ANNONCE FOR KETCHERSPECIALISTEN
Sammen med Babolat har Ketcherspecialisten i øjeblikket en rigtig flot konkurrence kørende. Du kan vinde en tennisketcher model 'Babolat Pure Aero 98' – endda signeret af selveste Carlos Alcaraz.

For at deltage i konkurrencen skal du svare på 3 spørgsmål.
KLIK HER FOR AT GÅ TIL KONKURRENCEN.

Vinderen vil blive kontaktet af Ketcherspecialisten efter at konkurrencen er afsluttet.

BEMÆRK! Ketcherspecialisten sender aldrig links til dig i DM på Instagram fra nogen anden konto end deres egen, hvor de beder om dine oplysninger – disse konti er falske, og vi opfordrer dig til at rapportere dem. Bemærk også, at konkurrencen er aktiv i flere lande!

VIGTIGT! Tennisavisen.dk har intet at gøre med selve konkurrencen, som udelukkende styres af Ketcherspecialisten. Dette er blot en annonce for at man kan tilmelde sig.

Babolat Pure Aero 98

En helt ny model, der allerede har skabt sig et navn som Carlos Alcaraz’ valg af tennisketcher. Pure Aero 98 har en unik kombination af funktioner, der matcher den moderne krævende tennisspiller. Tennisketcheren har en 98 sq.tommer slagflade, en tyndere 21/23/22 ramme og et 16/20 strengmønster giver tilsammen optimale betingelser for øget kontrol og præcision.

Du kan købe Babolat Pure Aero 98 hos Ketcherspecialisten her.

ANNONCE FOR KETCHERSPECIALISTEN
Carlos Alcaraz. Foto: Babolat / Ketcherspecialisten
Forrige artikelUge 49: Clara Tauson videre til Frankrig efter 3 kampe i Andorra
Næste artikelClara Tauson indleder 2024 i Canberra og Hobert forud for Australian Open
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.