Tennis hører til i toppen, når det kommer til populære sportsgrene globalt set, og det anslås, at sporten cirka har en milliard fans på verdensplan.

I Danmark er der dygtige professionelle tennisspillere som Holger Rune, Caroline Wozniacki og Clara Tauson, og hvis du er fan af tennis, har du garanteret set dem alle tre spille op til flere gange.

Det kan også være, at du har prøvet tennis betting før, og hvis du ikke har, kan du læse mere om det i denne guide om online spil på tennis.

Spiludvalget på tennis online

Tennis er en af de sportsgrene, som bookmakerne udbyder flest odds på. Dels er der et utal af turneringer på årlig basis for kvinderne og herrerne, og dels er der et stort udvalg af tennis odds.

Nedenfor kan du læse nogle af de spilmuligheder, der kan være på tennis hos en spiludbyder online.

Turneringsvinder: I tennis kan du godt regne med, at der vil være odds på vinderen af turneringerne på både herre- og kvindesiden. Disse turneringer kan f.eks. være de fire Grand Slams.

Antallet af partier i kampen: På mange tenniskampe vil det også være muligt at spille på, hvor mange partier kampen kommer til at bestå af. Hvis det er en kamp, der spilles i bedst af tre sæt, kan linjen f.eks. være på over/under 20,5 partier. På mange kampe vil der dog være et stort udvalg af over/under-linjer på partier.

Vinder et sæt: Her kan du spille på, om en spiller i tenniskampen vinder et sæt undervejs. Du kan spille på vinder af 1. sæt, vinder af 2. sæt og så videre.

Du vil kunne flere markeder på tennis hos en spiludbyder end de her tre eksempler.

Spil hos udbydere med tilladelse

Hvis du vil begynde at spille om penge, så er det en rigtig god idé at gøre det hos en spilside, der har tilladelse til at udbyde spil i Danmark. Inde på Spillemyndighedens hjemmeside kan du finde en komplet liste over spilsider, der har licens i Danmark.

På en dansk spilside skal du logge ind med MitID, og du kan føle dig mere sikker ved at spille hos en licenseret bookmaker, da de blandt andet er underlagt forskellige regler, som de skal overholde.

Spil ansvarligt, hvis du spiller

Online gambling kan være vanedannende og farligt, og hvis du begynder på det, eller du er startet på det, så husk dig selv på kun at spille for beløb, som du kan holde til at tabe.

Har dit spilforbrug taget overhånd, kan du få professionel hjælp af rådgivere hos StopSpillet, der er klar til at skrive eller tale med dig om dine spilvaner. Sammen kan I slå fast, om du har et usundt forhold til spil.

Du kan også melde dig ind i ROFUS, der er et register over spillere, der frivilligt har valgt at udelukke sig selv fra at spille om penge. Så længe du er registreret i ROFUS, vil du ikke kunne spille om penge online på danske sider eller fysisk på kasinoer og lignende.

Forrige artikelGentofte møder de forsvarende mestre i premierekampen
Næste artikelDH: HRT tager imod Holte i 1. runde
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.