Holger Vitus Nødskov Rune belv stoppet i 1/8-finalen. I Consolation vandt Clara Tauson og Elmer Møller gik i kvartfinale på walkover

I U14 Grade 1 turneringen Petits As Tarbes 2016 Mondial Lacoste i Tarbes, Frankrig lykkedes det ikke for Holger Vitus Nødskov Rune at komme videre til kvartfinalen efter sikre sejre i de 2 første runder.

I 1/8-finalen mødte han 8. seedede Stefan Leustian (USA), der er den bedste af de amerikanske spillere, og det blev amerikansk sejr 6-3, 6-3.
Adam Blicher, der er med som coach, har fremsendt ovenstående billede, og han fortæller, at Holger havde momentum i 2. sæt, hvor han kom foran 2-0, men det tabte han dog hurtigt igen.

I Consolation-rækken, hvor der spilles til 4 i hvert sæt, gik Elmer Møller videre på walkover, og han møder i kvartfinalen (349) Tom Paris (FRA), der har wildcard.

Clara Tauson var oversidder i 1. runde af Consolation, og hun vandt i 2. runde 5-3, 5-3 over (58) Daniella Dimitrova (BUL).
I kvartfinalen fredag skal Clara møde no. 19 Aleksandra Wierzbowska (POL).

Adam har desuden fremsendt dette billede med turneringens logo

Le Petits As
Foto: Adam Blicher

Man kan se enkelte af kampene på Youtube – dog indtil videre ikke nogle med de danske deltagere.

Forrige artikelITF Junior Ecuador: Formidable server og returneringer sikrer August Holmgren semifinale
Næste artikelSteffi Grafs rekord er igen inden for rækkevide
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.