mod 20-årige no. 541 Matteo Gigante (ITA) og i fredagens semifinale mod 34-årige no. 249 Andrea Arnaboldi (ITA) havde Holger fuldt fokus på sine egne servepartier, som i begge kampe blev vundet stensikkert, og da Holger desuden ofte fik overtaget i modstandernes servepartier, kunne han uden de store problemer vinde begge kampe i 2 sæt – først 6-3, 6-0 over Gigante og 6-4, 6-1 over Arnaboldi.

Holger møder i finalen lørdag kl. 11 no. 493 Francesco Passaro (ITA), der vandt uventet stort 6-1, 6-1 over 2. seedede no. 99 Gianluca Mager (ITA), der er fra lokalområdet, og han gik tilsyneladende i baglås som følge af det forventningspres, som ofte kan påvirke en spiller på sin egen hjemmebane.

Senere lørdag påbegyndes kvalifikationen til ATP 1000 i Monte Carlo, som er en rask kørertur på ca. 40 kilometer, og Holger er helt indstillet på at spille både finalen i Sanremo og kvalifikation i Monte Carlo, hvor der i skrivende stund endnu ikke er trukket lod til kvalifikationen.

Matteo Tinello er foreløbig hyret til at følge med Holger i de næste 2 turneringer.
Tennisavisen modtog efter semifinalen ovenstående billede med Holger og mirakelmanden fra Sanremo.

Forrige artikelAnyTech365 Andalucia Open: Dansk IT iværksætter har ambitioner om ATP Masters sponsorat
Næste artikelTurneringer uge 15: Holger Rune spiller kval til Monte Carlo Masters. Danske debutanter på svær mission ved BJKC
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.