Holger Vitus Nødskov Rune spillede sig lørdag med en overbevisende sejr over 2 år ældre spanier til finalen, hvor han søndag møder endnu en spanier fra årgang 2001

Som omtalt i Tennisavisen fredag deltager 13-årige Holger Vitus Nødskov Rune i TE Category 2 U16 turneringen VII GUILLERMO VILAS TENNIS ACADEMY TROPHY i Palmanova på Mallorca, da der ikke er flere muligheder for at dyste mod de bedste spillere i U14 turneringer.

I de 3 tidligere kampe i turneringen mødte Holger alligevel U14-spillere, som alle blev besejret i 2 sæt.
Først i semifinalen mødte Holger en U16-spiller, da han mødte Pol Feixas Panella (ESP), der havde vundet sikre 2-sæts sejre i både 2 kampe i kvalifikationen og 3 kampe i hovedturneringen.

Holger havde dog efter cifrene at dømme ikke de helt store problemer med at vinde i 2 sikre sæt 6-2, 6-1.

I den anden semifinale vandt 6. seedede Pedro Vives Marcos 6-1, 3-6, 6-4 over 8. seedede Bruno Pujol Navarro. Begge de spanske semifinalister er ligeledes årgang 2001, så Holger kommer også i finalen til at møde en 2 år ældre modstander.

Forrige artikelITF Junior Dubai: Clara Tauson vinder sin første ITF-titel i single
Næste artikelFed Cup Finalen 2016: Frankrig og Tjekkiet er 1-1 før 2. dagen
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.