For første gang nogensinde kommer et af de berømte amerikanske tennisakademier til Danmark. Det er Evert Tennis Academy, der har indgået en aftale med Fruens Bøge Tennisklub om en intensiv træningscamp over 4 dage for nogle af Syddanmarks bedste elitespillere

50 spillere i alderen fra 10-18 år får chancen til at snuse til Evert-akademiets træningsmetoder. Alt sammen med det mål, at de unge spillere kan blive endnu bedre til at spille tennis.

Campen, der ledes af Academy Director Jacoby Tezza, Regionaldo Moralejo og JohnMark Jenkins, bliver suppleret af såvel Fruens Bøges professionelle trænerteam som professionelle trænere fra bl.a Kolding, Esbjerg, Sønderborg og Odenses anden storklub, TCO.

Det er Fruens Bøge Tennisklubs projektmager, Morten Henriksen, der har organiseret opholdet.

[quote_box_center]Vi glæder os til fire forrygende tennisdage, siger Morten Henriksen, der håber at der under opholdet kan skabes direkte kontakt mellem akademiet, de enkelte spillere og trænerne til gavn for et eventuelt fremtidigt samarbejde og måske endda et ophold i U.S.A.[/quote_box_center]

Morten Henriksen fortæller, at akademiets motivation for at komme til Danmark netop er, at gøre opmærksom på de træningsmuligheder, der er i Florida, hvor Akademiet har fast tilholdssted.

Mange topspillere har været på Evert Tennis Academy

Mange af de kendte professionelle tennisspillere, som vi kender i dag, har været på Evert Tennis Academy, der er stiftet af 70`erne og 80`ernes største kvindelige tennisnavn Chris Evert Lloyd og hendes bror, John Evert. Chris Evert vandt i sin storhedstid hele 18 grand slamtitler og var i syv år verdens nr. 1.

Kun opholdet for de amerikanske trænere skal tennis-campen betale for, mens spillerbetalingen for de 4 dage bl. andet går til finansiering af det planlagte byggeri af det kommende klubhus ved de nyanlagte tennisbaner i Sports Centrum Dalum.

Frivillig arbejdskraft står bag hele arrangementet inkl. det danske trænerteam. Hotel Scandic, Odense, sponsorerer opholdet for de amerikanske trænere. Head stiller 800 bolde til rådighed for tenniscampen.

Arrangementet finder sted fra torsdag den 26. juni til søndag den 29. juni på Fruens Bøge Tennisklubs 10 tennisbaner. Se yderligere information på Fruens Bøges eget website.

Kilde: Pressemeddelelse udsendt af Fruens Bøge Tennisklub

Eksempel på instruktion på Evert Tennis Academy

Chris Evert giver her et eksempel på hvordan instruktionen foregår på Evert Tennis Academy. På denne video viser hun hvordan du kan diktere spillet ved at ramme bolden hurtigt efter opspringet.

Forrige artikelElitedivisionen: 2. runde spilles i weekenden
Næste artikelFrederik vandt turneringen i Spanien
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.