Hvis du ved meget om tennis, er der en chance for, at du kan profitere af det rent økonomisk. Er du dygtig nok kan du nemlig vinde penge ved at oddse på tennis. 

Det gør du som bekendt ved bookmakerne, der udbyder oddsene. Tag dog ikke fejl. Bookmakerne er som oftest også meget skarpe på tennis, hvorfor overskud på tennis-betting ikke er noget, du kommer sovende til. 

I denne artikel vil vi komme med nogle råd til, hvad du skal have styr på for at kunne vinde bookmakernes penge via din tennisviden.

Spillestil, underlag, form, motivation og privatliv

Hvis du skal vinde over bookmakerne i det lange løb, er det ikke helt nok bare at vide, at Roger Federer er bedre end nummer 233 på verdensranglisten. Det ved bookmakerne også, og de har sat deres odds specifikt efter det. Derfor kan det være en fordel at følge kompetente tennis spilforslag fra eksperter.  

Hvis du selv vil stå for at lave overskud henover flere år, er du nødt til at vide noget om spillernes spillestil, og hvad dette betyder for kampen. Er en given spiller meget defensiv, og står han overfor en offensiv modstander? Her kan du eksempelvis gå ind og kigge på, hvordan spilleren tidligere har klaret sig specifikt mod offensive spillere. 

Det er også alfa og omega at have styr på, hvilket underlag de forskellige spillere præsterer bedst på. Nogle er til græsunderlag, andre er til grus, nogle er til hard court og så videre. 

Det er også værd at kigge på spillernes seneste kampe. Er de i form, har de vundet/tabt en del på det seneste? Dette kan have indflydelse på deres selvtillid.

Er der en speciel motivation for at vinde en given kamp eller turnering som eksempelvis Wimbledon? Det kan være, at man spiller på hjemmebane, eller at spilleren kan opnå en ny personlig rekord på verdensranglisten eller andet. 

Slutteligt – og her tager du velsagtens det dybeste spadestik af dem alle – kan du kigge på spillernes privatliv. Det kan få indflydelse på spillet, hvis man lige har oplevet et brud med en kæreste, kone eller mand. Eller ved dødsfald i familien. 

Bookmakerne ved meget om spillerne, men de ved ikke alt. Jo mere du ved, jo bedre chancer har du for at vinde penge i det lange løb. Du kan desuden altid få de seneste nyheder på ITF’s hjemmeside.  

Forrige artikelATP Santiago: Holger Rune humpede sejr i kvalfinale hjem med krampe
Næste artikelATP Santiago: Holger Rune træder ind på ATP scenen med maner
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.