Mændenes turnering åbner sig med flere og flere overraskelser – de tre store holder dog skansen.

2019 French Open - Day Two
2019 Getty Images
Spanierens sejr var aldrig i fare.

Spanske Rafael Nadal #3 var overbevisende i sin fjerde runde kamp mod portugisiske Joao Sousa, der er rangeret som nummer 69 i verden. Nadal var overlegen i alle spillets facetter, og det virkede til, at Sousa var overvældet over at være nået så langt på det grønne græs.

Nadal præsterede at levere næsten dobbelt så mange vinderslag som sin modstander, mens han samtidig lavede færre uprovokerede fejl. Nadal kunne efter blot 1 time og 45 minutter juble over sejren på 6-2, 6-2, 6-2. Han er nu en kamp tættere på at gentage succesen fra 2009. Han møder i kvartfinalen amerikaneren Sam Querrey.

Novak Djokovic

Novak Djokovic, der er forsvarende mester, stod i sin fjerde runde kamp over for franske Ugo Humbert, der er rangeret som nummer 66.

Novak Djokovic vidste ingen slinger i valsen i første sæt, som serberen sad tungt på. Han sejrede efter små 32 minutter med cifrene 6-3. Andet sæt var ingen undtagelse, og verdensetteren virkede endnu engang til at være i kontrol. Sættest cifre lød på overbevisende 6-2.

Tredje sæt blev aldrig rigtig spændende, om efter 1 time og 42 minutter kunne serberen juble. Han er nu klar til kvartfinalen, hvor han møder David Goffin.

2014 Australian Open - Day 12
2014 Australian Open – Day 12

Roger Federer #2 stod i sin fjerde runde kamp over for italienske Matteo Berrettini, der er rangeret som nummer 20. Federer forsøger at vinde sit Wimbledon trofæ nummer NI!!

Federer var bedre i hvert enkelt slag, og der var generelt aldrig nogen tvivl om, hvem der skulle ende som sejrsherre i den kamp. Kampen varede 1 time og 14 minutter, og Federer er videre til kvartfinalen med cifrene 6-1, 6-2, 6-2, hvor han møder japanske Kei Nishikori (#8).