En første kamp mod en ukendt japaner kan være både godt og skidt. Hiroko Kuwata havde vundet sine 2 kvalifikationskampe og var derfor vant til at spille på hard court banen, hvor Caroline kun har trænet og der er forskel, hvilket også sås lidt i første sæt.

Første sæt bar lidt præg af manglende kamptræning fra Carolines side, men hun kom dog godt i gang med en føring på 3-0 men der var problemer. Efter at have lavet to dobbeltfejl samt at blive udfordret i det 3die parti.Japaneren havde den fordel at hun pga kvalifikation var “skudt ind” på banen. Længden af slagene kom bedre og bedre og det blev 6-1 og dermed 1.sæt uden de store problemer selvom den usikre start kunne ses på serveprocenten der kun var 59 og 3 DF i alt.

Andet sæt begyndte med et parti til japaneren, men hvor vi så Caroline vise nogle af de fighter egenskaber hun er kendt for, og hun havde en break mulighed. Dybe server til hjørnerne og ned i T-et begyndte at virke. Et fantastisk lop og andre gode returneringer gav et break i 3die parti. Serveprocenten steg til 75 men droppede igen og Caroline kom uden problemer foran 3-1. Det var Piotr der kom med gode råd i dag, da hendes nye træner ikke er med i Washington. 4-1 efter fint kontraspil. Efter endnu et godt serveparti blev det 5-1 og i det hele taget blev der vist godt spil af Wozniacki i andet sæt. Hendes defensive evner var tilbage på top niveau og Caroline sluttede kampen af med at bryde Kuwata endnu engang til slutstillingen 6-1, 6-1. Godt gået Caroline efter en times spil. Næste kamp er mod Sam Stosur onsdag.

Lidt statistik

Der var også tid til en selfie

Forrige artikelWTA Båstad: Johanna Larsson klar til at forsvare Titlen
Næste artikelWTA Stanford: Julia Boserup vinder første runde, se hende i aften
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.