Benjamin Hannestad fik 1 single og 2 double-kampe som optakt til Wimbledon kval. Emilie Francati og Emily Arbuthnott fremme i kvartfinalen

Som tidligere omtalt blev både Benjamin Hannestad og Emilie Francati slået ud i single i 1. runde ved Grade 1 juniorturneringen Nike Junior International Roehampton, hvor de begge tabte til top 10 spillere.

Efter den tidligere exit i single har Benjamin dog fået yderligere et par kampe i double, hvor han sammen med Eero Vasa (FIN) vandt i 1. runde over Federico Bonacia (ITA)/Sora Fukuda (JPN) 7-5, 6-4.
I 2. runde tabte det dansk-finske par 4-6, 3-6 til Chien Hsun Lo (TPE)/Yosuke Watanuki (JPN).

Benjamin skal om kort tid spille kvalifikation til juniorernes Wimbledon, og derfor har disse 3 kampe på græs i Roehampton formentlig været en nyttig tilvænning til dette underlag.

Emilie Francati/Emily Arbuthnott
Foto: Francati

Emilie Francati er direkte i hovedturneringen, og derfor har hun lidt flere dage til rådighed, inden hun spiller sin første kamp ved Wimbledon.
Sammen med sin makker Emily Arbuthnott (GBR) har Emlie sørget for yderligere nogle kampe på græsset, da de har spillet sig frem til kvartfinalen i double.

I 1. runde vandt de over  Ines Ibbou (ALG)/Lucie Wargnier (FRA) 7-6(6), 6-2, og derefter blev det til sejr i 1/8-finalen over 3. seedede Dalma Galfi/Fanni Stollar (HUN) i en jævnbyrdig kamp, som endte 7-6(5), 4-6, [10-8].

I kvartfinalen bliver modstanderne 6. seedede Anna Blinkova/Olesya Pervushina (RUS).

Forrige artikelTV-dækning: 5 baner ved Wimbledon, inclusiv TV3 Sport 1 og 2
Næste artikelTE U12 Rakovnik: Elmer Møller sikkert i 3. runde, hvor større prøve venter
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.