Ved årets afsluttende Tennis Europe Junior Masters er Holger Vitus Nødskov Rune og Elmer Møller blandt de 8 deltagere i U14 hos drengene

Adgangskravet for at deltage i den afsluttende Tennis Europe Junior Masters er, at spillerne har leveret nogle af de bedste resultater i løbet af året.
Turneringen er spillet siden 1996, og blandt vinderne er nævnt navne som Kim Clijsters, Tommy Robredo og Rafael Nadal.

I U14 er de to danskere Holger Vitus Nødskov Rune og Elmer Møller de eneste deltagere fra den yngste årgang 2003, hvor de både sidste år som U12 og i deres første år som U14 har været årgangens klart bedste europæiske spillere, hvilket på Race to Masters Ranking har resulteret i, at begge er rangeret som no. 5.

Turneringen afvikles 7-9. oktober i Reggio Calabria i Italien.
Elmer skal som den første af danskerne i aktion fredag kl. 0930 på court 4, hvor han møder 3. seedede Alibek Kachmazov (RUS), der er no. 3 på Race to Masters.

Holger er seedet 4, og han spiller 2. kamp på court 3 mod Nicholas David Ionel (ROU), der er no. 7 på Race to Masters.

Både Holger og Elmer meldes i topform både fysisk og mentalt. Ovenstående billede er taget umiddelbart før træning torsdag, og herunder et billede med alle U14 deltagerne.

U14 Masters 2016
Foto: Rune
Forrige artikelCollege Tennis: Anna Rasmussen indledte college-sæson med sejr i Consolation-finale
Næste artikelCollege Tennis: Torpegaard og Sigsgaard videre i All-American Championships
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.