Der hersker ingen tvivl, om at de danske tennisspillere gør det fortrinligt. Som vi har været inde på i en række artikler her på siden, har især Caroline Wozniacki gennem de seneste år forbløffet gang på gang.

Med så mange gode performances fra dansk side virker det næsten fjollet ikke at kunne spille og tjene lidt ekstra på de store danske tennisstjerner. Men hvad er det lige, der skal til for at profitere på tennissen, og hvad er det egentligt man kan bette på? Det vil vi her forsøge at svare på ved at give dig en kort introduktion til betting på tennis.

På samme måde som med andre sportsgrene findes der en række ting, du kan bette på i tennis. Det mest populære bet er og bliver på slutresultatet, men du kan selvfølgelig også bette på sæts. For eksempel kan du hos mange bookmakere spille på, hvem der vinder første sæt i en kamp, eller hvad resultatet bliver af første og andet sæt.

Der findes en del bookmakere i Danmark, som du kan gøre brug af. Blandt andet er Unibet en af de bookmakere, du kan bruge, når du vil gøre tennissen til din nye indkomstkilde. Unibet har længe været kendt som en af de bedste bookmakere på det danske marked, hvilket du kan læse mere om i Storspillerens anmeldelse af sitet.

Når du udser dig din bookmaker, bør du som udgangspunkt have fokus på de odds, der udbydes – for du vil vel gerne sikre dig de bedste odds? Oddsene kan nemlig variere fra bookmaker til bookmaker. En anden ting der kan variere hos bookmakerne, er hvad der sker med dit bet, hvis en spiller trækker sig fra kampen.

Hos Unibet gælder dit bet stadig, hvis der som minimum spilles et sæt af en kamp, inden spilleren trækker sig. Vinderen af første sæt bliver her vinderen af kampen, og det er således det, der afgør, om du vinder på dit bet eller ej. Hos andre bookmakere kan der gælde andre regler, så husk at sætte dig godt ind i det, inden du placerer dit bet.

Med disse råd in mente er du forhåbentligt hjulpet godt på vej, hvis du planlægger at tilføre tennissen lidt ekstra spænding.

Forrige artikelITF Junior Porte Alegro: Topresultat af Clara Tauson trods finale-nederlag
Næste artikelDagens kampe mandag 5. marts: Tiebreaker tens spilles i New York i nat
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.