I sidste uge blev Philip Hjorth stoppet i 2. runde mod no. 38, og i denne uge var han i 3 sæt mod no. 62

Selvom 17-årige Philip Hjorth for 2. uge i træk tabte i 2. runde i Grade 1 sammenhæng, er der god grund til at tro på, at det kan lykkes at opnå en væsentligt højere rangering end den nuværende som no. 172 på ITFs rangliste.

I sidste uge tabte Philip som tidligere omtalt i Tennisavisen 4-6, 3-6 i Lambare i Paraguay til no. 38 Constantin Bittoun Kouzmine (FRA), og i denne uge har Philip deltaget i endnu en Grade 1 turnering, 47th Banana Bowl i Sao Paolo, Brasilien.

I 1. runde (R64) vandt Philip 6-1, 7-6(2) over Joao Lucas Reis Da Silva (BRA), der er no. 116 på ranglisten, hvorefter han for 2. uge i træk mødte en top 100 spiller i 2. runde, hvilket er svært at undgå i Grade 1 sammenhæng, hvor alle seedede som regel er i top 100.

Denne turnering var ikke nogen undtagelse, idet Philip mødte 16. seedede Juan Pablo Grassi Mazzuchi (ARG), der er no. 62 på ranglisten.
Argentineren mødte for en uge siden i 1/8-finalen Kouzmine, der som nævnt sendte Philip ud runden før, og franskmanden vandt også over argentineren efter at have tabt 1. sæt.

Philip mødte således en modstander af nogenlunde samme kaliber som i sidste uge, men denne gang var Philip endnu tættere på, idet han vandt 1. sæt 7-5, men kampen endte med sejr til argentineren 5-7, 6-4, 6-3.

Derved må Philip igen “nøjes med” 20 point til ranglisten, hvilket betyder uændret point-sum, da han i forvejen har 20 point som 6. bedste resultat.

Philip deltog desuden i double sammen med Karl Friberg (SWE), og de tabte 2-6, 2-6 til det argentinske par Franco David Aubone/Francisco Bastias.

Svenskeren, der er no. 68 på ranglisten, tabte i 1. runde i single til no. 89 Thiago Seyboth Wild (BRA) 6-7(3), 6-4, 4-6.

Forrige artikelITF Junior Hamborg: Karoline Laursen og Olivia Gram stoppet i 1. runde
Næste artikelJulia Boserup når et stort karriere-mål som top 100
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.