Ved WTA Finals i Singapore, var dagens første kamp en ”dead-rubber” en kamp uden betydning, for hvem der gik videre til Semi-finalerne, og blev noget af en fuser, hvor Muguruza vandt med 3-6, 6-0, 6-1 over Kuznetsova, der efter første sæt slet ikke mere havde lyst til at spille, op til hendes normale standart.

Dagens anden kamp stod mellem Aga Radwanska og Karolina Pliskova, om en plads i Semi-finalerne.
Da dagens anden kamp efter min mening også blev noget af en fuser, kun kort om kampen. Pliskova kom foran med 4-2, med bla. 2 esser for at bryde til 4-2. Men derefter var det mest fejl Karolina lavede og Radwanska fik brudt tilbage til 4-4, før hun vandt sættet med 7-5.
I andet sæt kom Karolina foran med 3-2, hvorefter hun som i første sæt gik helt i stå og lavede mange fejl og Radwanska vandt kampen med 7-5, 6-3.
Stats blev Radwanska med 15 vindere og 8 fejl, Pliskova med 27 vindere og 29 fejl.

Semi-finalerne spilles lørdag med 1. kamp kl. 10:00 og 2. kamp kl. 13:30 Kampene kan ses på bla. TV3 Sport 2 og TennisTV.com der også viser doubles kampe. Hvis man syntes Singles er godt, så er doubles dobbelt så godt… Herunder resultater fra første omgang. 1. doubles kamp starter allerede kl. 07:30 Dansk tid.

Forrige artikelITF Burlingame: Benjamin Hannestad i top 1000
Næste artikelITF Burlingame: Hannestad stoppet i kvartfinale