Oskar Brostrøm Poulsen er eneste dansker, der er videre i Paradis Open, hvor han er i kvartfinalen i single og semifinalen i double

Som forudset kom både Felipe Mikkelsen og Richard Biagiotti på meget vanskelige opgaver i 1/8-finalen ved Category 3 turneringen Paradis Open TE 14 i Bergen i Norge.
Felipe mødte 1. seedede Marcel Politowicz (POL), som vandt 6-1, 6-2, og med de samme cifre (1-6, 2-6) tabte Richard til 4. seedede Jack Pinnington Jones (GBR).

Kevin Chen måtte ligeledes forlade single-rækken, da han tabte 1-6, 0-6 til Jacob Krefting (NOR).

Det gik bedre for Oskar Brostrøm Poulsen, der vandt sikkert over Baltazar Wiger Nordas (NOR) 6-0, 6-1.
Herunder kan man læse Oskars egne kommentarer til kampen på EuroElites facebook, hvor det fremgår, at han var i kontrol hele tiden, spillede jeg med god marginal, men alligevel benyttede first-strike på de rigtige tidspunkter.

Leo Borg (SWE) beretter også om sin kamp mod 6. seedede Ellis Short (GBR), der trak det “korte” strå og tabte 2-6, 3-6.
Den sidste beretning indledes “Jag förlorade 1-6 2-6”, hvilket må være Adrian Luddeckens (SWE), som tabte til 2. seedede Toby Samuel (GBR).

I kvartfinalen bliver Oskars modstander Jack Pinnington Jones, der som nævnt vandt over Richard, og Leo Borg får fornøjelsen at møde den 1. seedede polak, som besejrede Felipe.

Danskerne har også deltaget i double, hvor Oskar sammen med Jakob Krefting er seedet 2, og de er videre til semifinalen, efter at have siddet over i 1/8-finalen, og i kvartfinalen vandt de over Noah Alexander Aadland/Christian Parr (NOR) 6-2, 6-1.

Felipe tabte i 1/8-finalen sammen med Baltazar Wiiger Nordas (NOR) 4-6, 1-6 til det norske par Nils Gjerdaker/Amit Roopan.

Kevin og hans britiske makker Matthew Rutter vandt problemfrit i 1/8-finalen over Nikolai Pran/Rolv Erik Ryssdal (NOR) 6-0, 6-0, hvorefter de i kvartfinalen gav kamp til stregen mod 1. seedede Marcel Poutowicz (POL)/Ellis Short (GBR), som med besvær vandt 4-6, 6-2, [10-7].

Asger Emil Ildor og Richard Biagiotti vandt i 1/8-finalen på walkover, og i kvartfinalen var de godt med i 1. sæt mod 3. seedede Lucas Olivier (FRA)/Laurent Schroeder (LUX), som vandt 7-5, 6-1.

Billedet øverst viser Oskar, Asger Emil og Felipe fra Waiblingen tidligere på året.

Forrige artikelTennisviden: Afsnit 14 – Ikke alle problemer skal løses
Næste artikelEntryliste: Uge 1, International Auckland, Caroline, Serena m.fl.
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.