Alting har en ende, også når man har spillet i mere end to årtier.

Serena og Venus Williams var endnu engang i kamp i deres anden runde kampe.

Storesøster Venus Williams, der som bekendt har rundet 40, stod i sin anden runde kamp over for den italienske grusspecialist, Sara Errani. Errani har mest gjort sig bemærket i double, hvor hun har vundet fem grand slam titler med landsmanden, Roberta Vinci. Hun har en enkelt gang været i finalen ved en grand slam, French Open i 2012.

i dagens kamp stod de to stjerner, der begge har været i finalen en gang i French Open uden at vinde, over for hinanden for fire gange før, hvor Venus har vundet de tre. I dagens kamp var det dog en noget anderledes Venus, der var på banen. Nede 1-5 i første sæt, vred amerikaneren om på sin højre fod og måtte have behandling. Det var en meget bevæget Venus, der under behandlingen fældede flere tårer. Venus fik behandling på højre fod samt venstre knæ.

Efterfølgende var det tydeligt, at Venus ikke have bevægeligheden til at gøre noget op Erranis stopbolde og sikre spil. Venus gav dog aldrig op, men spillede kampen til ende, til trods for, at der aldrig var spænding om udfaldet. Efter 1 time og 15 minutter kunne Sara Errani juble efter en sejr med cifrene 6-1, 6-0. Hun skal i anden runde møde Su-Wei Hsieh fra Taiwan, der noget overraskende slog US Open vinderen fra 2019 Bianca Andreescu.

Serena Williams
© 2019 Jimmie48 Tennis Photography This photo is available for editorial usage. Please contact: licensing@j48tennis.net Una

Lillesøster, der i endnu en grand slam jagter sin titel nummer 24, stod i sin anden runde kamp over for serbiske Nina Stojanovic. Disse to spillere havde aldrig mødt hinanden før, og dette var også tydeligt at se. Serena var ikke til at få ud af kurs, og med forholdsvis sikre grundslag, dikterede hun kampen fra start til slut.

Stojanovic var med til stillingen 5-3 til amerikaneren, inden hun ikke fik et ben til jorden igen. Serena Williams to syv partier i træk, og kunne efter 1 time og 9 minutter juble med en sejr på 6-3, 6-0. Hun møder i tredje runde russiske Anastasia Potapova, der tidligere har vundet Wimbledon som junior og været nummer et i verden ved juniorer.

Forrige artikelITF Grenoble: Clara Tauson kun på livestream hvis hun når finalen søndag
Næste artikelAustralian Open: Casper Ruud og Mikael Ymer udgør nordiske islæt efter Løchtes exit i double
Kristian Asbjørn Korsgaard
Kristian Asbjørn Korsgaard er 31 år og har spillet tennis siden 2005. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i mange år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.