WTA er tilbage på rød grus, når touren gør sin årlige stop i Sverige, hvor de spiller i Båstad’s Ericsson Open. Den sydlige svenske kyst by er landets centrum for tennis og der afholdes både en herre og en dame turnering i et smuk hjemsted for turneringen lige ud til kysten. Båstad er en 250.000 dollars WTA turnering, med 32 spillere i Hoved turneringen. Det er en turnering som spillerne godt kan lide og får mange andre gode til at prøve at spille i den.

Johanna Larsson er klar til at forsvare titlen. Morten Sylvest som vi får en hel del billeder fra, er endnu en gang der oppe og følge turneringen for 6 år i træk. I år er det det stærkeste felt som nogen sinde har været til start. En blanding af upcommings og med dette års Australien Open vinder og nu Verdens toer Angelique Kerber plus Sara Errani, som altid kæmper til sidste bloddråbe. Desværre har Caroline Garcia trukket sig, efter Wimbledon var færdig.

Selv kvalifikationen er så stærk besat at en Alex Krunic har måtte spille Kvalen for at komme ind i Main Draw, men hun gjorde rent bord med 2 X 2-0 sæts sejre i kvalen, plus flere #100-#130 spillere har måtte spille i kvalen, feks. Maria Sakkari med tab til følge.

For den svenske wildcard spiller Cornelia Lister bliver det nok noget af en oplevelse at møde Angelique Kerber på Center court i første runde, for der er i hele ugen TV dækning af kampene fra Center court på svenske TV4 Sport og på Cmore.se Live Streaming, som det er muligt for Danskere at få adgang til mod betaling, Lister kender vi nok, fra da hun sammen med Emilie Francati vandt doubles Titlen, da ITF touren var på besøg i Båstad her før på året.

Main Draw:

(1)Kerber v (wc)Lister
Arruabarrena v Sasnovich
Pereira v (Q)Hradecka
(Q)Kozlova v (6)Siegemund

(3)Bertens v Mattek-Sands
Hercog v Goerges
Allertova v Knapp
Barthel v (7)Shvedova

(8)Larsson v (wc)Peterson
(Q)Sorribes Tormo v (Q)Krunic
Kontaveit v Sevastova
Cirstea v (4)Beck

(5)Schmiedlova v (wc)Celik
(Q)Siniakova v (Q)Cepelova
(wc)Kulichkova v (SE)Golubic
Buyukakcay v (2)Errani

 

Morten Sylvest var så heldig at møde både Larsson og Errani.

Foto: Morten Sylvest her med Larsson
Foto: Morten Sylvest her med Larsson
Foto: Morten Sylvest her med Errani
Foto: Morten Sylvest her med Errani
Forrige artikelDavis Cup: Løchte lider nederlag til Nieminen
Næste artikelWTA Citi Open 2016 – Caroline Wozniacki godt fra start
Jørn Hansen
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.