Philip Hjorth fuldender comeback efter turneringspause ved at gå hele vejen til finalen efter god modstand af Christian Lerby

Efter en pause uden turneringer på grund af en længere varende skade, tyder Philip Hjorths indsats ved Grade 4 turneringen Estonian Junior Open i Tallinn, Estland på, at han hurtigt har fundet et godt niveau, og han har fået testet sine kompetencer på grus i en række gode kampe.

Den seneste kamp var fredagens semifinale mod hollandske Christian Lerby, som efter at have tabt 1. sæt 0-6 mod danskeren for alvor fik vist sine defensive kvaliteter i de to sidste sæt.

Philip dominerede fra start, men 14-årige Christian Lerby fik på grund af sin stærke defensiv skabt spænding om udfaldet, da han vandt 2. sæt, men Philip fortsatte med at sætte modstanderen under tryk, hvilket i den sidste ende gav ham sejren 6-0, 4-6, 7-5.

Billederne er fra fredagens semifinale.

 

Forrige artikelITF Junior Ljusseveka: Pigesingle semifinaler rene danske opgør
Næste artikelCollege Tennis: Mikael Torpegaard på rette spor
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.