Viktorija Golubic er ikke en spiller, der er kendt af mange, men hun har faktisk gjort det godt i FED cup regi og på ITF turen, hvor hun har vundet 8 single og 14 double titler. I FED cup har hun bl.a. besejret Karolina Pliskova og Barbara Strycova. Hun er en tricky spiller fordi hun har en enhåndet baghånd, der kom til at give Caroline problemer i dag. Udover det er hun i besiddelse af et meget fint grundspil med stor præcision. Okay – så er det kridtet op.

Første sæt startede lidt utraditionelt med Caroline der kom godt fra start. Med koncentreret og godt spil kom hun uden problemer foran 30, men så skiftede Gobulic gear, da hun med møje og besvær fik tilkæmpet sig sit serveparti 31. Dette gav svejtseren momentum, og hun tilkæmpede sig Carolines parti 32, og det var Golubic baghånd, der var skyld i det. Piotr kom på banen. Det efterfølgende parti gav igen breakmuligheder for Caroline, der havde spillet et solidt grundspil krydret med netmuigheder, og Caroline brød igen 42. Caroline havde fået sit spil til at køre på højeste gear, og det blev 52. Golubic tilkæmpede sig igen et parti 53 og efterfølgende havde hun momentum og brød Caroline 54. Caroline servede efterfølgende sættet hjem med sikkert spil 64.

Andet sæt blev i starten en kopi af første sæt, og Caroline kom foran 30, men spillet var blevet betydeligt bedre og dommerne dårligere. Det var ikke fordi en af linjedommerne fik næseblod, men fordi der var flere fejlkendelser, og det kan undre at man ikke har hawk-eye på deres næststørste bane. Caroline havde momentum og spillede godt. Hun havde bl.a. et flot lob og mange gode returer, der var spot on, og fik tilkæmpet sig flere breakmuligheder 40. Carolines næste parti så ud til at skulle vindes rent, da hun kom foran 40-0, men det skulle være anderledes, og to dobbeltfejl gjorde ikke situationen bedre, og Golubic fik et af partierne tilbage. Caroline viste fantastisk kontraspil og hentede mange umulige bolde og det blev 51, da hun igen brød Golubic. Så var det en let ting at aflsutte kampen, men igen snublede Caroline, der trods begyndelsen med et es måtte se partiet gå til Globulic 52. Golubic inkasserede en advarsel for at være længe om at blive parat. Herefter fulgte et dramatisk parti, hvor det bølgede frem og tilbage. Det var fænomonalt spil begge spillere viste, men de linjedommere der var gjorde ikke deres arbejde godt nok, da flere bolde enten så ud til at være ude eller inde med modsat bedømmelse bl.a blev et slag dømt af umpiren, selvom han var langt væk fra bolden, hvilket fik Caroline til at se rødt – hvilket hun fik en advarsel for. Der var lige ca. 8 gange og matchpoint til Caroline 4 gange før Caroline hev sejren hjem 62. Efterfølgende havde Caroline en længere snak med umpiren – joe Caro var sur – men pyt hun vandt og spillede en god kamp. Næste modstander er Kateryna Bondarenko fra Ukraine, der vandt over Garbine Muguruza, der måtte trække sig fra den kamp ved stillingen 14.

Nogle af de sidste dueller

Lidt snak med umpiren

En populær vinder efter kampen

Forrige artikelITF Palmanova: Emilie Francati disciplineret igennem kval på Mallorca
Næste artikelITF Palmanova: Atter nærved og næsten for Emilie Francati i single
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.