Hovedformålet med deltagelsen i Tallinn var at få kampe efter pause. Som bonus kunne Philip Hjorth tage en 2. præmie med hjem

Finalen ved Grade 4 turneringen Estonian Junior Open i Tallinn, Estland blev vundet af Vladislav Ivanov (RUS), der vandt 6-4, 6-3 over sin danske modstander Philip Hjorth.
Begge spillede en solid kamp, hvor der var kamp til stregen i alle partier.

Russeren vandt for 2 uger siden også en Grade 4 turnering i Istanbul, og i denne uge havde han desuden været gennem kvalifikationen, og med endnu en finalesejr har russeren således vundet 13 kampe i træk, så 13 betyder ikke altid uheld.

Tennisavisen har modtaget disse billeder, som tyder på, at Philip er ganske godt tilfreds med 2. præmien, som godt kan betragtes som en ekstra bonus i en turnering, hvor det primære formål var at få nogle kampe i benene efter en længere skades-pause, og set i det perspektiv var 5 kampe over forventning.

Det var samtidig betryggende at konstatere, at Philip hverken efter den lange kamp i semifinalen mod Christian Lerby eller selve finalen mindre end et døgn senere mærkede noget til muskelskaden

x

Forrige artikelCollege Tennis: Mikael Torpegaard på rette spor
Næste artikelTE U14 Bucharest: Kvartfinale og double-titel til Holger Rune
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.