ANNONCE FOR NINTENDO
Er du også en af dem der har spillet tennis på en Nintendo Wii og stået forpustet på stuegulvet efter en sjov virtuel match mod gode venner eller børnene? Så vil du elske det nye Nintendo Switch Sports fra 2022.

Virtuel aktiv underholdning for hele familien

Nintendo Switch Sports 2022 Nintendo Switch Sports er i 2022 udkommet i en fuldstændig ny version, hvor man har løftet spilleoplevelsen til nye højder siden det originale Nintendo Wii Sports. Du kan spille fodbold, volleyball, bowling, badminton, Chambara (sværdkamp) og selvfølgelig tennis. Desuden er golf tilføjet som den syvende sport via en gratis opdatering i november 2022.

Gameplayet foregår i en fiktiv multisport arena kaldet “Spocco Square”. Her kan du vælge hvilken sportsgren du vil dyrke, og du bruger så dine Joy-Con-controllere til at svinge, sparke, smashe og bowle dig til sejren.

Brugen af Joy-Con-controllerne er blevet væsentlig forbedret siden det originale Nintendo Wii, og det er enormt intuitivt at udføre bevægelserne i virkeligheden, som lynhurtigt registreres korrekt på skærmen. Bl.a. har man arbejdet med gyroskop-teknologien, der skaber en enorm realistisk spilleoplevelse fx når du skal skrue en bowlingkugle eller udføre en topspinsforhånd i tennis. Virkelig fedt!

Nintendo Switch Sports introducerer også nye figurer kaldet “Sportsmates”. Når spillerne konkurrerer online i den tilfældige matchmaking, kan de optjene point, som kan indløses til belønninger i spillet fx til outfits, sportstilbehør og udstyr til deres Sportsmates. Der kommer nye genstande hver uge, så det er værd at vende tilbage regelmæssigt for at se, hvad der er tilgængeligt. Spillerne vil også kunne spille som de klassiske Mii-figurer, der er gemt i deres Nintendo Switch-konsol.

Vil du udfordre familien til en tennisdyst i stuen?

Alle sportsgrene er designe til at matche spillere på alle niveauet – dvs. uanset om man er nybegynder eller erfaren, vil man møde passende modstand og løbende avancere så det stadig er sjovt at spille og man bliver udfordret. Det er især vigtigt inden for familien, så det både er sjovt for de mindre børn at spille, men også for de voksne. Endda i en sjov familiedyst, hvor det er yderst underholdende at spille en virtuel tenniskamp mod hinanden. Du kan endda designe din tennisketcher for at vise din stil frem.

Du kan spille Nintendo Switch Sports enten alene eller sammen med familie og venner, som kan deltage lokalt på den samme Nintendo Switch eller online (som dog kræver et betalt medlemsskab). Du kan endda udfordre spillere i hele verdenen, lave random matchmaking eller sigte efter Pro League i alle sportsgrenene.

Spillet koster i skrivende stund kun 399 kr. (oktober 2022) og kræver altså en Nintendo Switch-spillekonsol. Perfekt underholdning for hele familien til efterårsferien.

Tennis på Nintendo Switch

Spil virtuel tennis på spilkonsol

Nintendo Wii Sports indeholder 7 fede sportsspil

Tennis: Slå til bolden ved at svinge din Joy-Con lige i rette øjeblik.
Spil tennis på Nintendo Switch Sports

Golf: Sving din Joy-Con og gå efter hole-in-one.
Spil golf på Nintendo Switch Sports

Volleyball: Brug en Joy-Con til at serve, slå, tippe og smashe.
Spil volleyball på Nintendo Switch Sports

Badminton: Hold fjerbolden i luften med dine slag til højre og venstre. Prøv at smashe!
Spil badminton på Nintendo Switch Sports

Fodbold: Spil med en gigantisk bold og skab et dynamisk spil. Ved at fastgøre en Joy-Con i det medfølgende Leg Strap-tilbehør kan du også bruge sparkebevægelser i den intuitive “Shoot-out”-funktion.
Spil fodbold på Nintendo Switch Sports

Chambara: Slå din modstander af banen i sværdkamp ved hjælp af angreb og forsvar.
Spil chambara på Nintendo Switch Sports

Bowling: Tril kuglen lige ud på banen eller giv den et lille skru.
Spil bowling på Nintendo Switch Sports

Tennisavisen.dk i samarbejde med Nintendo / Bergsala.
Nintendo / Bergsala har ikke har haft indflydelse på artiklens indhold.

ANNONCE FOR NINTENDO
Forrige artikelPatrick Mouratoglou coach for Holger Rune resten af året sammen med Lars Christensen
Næste artikelTurneringer uge 42: Holger Rune mulig revanche for 3. gang mod Norrie. Ny chance for ITF succes
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Tennisavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om tennis i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@tennisavisen.dk. Anders er også freelance digital konsulent.