Emilie Francati viste gode takter, da hun med 3 sejre i kvalifikationen sikrede deltagelse i hovedturneringen på Mallorca

For anden uge i træk deltager Emilie Francati, der er i gang med sin 2. sæson efter junior-tiden, i en $15.000 turnering på Mallorca, ITF Women Palmanova I, men i modsætning til de tidligere fire turneringer i 2017 måtte Emilie denne gang gennem kvalifikation, hvor hun er seedet 4.

Den første kamp mod Cassandra Michaela Rohr (GER) blev ingen udfordring for Emilie, der vandt 6-0, 6-0, og hun vandt også de to næste kampe i 2 sæt, hvor cifrene antyder, at der kun har været en smule spænding i 1. sæt, da hun i 2. kvalrunde vandt 7-5, 6-0 over Noelia Bouzo Zanotti (ESP).
I kvalfinalen blev det også til en komfortabel sejr 6-3, 6-2 over 15. seedede Andrea Renee Villarreal (MEX).

Gentoftes Cheftræner Jonas Svendsen, der var med som coach i sidste uge, fortæller at Kristian Grøn er med Emilie i denne uge, og han fremsendte denne kommentar til hendes kampe:

Det har været 3 rigtig gode kval-kampe hvor hun virkelig har spillet disciplineret… holdt sine serve- og spillemønstre uanset stillingen og tog initiativ på de vigtige bolde!

Jonas tilføjer, at alt kan ske i de videre kampe, da Emilie er godt spillende for tiden.
Emilie spiller tidligst tirsdag 1. runde i single, hvor hun møder no. 665 Lauren Embree (USA), der ligeledes har været igennem kvalifikationen, hvor hun ligesom Emilie indledte med en sejr på 6-0, 6-0, hvilket ofte kan være tilfældet i de tidlige kval-kampe.

Emilie er også med i double, hvor hun spiller sammen med Priscilla Heise (FRA), og de møder mandag i 1. runde det 2. seedede tyske par Katharina Gerlach/Katharina Hobgarski.

Forrige artikelITF Junior Oslo: Ukrainsk KB’er mod hollænder med danske rødder
Næste artikelWTA Dubai 2017: Caroline besejrede tricky svejtser
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.