Der er en tid til alt, men det er ikke altid, tiden lige er der med det samme.

Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki i Eastbourne 2019
Dette kan man sætte op imod, at der i mere end to år har været ventet på en kamp til Caroline Wozniacki. Hendes sidste kamp.

Hele Danmark har ventet siden 18. maj 2020, på at Royal Arena skulle danne ramme om det sidste farvel til Wozniackis fantastiske karriere.
Corona og en baby har til sammen været med til, at det hele blev udskudt nogle år.

Men, 5. april 2022 blev det endelig muligt for danskerne til at se Caroline Wozniacki spille kamp på dansk jord for sidste gang. Og så mod en verdensstjerne og god veninde, tyske Angelique Kerber.
Begge spillere blev taget godt imod i Royal Arena, mens der var stående bifald til Caroline Wozniacki, da hun trådte ind i hallen.

Begge spillere havde op til kampen fortalt, at de begge var mødt op for at vinde. Kerber med muligheden for at cementere sin føring i indbyrdes opgør (før kampen 8-7 til hende), mens Wozniacki derimod kunne indhente og samtidig udligne til 8-8.
Der var dermed lagt op til en spændende kamp.

Det var tydligt, at det var en showkamp, da der både blev leg med flugtninger, slice og tweener.
Derudover var det også tydligt, at selvom Caroline stoppede sin karriere i januar 2020, så har hun under ingen omstændigheder glemt, hvordan man spiller tennis!!
Aggresive flugtninger, hårde forhåndsslag og verdens bedste baghånd ned ad linjen.

Wozniacki og Kerber var begge fast besluttet på, at der skulle kæmpes om sejren, og det blev der.
Til de fremmødte i hallen var det dog fantastisk, at de til sidst kunne se Caroline Wozniacki vinde sin sidste kamp med cifrene 7-5, 6-4.

Caroline blev efterfølgende hyldet af hele Danmark sammen med sin familie – FORTJENT!
Tusind tak for alle minderne og de store sejre til Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniacki
© 2018 Jimmie48 Tennis Photography This photo is available for editorial usage. Please contact: licensing@j48tennis.net Una
Forrige artikelChallenger Sanremo: Holger videre til kvartfinale efter 2 sejre
Næste artikelAnyTech365 Andalucia Open: Dansk IT iværksætter har ambitioner om ATP Masters sponsorat
Avatar photo
Kristian Asbjørn Korsgaard er 31 år og har spillet tennis siden 2005. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i mange år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.